1. Обезболяват ли ви при нормално раждане и с какви медикаменти?
2. Кога можете да си вземете бебчето и при двата типа раждане- кога при нормално и кога при секцио?
3. Бебчетата при вас ли са постоянно, само през деня, или въобще не са при мамите, а само им ги носят за кърмене?
4. Толерира и насърчава ли се кърменето, или за по-лесно им дават шишета, а на вас помпички за кърма?
5. Как стои въпроса със свиждането? Има ли както в МБАЛ часове за свиждане с бебо и такива за свиждане с мама?
6. Наистина ли всичко необходимо за престоя се осигурява, или е добре да си носите някои неща (примерно превръзки, лигнин, някаква козметика за бебето и т.н.)?
Май в общи линии това ме вълнува
И ще съм благодарна, ако някоя от по-опитните от вас отговори, пък било то не на всички въпроси 
Предварително благодаря
Иначе и аз всеки месец като ходя на консултация си пускам и ехограф, и да по дълго продължава прегледът, но явно си е до лекар ...

Мерси за "поправката"
което и на мен ми прозвуча странно, но нали съм си плашлива, та успяха да ме откажат от процедурата.
4Д технологията на образа е само графично изображение.Чисто технически погледнато е въпрос на дизайн на образа и нищо общо няма с рентенови или каквито и да е вредни лъчи.Просто си е едно по-реално изображение, малко като атракация се продава в Бургас
, че съм добре огледана