Всеки може хвали или не определен лекар, затова е форум.Не върви някак да нареждаш.

[/quote]
Далеч съм от мисълта да нареждам, не съм искала да прозвучи така. Просто не всички са толкова доволни от нея и по конкретно аз.

Мислите, силите и емоциите ми ще са насочени другаде, а не в това какви са ми чаршафите и дали има цветни тапети в стаята
Най-важни са специалистите и разбира се добрата апаратура. Защото и доктор Хаус не би се справил с допотопната техника на някои от българските болници.

Пропуснах да го кажа- Ковачева наистина не е на щат в Дева Мария. В повечето случаи си ображда нейните си пациентки от частната си практика и е "опция" в списъка за избор на екип. Но няма как да се "падне по случайност", ако няма уговорено секцио, или не е платено за избор на екип.
Исках да знам размерите на бебето - ръст и приблизително колко е наддало до момента, без да взима мерки доктора ми ги каза на око около еди колко си см и около еди си колко грама. След това цъкна 4Д-то за 10секунди буквално нищо не можахме да видим, записа ни въпросното клипче на диск и толкова. Като сравнявам това, което ни беше записано с рекламните снимки на сайта на ДМ нищо общо
Разочарована съм не от цената на прегледа, а от оскъдното време отделено за преглед. 
Исках да знам размерите на бебето - ръст и приблизително колко е наддало до момента, без да взима мерки доктора ми ги каза на око около еди колко си см и около еди си колко грама. След това цъкна 4Д-то за 10секунди буквално нищо не можахме да видим, записа ни въпросното клипче на диск и толкова. Като сравнявам това, което ни беше записано с рекламните снимки на сайта на ДМ нищо общо
Разочарована съм не от цената на прегледа, а от оскъдното време отделено за преглед.
По-добре е да знаеш истината,нали?Това би ти спестило доста нерви на друг етап.Нормално е да си напрегната, но все пак темата е за отзиви и впечатления, няма как да бъде само възхвала и препоръки - колкото лекари, толкова и мнения.Решението взимаш ти, никой не може да ти наложи избор.