МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 11

• 62 379
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
  • By the sea
За мен най-важното е да се чувствам спокойна и сигурна  по време на бременността, а този човек го постига.
Прекрасен професионалист и човек, какво друго мога да кажа, освен, че късметът ми с този лекар проработи на 100 %. Аз изкарах една съвсем нормална и спокойна бременност, следена при него, а в деня на раждането постъпих рано сутринта в болницата и въпреки, че смяната му беше до обяд, остана до късно следобед, когато родих. Радвам се, че така се стекоха обстоятелствата, аз не бях с избор на екип, но в крайна сметка си родих при моя си доктор, не съм плащала за това. Много внимателен и отговорен, умрях от кеф като ми подаде телефона си да се обадя на мъжа ми да съобщя хубавата новина, че нашите се скъсали да звънят на рецепция да питат за мен. Mr. Green  bouquet
За д-р Хубчев, Минчев младши и Минчев старши също останах с много добри впечатления от визитациите. Peace

# 631
Много Ви благорая момичета за подрбните обяснения които получих! След като прочетох коментарите реших да остана при д-р Бояджиев. Вярвам че е добър специалист, но все пак имах нужда и от други мнения за това. Освам си при него   Simple Smile
А иначе прегледите и женската консултация в Света София ли ще бъдат или в Девата?

# 632
Много Ви благорая момичета за подрбните обяснения които получих! След като прочетох коментарите реших да остана при д-р Бояджиев. Вярвам че е добър специалист, но все пак имах нужда и от други мнения за това. Освам си при него   Simple Smile
А иначе прегледите и женската консултация в Света София ли ще бъдат или в Девата?

Роузии, д-р Бояджиев преглежда и на двете места, но "Женска консултация" по Здравна каса води в МЦ "Св. София".
Ето и малко повече информация за това кой къде води ЖК по НЗОK:
  - д-р Мирослав Минчев - МЦ "Света София"
  - д-р Людмил Люцканов - МЦ "Света София"
  - д-р Димитър Бояджиев - МЦ "Света София"
  - д-р Сияна Драгнева - МБАЛ "Дева Мария"
  - д-р Веселин Ангелов - гр. Ямбол ул. Черни Дрин N:15 - партер
  - д-р Георги Гамишев - ул "Цар Симеон I "N 82

Днес ми е много щастлив и прекрасен ден  Wink Пожелавам на всички ви много усмивки и положителни емоции!  Hug Hug Hug Времето е прекрасно, прегърнете половинките си и използвайте пълноценно последните хубави дни newsm51

# 633
anipalaz,ти днес не празнуваш ли?Честит имен ден!Само усмивки и ведро настроение като днешното  bouquet Hug

# 634
  • Burgas, Bulgaria
иде ми да повърна понякога ..............

# 635
  • Пловдив

newsm65 ти си моят гуру, да знаеш  hahaha

# 636
 мадам тиква, повръщането си е приоритет на бременелките  Mr. Green,ти вече си в кондиция и направо си застреляй който искаш #2gunfire ,по- лесно е от колкото да се давиш и да бършеш сълзи и .... Hug

# 637
  • Burgas, Bulgaria
хич ме няма още да ти кажа , хормоните  си правят гавра с мен  Close  , ама ме мързи да отида на лекар ,а пък и най-много да ме объркат , така ,че си правя експерименти и се наслаждавам на прекрасното слЪнчицееее  bite 

# 638

newsm65 ти си моят гуру, да знаеш  hahaha
..не мога, тръгвам си!  smile3535

# 639
  • Бургас
Адриана,честит празник!  bouquet
Желая ти здраве и късмет,на теб и семейството ти! Grinning

Тикве,защо ти се повръща? Болна ли си? Нещо това не го разбрах. newsm78

# 640
Аз се местя от една тема, в друга... Онези от темата за Черноморска направо ме изкараха от равновесие. Не съм очаквала, че мога да се издразня от хора, които не познавам. Ама и мъжа ми ми чете конско досега. Забрани ми да влизам по форумите вече, така че ....шшшшт, не ме издавайте Simple Smile
Ама и той е прав де. Както казах вече в предния коментар, лекаря при който се преместих е д-р Бояджиев и нищо не ме задържа повече в меден руднишката пародия. Другия месец като отида на консултация, ще попитам Бояджиев дали е съгласен той да ме изражда.
Сега исках да ви попитам дали някоя от вас е получавала болки ниско долу и то само от едната страна? От снощи ме стяга вляво. Една тъпа болка и чак се стряскам насън... Confused
Смятате ли, че трябва да потърся лекарска помощ или е нещо нормално. Доктора ми каза, че мога да му звъня по всяко време, ама да не го занимавам човека, ако е нещо обичайно.

# 641
Аз се местя от една тема, в друга... Онези от темата за Черноморска направо ме изкараха от равновесие. Не съм очаквала, че мога да се издразня от хора, които не познавам. Ама и мъжа ми ми чете конско досега. Забрани ми да влизам по форумите вече, така че ....шшшшт, не ме издавайте Simple Smile
Ама и той е прав де. Както казах вече в предния коментар, лекаря при който се преместих е д-р Бояджиев и нищо не ме задържа повече в меден руднишката пародия. Другия месец като отида на консултация, ще попитам Бояджиев дали е съгласен той да ме изражда.
Сега исках да ви попитам дали някоя от вас е получавала болки ниско долу и то само от едната страна? От снощи ме стяга вляво. Една тъпа болка и чак се стряскам насън... Confused
Смятате ли, че трябва да потърся лекарска помощ или е нещо нормално. Доктора ми каза, че мога да му звъня по всяко време, ама да не го занимавам човека, ако е нещо обичайно.
Аз имах тъпа болка последните месеци, когато започнах да раста.. Ама не беше в корема, ами в таза.. Имах и контракции..
Нямаш линийка в коя седмица си, но при всички случаи не би трябвало да има болка, пък било то и тъпа.. Да не би да са контракции.. Най-вероятно не е нещо притеснително, но за твое успокоение звънни на доки Simple Smile Аз имах постоянно но-шпа в мен и при болка бях инструктирана да пия. ..както казваше моята АГ "пий 2 но-шпа и си лягай, утре сутрин - в кабинета".

# 642
То е ясно че от един лекар няма как всички да са доволни.И най-добрия греши ....труден избор ме чака!

# 643
  • Burgas, Bulgaria
някой като се ''напапкат'' и забравят от къде са тръгнали............

# 644
  • Бургас
zaples_golqm, и аз съм го минала това с мъжа ми Laughing като разбра в началото, че пиша по форумите ми се накара едно хубаво, ама аз съм си виновна за онзи случай, тъй като след няколко коментара бях доста разтоена, както и да е.
За болките oHa3u е права, нямаш лентичка и трудно бихме ти казали дали сме имали сходен проблем. Да речем аз съм имала болки, тъпи (като тези преди да ти дойде цикъл, ако си имала кофти цикъл ще ме разбереш), в началото на бременността и тогава прокървих леко. Оказа се нещо незначително - спукан капиляр на шийката на матката. Най-добре е да те види лекар. Не си мисли, че ще го обезпокоиш, все пак това му е работата. Важното е ти да си спокойна. Леко бременеене!

Общи условия

Активация на акаунт