Преди 2 седмици ме оперираха в Девата-ингвинална херния.Идвам със свежи впечатления.
Първо искам да благодаря и тук на един прекрасен лекар и човек-др.Димчева и на анестезиолога-др.Игнатов.Свържиха чудесна работа и сега се възстановявам в къщи без проблеми.

Когато влязох в операционнта си признавам,че изпаднах в паника,но д-р Димчева ме хвана за ръката и сякаш ми вля сили.Страхотна е!
Упойката беше спинална,за пръв път ми слагат такава.Тук четох,че щипело,боляло,но от ръцете на д-р Игнатов нищо не усетих.Той също не спираше да ме успокоява,страхотен шегаджия е!
Престоят ми беше в Хирургично отделение.Нямам оплакване и от там,даже напротив.Сестрите и санитарките бяха много мили,идваха веднага като звънна,изобща не съм чакала за обезболяващи,подлоги и т.н.да не влизам в подробности,нямаше мрънкане,недоволни погледи.
Нищо в повече от очакваното не съм платила.Общо май ми струваше 24лв-с кабелна,която поръчах,че филмчето за лекарите в Девата ми действаше малко депресиращо да го гледам точно от болничното си легло.
Ако има нещо питайте! Моят пост е малко встрани от темата за ражданията,но впечатленията са ми пресни.
Преди да постъпя знаете се правят изследвания и консултации с кардио и анестезиолог.Правих ги в Св.София и не съм имала проблеми с часовете.Анестезиоложката,мисля че се казваше Петрова,дойде специално за мен в един от дните.Чаках я горе на 3 етаж,не знаех,че има стаи с легла.Говорихме надълго и широко.Знам,че е трудно човек да си запише час за такъв специалист,затова ще ви посъветвам да кажете,че ви предстои операция и да повикат да дойде на място анестезиолог.
Нямах време да мина през ЛЛ и картона за постъпване ми го направи на място хируржката.
Друго не се сещам.Не съжалявам,че се оперирах там.Чувствах се много добре,персоналът е страхотен,както и стаите.Аз поне съм доволна!Не че искам пак да се озова в операционната.Пожелавам ви да го разберете само ако е за раждане.
Аз съм вече стара за това.
Извинете за дългия пост.Дано съм била полезна.

Аз влизам с едно въпросче. Родих със секцио в болницата, трябвало е да отида до месец на контролен преглед, но не успях, мога ли да го направя по-късно или не го поема здравната каса и какво представлява прегледа? И още един въпрос може ли да се проведе прегледа в Света София?