МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 11

• 62 368
  • 721
  •   1
Отговори
# 90

Всеки може хвали или не определен лекар, затова е форум.Не върви някак да нареждаш. Peace
[/quote]
 Далеч съм от мисълта да нареждам, не съм искала да прозвучи така. Просто не всички са толкова доволни от нея и по конкретно аз.

# 91
  • у дома
Да, за съжаление няма един кадърен гинеколог там. Ще има да търсят Ризова и Драгнева..
И Драгнева ли не е там, вече?  Shocked Че кой остана?!

# 92
  • Пловдив
Да, за съжаление няма един кадърен гинеколог там. Ще има да търсят Ризова и Драгнева..

Там е Драгнева, вероятно е объркване в имената, Дорийска я няма.

# 93
  • Бургас
Дорийска, не Драгнева Peace
Момичета, кой е по-добър за секцио - Драгнева или Гамишев?

# 94
  • в кукувиче гнездо
Дорийска, не Драгнева Peace
Момичета, кой е по-добър за секцио - Драгнева или Гамишев?
[/quot
Нито единия, нито другия.
Само зда внетна, че Гаомишев е спукал пикочния мехур на една родилка, докато й правил секциото и го зашил сам, без да извика друг хирург уролог... Жената доста ходи по мъките след това.

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 10:18 от lechugitka

# 95
  • в кукувиче гнездо

Там е Драгнева, вероятно е объркване в имената, Дорийска я няма.
Пардон, Дорийска

# 96
За Гамишев съм чувала много позитивни отзиви  Peace
Аз съм от Варна, омъжена съм в Приморско и когато започнах да разпитвам за добри гинеколози в Бургас (тъй като нямах никакви наблюдения) 9 от 10 ми препоръчаха него.
За жалост той отказваше да взема пациентки по времето, когато аз забременях, защото щеше да заминава за Германия.
По-късно разбрах, че е останал тук, но аз вече се бях записала при друг АГ.
Така че нямам лични наблюдения, но мога да ти кажа, че от 2 жени чух израза "Ако не беше той, нямаше да го има нашия син"

Аз ходя на ЖК при Ковачева, също съм много доволна и от скоро и тя ображда в Девата. Така че и аз ще се насоча натам, въпреки че вече бях приела идеята за МБАЛ.  newsm78

За мен най-важно е да имам доверие на лекаря си, а не какви са условията в болницата- дали е лукс или не- все пак не отивам на почивка, а да родя, Дай Боже здраво бебе!!!   Praynig Мислите, силите и емоциите ми ще са насочени другаде, а не в това какви са ми чаршафите и дали има цветни тапети в стаята  Peace Най-важни са специалистите и разбира се добрата апаратура. Защото и доктор Хаус не би се справил с допотопната техника на някои от българските болници.  Crossing Arms

# 97
  • Пловдив
Ковачева изражда в Девата срещу заплащане само, не е щатен лекар в сменен график.Да не се обърка пак някой. Peace

# 98
  • в кукувиче гнездо
Ковачева изражда в Девата срещу заплащане само, не е щатен лекар в сменен график.Да не се обърка пак някой. Peace

Това трябва да се напише с подчертани главни букви, щото пак ще има сто поста - ама Ковачева работи ли в Девата?

# 99
  • където мечтите се сбъдват
Lechugitka,извинявай,но би ли престанала да плюеш и всяваш паника,бременните сме достатъчно притеснени и изнервени,мъчейки се да направим най-добрия избор за себе си и детето си.Ако не можеш да помогнеш с позитивен коментар или препоръка,поне спри да сипеш злостни забележки.Разбирам,че отдавна си родила детето си и вече не ти пука особено,но на останалите това ни предстои и сме достатъчно притеснени и без друго!!!

# 100
  • в кукувиче гнездо
Не знаех, че искате на всяка цена позитивни коментари. Предполагах, че искате истината. А тя не винаги е позитивна. Успех ти желая, момиче!

# 101

Да, благодаря за допълнението  Peace Пропуснах да го кажа- Ковачева наистина не е на щат в Дева Мария. В повечето случаи си ображда нейните си пациентки от частната си практика и е "опция" в списъка за избор на екип. Но няма как да се "падне по случайност", ако няма уговорено секцио, или не е платено за избор на екип.  Peace

# 102
Здравейте, момичета, и за мен е голямо чудене в избора на лекар, и дали да е раждането в ДМ. Бременноста ми я води Дорийска, но не съм особено доволна... В 24г.с. съм и вчера бях на фетална морфология и 4Д в ДМ при Хубчев. Ами не знам дали сте ходили на такъв преглед там и колко време продъжлава, но 70лв ми взеха за 3минути, на 2Д феталната морфология беше 1-2минути, всичко много набързо ми беше поднесено като информация, забравих и да питам за потвърждение за пола на бебето даже  Sad Исках да знам размерите на бебето - ръст и приблизително колко е наддало до момента, без да взима мерки доктора ми ги каза на око около еди колко си см и около еди си колко грама. След това цъкна 4Д-то за 10секунди буквално нищо не можахме да видим, записа ни въпросното клипче на диск и толкова. Като сравнявам това, което ни беше записано с рекламните снимки на сайта на ДМ нищо общо  Sad Разочарована съм не от цената на прегледа, а от оскъдното време отделено за преглед.

# 103
Аз си правих ФМ при Ковачева, която си ми води ЖК, просто си разполага с такава апаратура в кабинета.
При нея струва 80 лв. Доста подробно ме гледа, обяснява и сравнява получената информация с някакви данни, които гледа дали си отговарят по седмици.

Диск не знам дали дава,но аз не съм искала, защото знам, че е вреден, тъй като облъчват основно мозъка на бебето по време на записа  Peace

Дори като си ходя на стандартните прегледи на ЖК, си пускам и преглед на ехограф, за да видя как е бебо. Стандартния преглед е 40лв. То с тея само 2 безплатни по ЗК-до никъде. Ето от последния път- бебо беше 906гр, сега 3 седмици по-късно е 1600гр- еми промяна Очевидно има и аз държах да го погледнем. Понякога, когато иска да види нещо по-добре ме поглежда за кратко и на 4Д, ако има нещо съмнения, или нещо не се е видяло ясно. Задължително ми пуска Доплер, за да чуе сърчицето.... Въобще съм доволна като цяло и от нея като специалист, и от апаратурата й, а както споменах, това са двете най-важни неща за мен  Peace

# 104
  • Пловдив
Здравейте, момичета, и за мен е голямо чудене в избора на лекар, и дали да е раждането в ДМ. Бременноста ми я води Дорийска, но не съм особено доволна... В 24г.с. съм и вчера бях на фетална морфология и 4Д в ДМ при Хубчев. Ами не знам дали сте ходили на такъв преглед там и колко време продъжлава, но 70лв ми взеха за 3минути, на 2Д феталната морфология беше 1-2минути, всичко много набързо ми беше поднесено като информация, забравих и да питам за потвърждение за пола на бебето даже  Sad Исках да знам размерите на бебето - ръст и приблизително колко е наддало до момента, без да взима мерки доктора ми ги каза на око около еди колко си см и около еди си колко грама. След това цъкна 4Д-то за 10секунди буквално нищо не можахме да видим, записа ни въпросното клипче на диск и толкова. Като сравнявам това, което ни беше записано с рекламните снимки на сайта на ДМ нищо общо  Sad Разочарована съм не от цената на прегледа, а от оскъдното време отделено за преглед.

Не че ще е успокоение, но той така прави 4Д-то явно.Ако си поглеждала в старите теми - всички мнения за този преглед при него са точно като твоето. Хубаво е доцент, но една бременна жена има нужда да и се поговори, обясни изчерпателно, което няма как да се случи за 3 мин.Срамота е.., методичен ръководител ли как се води на АГ отделението, а само прецъква на апарата за нула време и кой от къде е.

Когато аз бях на 4Д преди доста време, всичко продължи около 20 мин с подробни обяснения, показване и т.н.До лекар си е, а не е редно.

stefanel, не се нервирай толкова.  PeaceПо-добре е да знаеш истината,нали?Това би ти спестило доста нерви на друг етап.Нормално е да си напрегната, но все пак темата е за отзиви и впечатления, няма как да бъде само възхвала и препоръки - колкото лекари, толкова и мнения.Решението взимаш ти, никой не може да ти наложи избор.

ilyana.87, кой ти го каза това за облъчване мозъка на бебето при запис? Няма такова нещо, ултразвукът отразява образът, който се вижда, това е.Апаратът си записва изображението в реално време, никакви облъчвания няма.

Общи условия

Активация на акаунт