МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 11

• 62 510
  • 721
  •   1
Отговори
# 420
Аз наистина съм много много разочарована от коменара на администрацията. Значи, когато ви хвалят тук, мамите са реални, ваши доволни пациенти. Но когато се каже нещо лошо - обвинявате в измислици  и лъжа . Това е толкова толкова жалко, че нямам думи .

Хубаво бях спряла да пиша в темата Ви, май се отказвам отново. Написала съм от какво съм недоволна и тук, и писмено, и говорила съм и с админ.директор. Повече няма смисъл.

аХ`Не! , разбира се, че не сме безгрешни. Винаги когато е имало някакво оплакване тук,ние му обръщали внимание. Това го написах по следния случай. В друга тема, където пишат мами от цялата стран, имаше един много подробен разказ на една "родилка" от Дева Мария на която след като е родила близнаци в нашата болница, едното е починало заради лекарска немарливост.  Да, ама в периода за който пишеше тя, че това се е случило в болницата е нямало родени близнаци, камо ли смъртен случай на новородено. Не мога да си представя какъв болен мозък трябва да си за да измислиш подобна гнусна история, каквото и да целиш. На въпросното момиче и писах на лични и след това коментара и профила и беше изтрит. Изводите оставам на вас.

# 421
  • Burgas, Bulgaria
може би на жената не и се влиза в спорове ... може да е травмирана още .. всичко е възможно ...
Аз примерно не ти отговорих на лични , когато ми върна отговор на моето писмо ,защото видях ,че е потърсен отговор от лекарите на които дължа много ....Плюс това , явно стреса от случката много ми е повлиял ,защото все още като се сетя за цялото напрежение и се разтрисам .... не ми се навлиза в спорове , сега отново прочетох епикризата на дъщеря ми и за пореден път си давам сметка ,че най-важното е ТЯ  и това ,че е добре .... Още повече ,че изключително много уважавам повечето лекари и аз по принцип нямам претенции към никой от тях . а възразявам към организацията , защото не може да имаш 5 планови секциа и да нямаш стаи за тях. Да това е болница и всичко става , но аз я предпочетох именно заради хубавите легла и стаи , в противен случай щях да си платя 500лв. на ръка в Окръжна и пак същото щях да получа като обслужване .....
 И пак като стане нещо тичам в Девата защото за пореден път детските лекари ми доказват ,че мога да им имам доверие , пък и живея на 5 минути - като се задави малката и винаги първата ми мисъл е за там .....

# 422
може би на жената не и се влиза в спорове ... може да е травмирана още .. всичко е възможно ...
Аз примерно не ти отговорих на лични , когато ми върна отговор на моето писмо ,защото видях ,че е потърсен отговор от лекарите на които дължа много ....Плюс това , явно стреса от случката много ми е повлиял ,защото все още като се сетя за цялото напрежение и се разтрисам .... не ми се навлиза в спорове , сега отново прочетох епикризата на дъщеря ми и за пореден път си давам сметка ,че най-важното е ТЯ  и това ,че е добре .... Още повече ,че изключително много уважавам повечето лекари и аз по принцип нямам претенции към никой от тях . а възразявам към организацията , защото не може да имаш 5 планови секциа и да нямаш стаи за тях. Да това е болница и всичко става , но аз я предпочетох именно заради хубавите легла и стаи , в противен случай щях да си платя 500лв. на ръка в Окръжна и пак същото щях да получа като обслужване .....
 И пак като стане нещо тичам в Девата защото за пореден път детските лекари ми доказват ,че мога да им имам доверие , пък и живея на 5 минути - като се задави малката и винаги първата ми мисъл е за там .....

Тя няма от какво да е травмирана, понеже такова нещо въобще не се е случило. Тя твърди, че е родила близнаци - няма близнаци родени тогава. Твърди, че едното е починало - нямаме смъртен случай...

# 423
Преди малко записах час за ортопед за малката в Св.София.Мъжа ми ще си вземе свободен ден за да я заведем, та се надявам с бебето в кошницата да не висим като прани гащи пред кабинета на доктора и да чакаме още 5 човека например със същия час.

# 424
Преди малко записах час за ортопед за малката в Св.София.Мъжа ми ще си вземе свободен ден за да я заведем, та се надявам с бебето в кошницата да не висим като прани гащи пред кабинета на доктора и да чакаме още 5 човека например със същия час.
Не се тревожи, ние бяхме там на ортопед при др. Колев. Макс 5-10 мин да сме изчакали.

# 425
  • Бургас
Колко струва прегледът при д-р Колев без направление?

# 426
  • Burgas, Bulgaria
80лв.

# 427
  • Бургас

Ама това не е ли за бебетата само? И за "Св. София" ли става дума или за ДМ?
Аз искам да заведа сина ми /в "Св. София" ако преглежда там, че не ми се ходи до Ветрен/, който се оплаква, че нещо го боли единият крак.

# 428
  • Burgas, Bulgaria
ол извинявай- за бебета е това  Mr. Green

# 429

Ама това не е ли за бебетата само? И за "Св. София" ли става дума или за ДМ?
Аз искам да заведа сина ми /в "Св. София" ако преглежда там, че не ми се ходи до Ветрен/, който се оплаква, че нещо го боли единият крак.

Др. Колев преглежда в Св. София и по ЗК, така че ако имаш възможност вземи направление. Инъче предполагам стандартно-30 лв., на регистратурата могат да ти дадът информация за цената.

# 430
Преди 2г и четири месеца родих синът си в Дева Мария. Изключително съм доволна, екипа и персонала надмина очакванията ми. Да не говорим че аз имах малко по специално изискване / да не бъдат поставяни ваксини на синът ми /и персонала откликна с разбиране, без да усетя упрек или нещо негативно, поне пред мен, което ми е напълно достатъчно. Всички познати около мен родили там са много доволни. Сега отново съм бременна  и живот и здраве отново мисля да родя в Дева Мария. Искам да попитам за фетална морфология кои доктори правят?Спомням си че д-р Хубчев правеше. В Света София правили се?

# 431
  • Бургас
Аз също съм от доволните,които са родили в ДМ.Предстои ми коремна операция и пак там ще ида.Писала съм и друг път и не искам да ставам досадна.Само ще се обърна със съвет към бременните жени,които ни четат,да не се доверяват на всичко написано тук.Нека сами обиколят болницата и питат на място.Преди да родя така направих и благодаря на Адриана,че отдали от времето си на мен и приятелката ми.Нямам НИКАКВИ оплаквания от престоя си там.Не видях цигани в Родилно.Не са ми искали повече пари.Изчетох толкова негативни мнения,започващи с "въх,ох,как може така" от хора,които не са раждали там.Нека всеки сам прецени за себе си.

# 432
Кога има отворени врати в ДМ? Бих искала да разгледам родилното и стаите, ако е възможно.

# 433
Искрено съжалявам ако наистина някой лекар си е позволил да коментира на всеослушание състоянието на пациентите. В четвъртък има медицински съвет, който се провежда с всички началници на отделения и този въпрос вече е заложен в дневния ред.
Призовавам още веднъж, ако някой има проблем, нещо не ви харесва, искате да се оплачете от някой или нещо, до всяко легло има стационарен телефон с указател и има номер за опалвания.

[/quote]

Здравейте Дами, колко много съм пропуснала. Ако наистина гореспоменатото се случи, ще е добре. Не заради мен, заради всички МОМИЧЕТА, които са били или ще бъдат ваши пациенти. И защо не виждате градивното в моя коментар, а веднага казвате, че плюя болницата. Нали затова са форумите и затова има и представител на болницата тук именно за да се поучават от нашия опит. Пак казвам аз съм от доволните клиенти и нарочно не споменавам името на лекаря защото все още се опитвам за себе си да го оправдая защото в моите очи той е моят спасител, той е моят лекар. И точно това прави угорчението ми още по голямо. Не ме карайте да споменавам имена, засега ще се въздаржа. Щом този въпрос е заложен в дневния ред значи това не е прицедент.

# 434
............ ,защото все още като се сетя за цялото напрежение и се разтрисам .... не ми се навлиза в спорове , сега отново прочетох епикризата на дъщеря ми и за пореден път си давам сметка ,че най-важното е ТЯ  и това ,че е добре .... Още повече ,че изключително много уважавам повечето лекари и аз по принцип нямам претенции към никой от тях . а възразявам към организацията , защото не може да имаш 5 планови секциа и да нямаш стаи за тях. Да това е болница и всичко става , но аз я предпочетох именно заради хубавите легла и стаи , в противен случай щях да си платя 500лв. на ръка в Окръжна и пак същото щях да получа като обслужване .....
Напълно те подкрепям и мнението ми се препокрива с твоето. И като гледам сме били там по едно и също време аз бях от 13.06 до 18.06. И тук да кажа за неонатолозите. БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ. СТРАХОТНИ СТЕ. Налагало ми се е да ходя 3 пъти за преглед на бебчи, звъняла съм няколко пъти на рецепция в паниката си и съм искала да ме свържат с дежурния неонатолог и всеки път са го правили, лекарите са ми обяснявали по телефона за какво става въпрос , да не се шашкам, че това е нормално т.е. давали са ми консултация по телефона за което съм им благодарна. имало е случаи в 22:00 ч. Съм звъняла и пак са ме консултирали, ето защо обичам тази болница и все там тичам. НО.....

Общи условия

Активация на акаунт