P.S нарочно не пиша имена, че като го правя ме изкарват, че съм лекар от болницата под прикритие, който плюе колегите си.
По случай коментарите и аз съм чувала много меко казано неприятни неща, но в други бургаски болници и в други отделения. Навсякъде лекарите са еднакви като поведение и е разбираемо всички са хора. Това, че пред фамилията си носят едно д-р в повече не ги прави по-различни от мен, теб и всички останали - просто нищо човешко не им е чуждо... За мен не е от изключителна важност какво, къде и пред кого го говорят, важното е да си вършат работата добре, а в това отношение аз съм доволна от целия екип на болницата, които се грижеше за престоя ми там. Затова и ще препоръчвам Девата на всичките си приятелки и познати, а когато се наложи и аз ще ходя там, защото те оправдаха доверието ми.
и платих толкова, колкото смята калкулатора+допълнително за поръчаната от мен храна.
. На вас пък да не ви пука.

Та Ани дойде с отлепена плацента, кървене и болки. Няма да навлизам в подробности за състоянието и всички проблеми, които имаше тя. Само знайте, че това поставя под опасност не само живота на бебето, но и на майката. След като и бе направено спешно секцио и животоспасяващи процедури и за Ани и за нейното бебе, и двамата оцеляха (а рискът беше доста голям). За това мургаво момиче беше направено и невъзможното за да бъде спасено. Съжалявам, ако на някой присъствието на Ани и нейните близки около нея е било неприятно. Но преди всичко това е болница и нейната главна цел да спасява животи. Впрочем, свижданията са 2 пъти на ден и се допускат само по 2 посетители. Обикновено родилките сами избират къде да посрещнат близките си. Ако това се случва в стаята, по време на посещенията може децата да се отвеждат в Неонатология и след това се връщат обратно. Това не е нещо което се заплаща допълнително.