МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 11

• 62 350
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро и прекрасен ден от мен  Hug
Благодаря ви за пожеланията! Аз всъщност нямам имен ден на 30 ноември, а на 26 август, но е чудесно да получаваш честитки Heart Eyes
Писах ви, че съм щастлива, но повода беше друг. Запознах се с един дядо на 83 години от хирургия, който след една тежка операция се възстановяваше и си поговорих с него. Разказа ми за семейството си, за децата, внуците си... Едната от внучките сега учила медицина и ѝ пожела да стане толкова добър и сърцат лекар, колкото е д-р Димчева, която го оперира. Толкова позитивно настроен човек не бях срещала скоро. Въпреки болката, въпреки мъките и нещастията през които мина, той беше усмихнат и изключително щастлив, че всичко  свършва добре.
Това беше причината за ведрото ми настроение. Този човек ми вдъхна много оптимизъм и ме накара да се чувствам горда, че съм част от това.
zaples_golqm, потърси д-р Бояджиев и му кажи какъв е проблема. Болката никога не е нормално състояние. Както казваш ти, щом те буди нощно време, значи болките са силни. В коя седмица си?

# 646
Извинявам се предварително, че спамя темата, но попаднах на една интересна статия и искам да я споделя с вас: http://www.vsekiden.com/107448/da-ubiesh-lekar/

# 647
Мами помагайте със съвети. Имам остри болки в кръста вече втора седмица. Болките са търпими през деня, но вечер са ужасни просто. Днес минах през личната и тя ми даде направление за невролог. Препоръчайте ми някой от Девата, при който сте ходили и сте доволни.

# 648
В Девата с направление не може.В Светата София може.Там работят Узунова,Недева,Асеникова.Аз препоръчвам Асеникова.

# 649
  • Бургас
И аз ти препоръчвам др Асеникова. Тя оправи кръста на съпруга ми, когато бе най-зле. Да чукна на дърво вече две години не му се е обаждала дископатията. Тогава ходихме в Света София и бяхме с направление. Peace

# 650
  • Burgas, Bulgaria
Може ли малко информация за д-р Попова , която е педиатър ?

# 651
  • Пловдив
Може ли малко информация за д-р Попова , която е педиатър ?

Да не е Елка Попова?

# 652
  • Burgas, Bulgaria
Ирина Попова е , то има и още нови педиатри , но няма никаква информация ....

# 653
  • в кукувиче гнездо
Добре че не е Елка Попова. Такова чудо нЕма!

# 654
  • Пловдив

Абсолютно! Как не я ступах не знам, втриса ме като и чуя/чета името. #Cussing out

# 655
  • в кукувиче гнездо

Абсолютно! Как не я ступах не знам, втриса ме като и чуя/чета името. #Cussing out
Дааа, аз и жалба пуснах срещу нея в Здравната каса, те не че нещо направиха, но поне й назначиха проверка. И не спирам да се чудя как може да има толкова деца записани при нея. Ама някой ден някой няма да му издържат нервите и ще я ошамари.

# 656
  • Burgas, Bulgaria
започвам истински да се тревожа ,че ако нямам пари да си плащам , обричам децата си на ..... какво ли не ....
закон направиха срещу насилие срещу лекарите -ОК..... да ви разкажа как от събота малката  ми е болна с Т  , звъннах на личната , предписа по телефона лекарства , аз обаче сърце не трае , се вдигнах и в неделя на лекар - ми ангина и ларингит , жената каза АБ и във вторник слушалка обезателно .... Звъня в понеделник и сладураната ми казва следното:
-Аааа те бебетата да с до 5 дни Т , ама айде ако искаш доведи я ????????????????????????
- добре бе това е бебе на 5месеца ..... иде ми да бъда много вулгарна , ама ще се спра......

# 657
  • Пловдив
започвам истински да се тревожа ,че ако нямам пари да си плащам , обричам децата си на ..... какво ли не ....
закон направиха срещу насилие срещу лекарите -ОК..... да ви разкажа как от събота малката  ми е болна с Т  , звъннах на личната , предписа по телефона лекарства , аз обаче сърце не трае , се вдигнах и в неделя на лекар - ми ангина и ларингит , жената каза АБ и във вторник слушалка обезателно .... Звъня в понеделник и сладураната ми казва следното:
-Аааа те бебетата да с до 5 дни Т , ама айде ако искаш доведи я ????????????????????????
- добре бе това е бебе на 5месеца ..... иде ми да бъда много вулгарна , ама ще се спра......

Сестро, така е.Има и съвестни лекари по ЗК, но са единици.Аз вече 3 години и кусур само на платени прегледи си водя детето, за да му обърнат внимание.

# 658
  • в кукувиче гнездо
Божеее с ларингит и са толкова спокойни... Ужас. Синът ми направи ларингит, по нощите започна да се дави от кашлица и да не може да диша, по спешност го карахме в ДМ, та знам какъв е ужас. Те в болница вкарват с такава диагноза малки деца.... И това лечение по телефона  #Cussing out Аман вече от идиоти!!!! И изобщо не е нормално пет дни с температура, ама и на мен са ми го казвали, не е като да не съм ги чувала тия приказки.
Не оставяй нещата, да не стане по-зле. Нямам думи просто!!!! Да не си и ти случайно при калкулатор Попова?

# 659
Мами, споделете за Елка Попова, че ние ходим при нея. Досега не сме имали проблеми, адекватно е реагирала, когато сме я търсили. При вас какво се случи?

Общи условия

Активация на акаунт