МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 11

• 62 400
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
  • Burgas, Bulgaria
само не прави моята грешка -Гамишев  Tired , хиляди пъти по-добре Люцканов ...аЗ нямах избор ....

# 616
Роузии,аз също мога да се изкажа само положително за д-р Бояджиев.Родих сина си преди 3 месеца и половина в МБАЛ Дева Мария,но следях си бременността при гинеколог,който не работеше вече там.По време на престоя си натрупах впечатления за лекарите.Само и единствено д-р Бояджиев се активизира,когато по време на визитация разбра,че 2 дни поддържам температура и никой не е  взел мерки от дежурните лекари преди него.Той прояви искрена загриженост!
Но когото и да избереш е важно ти да се чувстваш спокойна.Защото тук ще прочетеш различни мнения за различните лекари!Лека и спокойна бременност с един пухкав резултат накрая Hug

П.С.Мадам Тиква,от кое не си доволна от д-р Гамишев,че аз макар да не пиша чета редовно и съм останала с впечатление,че беше секцио при него?Интересувам се,тъй като и аз родих при него със секцио,като сама си го избрах.....и от време на време се чудя дали изборът ми е бил правилен newsm78
Хубав ден!

# 617
  • Пловдив
само не прави моята грешка -Гамишев  Tired , хиляди пъти по-добре Люцканов ...аЗ нямах избор ....

Той ли те оперира? Верно си е грешка..
Нямам нищо лично против Д-р Гамишев аз, но практиката показа, че той е добър избор само при спокойна бременност и безпроблемни раждания.Когато нещата са по-сложни обаче и има проблеми е добре да се търси друг лекар. Peace

# 618
само не прави моята грешка -Гамишев  Tired , хиляди пъти по-добре Люцканов ...аЗ нямах избор ....

Той ли те оперира? Верно си е грешка..
Нямам нищо лично против Д-р Гамишев аз, но практиката показа, че той е добър избор само при спокойна бременност и безпроблемни раждания.Когато нещата са по-сложни обаче и има проблеми е добре да се търси друг лекар. Peace
Грешка или кофти стечение на обстоятелствата - аз при него няма да повторя!!! Може само някой да го викне, да ме отреже и после да ме затвори - белега от секциото ми е малък, прав и почти незабележим.

# 619
От 2 дена и аз съм пациент на д-р Бояджиев. Всъщност регистрацията ми при него стана случайно. Наложи се да сменя лекаря, при който до момента бях. Не съм някоя глезла, но след това което преживях  просто нямах избор. Няма да изпадам в подробности и да цитирам имена, тъй като въпросната лекарка работи в Черноморска, а аз там съм се насочила да раждам, та по този повод не искам проблеми. Но както и да е де. В сряда сутринта отидох в Света София да видя дали мога да си взема час за някой лекар, като нямах претенции кой. Попитах за женска консултация и едно момиче от рецепция ми предложи да вляза при д-р Бояджиев, който беше в момента е на смяна. Влязох при него, казах му какъв ми е проблема и дали може той да ме води. Помолих го да ми пусне каквото трябва и че ако трябва ще си платя, само да не ме кара да се връщам при старата лекарка за документите ми. Това, което ми хареса в него, че не е някой лигльо, говорише ми на вие и с уважение, изказва се като истински професионалист, въпреки онова което му разказах, не тръгна да плюе по колегата си, но ми влезе в положение. За да не ми таксува прегледа ме прати при д-р Джендова (която му казах, че ми е личен лекар) взех талон за смяна на гинеколога и ме регистрира веднага. Направи ми и ехография, за която момичетата от рецепция ме предупредиха предварително, че се заплаща, но на излизане ми казаха, че не дължа нищо.
За мен най-важното е да се чувствам спокойна и сигурна  по време на бременността, а този човек го постига.

# 620
Виждам, че се коментира д-р Гамишев. Запознах се с него миналата година, когато оперира баба ми. Тя имаше гинекологичен проблем, за който бе лекувана в Стара Загора, но лекарите си оставиха ръцете при нея. След усложненията които получи, реакцията на лекарите там беше - ами случва се, а и все пак тя е възрастна жена, не е толкова страшно #Crazy Като го чух това ми идеше да му забия един в мутрата на тоя #Cussing out От там по препоръка на друг лекар я закарахме в Дева Мария, където д-р Гамишев и направи лапароскопска операция, тъй като не искаше да рискува да я отваря отново. Операцията беше успешна и без никакви последствия и усложнение след това. Не знам за ражданията как е, но за мен той е добър в гинекологичните операции, след като оправи бакиите на старозагорските си колеги.

# 621
Искам да уточня,че и аз съм много доволна от секциото,направено ми от д-р Гамишев!Разрезът е много тънък,ниско долу,доволна съм.Възстанових се бързо!Да повторя пак-много съм доволна!Просто като чета мнениея на други мамчета,че от едно или друго не са доволни от него се замислям..... newsm78

# 622
От 2 дена и аз съм пациент на д-р Бояджиев. Всъщност регистрацията ми при него стана случайно. Наложи се да сменя лекаря, при който до момента бях. Не съм някоя глезла, но след това което преживях  просто нямах избор. Няма да изпадам в подробности и да цитирам имена, тъй като въпросната лекарка работи в Черноморска, а аз там съм се насочила да раждам, та по този повод не искам проблеми. Но както и да е де. В сряда сутринта отидох в Света София да видя дали мога да си взема час за някой лекар, като нямах претенции кой. Попитах за женска консултация и едно момиче от рецепция ми предложи да вляза при д-р Бояджиев, който беше в момента е на смяна. Влязох при него, казах му какъв ми е проблема и дали може той да ме води. Помолих го да ми пусне каквото трябва и че ако трябва ще си платя, само да не ме кара да се връщам при старата лекарка за документите ми. Това, което ми хареса в него, че не е някой лигльо, говорише ми на вие и с уважение, изказва се като истински професионалист, въпреки онова което му разказах, не тръгна да плюе по колегата си, но ми влезе в положение. За да не ми таксува прегледа ме прати при д-р Джендова (която му казах, че ми е личен лекар) взех талон за смяна на гинеколога и ме регистрира веднага. Направи ми и ехография, за която момичетата от рецепция ме предупредиха предварително, че се заплаща, но на излизане ми казаха, че не дължа нищо.
За мен най-важното е да се чувствам спокойна и сигурна  по време на бременността, а този човек го постига.
Честно да ти кажа няма да съжаляваш,че си се записала при него,въпреки че има доста жени който си имат оплаквания всичко е индивидуално.Казват че не говорел много което според мен не е и нужно,да разтягаме локуми.Казва каквото има и отговаря на всичките ти въпроси.Аз се следих при него(също след смяна на първият ми лекар)и дори за мой късмет той ме израждаше.Многоооо съм доволна!Ако нещо искаш да питаш насреща съм!  Hug

# 623
  • Бургас
Моята лекарка явно е в отпуска или нещо се е случило, защото ѝ е изключен телефонът, a това не е практика при нея.
Трябваше да ѝ покажа едни изследвания и да ме прегледа скоро.
Този д-р Бояджиев има ли частен кабинет в Бургас, ако има, много моля за някакви координати. Благодаря   bouquet

# 624
  • Пловдив

Този д-р Бояджиев има ли частен кабинет в Бургас, ако има, много моля за някакви координати. Благодаря   bouquet

Мисля, че няма собствен кабинет, но на частно може да се прегледаш при него в Света София.

# 625
Някой , който е раждал при д-р МИнчев може ли да сподели мнение. Той ми следи бременността и съм избрала него за сега .

# 626
Искам да уточня,че и аз съм много доволна от секциото,направено ми от д-р Гамишев!Разрезът е много тънък,ниско долу,доволна съм.Възстанових се бързо!Да повторя пак-много съм доволна!Просто като чета мнениея на други мамчета,че от едно или друго не са доволни от него се замислям..... newsm78
Виждам, в предишен твой пост си писала, че си имала температура след секциото и само д-р Бояджиев ти е обърнал внимание.. а секциото е било при д-р Гамишев. Точно за това говорим.. Има ли усложнение, не го търси. Мен ме пое д-р Хубчев след усложнение и благодарение на него все още имам матка!

# 627

Мисля, че няма собствен кабинет, но на частно може да се прегледаш при него в Света София.
Има в Несебър, доколкото знам. Момичето, с което бях в една стая в ДМ се следешепри него, някъде в Несебър.

# 628
  • Burgas, Bulgaria
хаххх изобщо не ми се коментира разрез- за мен това е най-малкия проблем , ако изобщо може да се нарече такъв ,като човек който е рязан N пъти - моя е огромен и широк над 2см, , но това не е от оператора , а от кожата и това може би ,че е 3-ти път на едно място рязано и шито ....
ами д-р Гамишев се съгласи да ми направи секциото, моя любим ЛЕКАР д-р Бояджиев бе в болничен  , отвори ме , затвори ме и до там - никаква заинтересованост , захвърлиха ме в реанимация ,не искам да пиша , не искам защото цялата се разтрепервам и побеснявам за всичко което позволих .... аз сама съм си виновна , защото не отидох при собственика на болницата още в 8-мия месец ....
само ще кажа следното-ако знаех ,че ще е така срещу 500лв. щях да получа много повече внимание в Окръжна болница .....
ааааааа , на бременилките - не се тревожете , чувам ,че вече не е така в Девата ,аз просто хванах критичен момент в който персонала се сменяше , а лекаря ми го нямаше ....
 Crazy аз също имам проблем , след операцията ,но ми предстои преглед при хирург и когато имам черно на бяло ще си кажа ...

# 629
Онази,човекът след като ми направи секциото,излезе в отпуск.Вдигнах Т ( 37.1-37.2,която според д-р Хубчев е притеснителна ) на втория ден вечерта-за мой късмет петък вечер  Mr. Green Втори лекар по време на операцията ми беше д-р Хубчев!Да допълня,че така и не разбраха откъде вдигнах Т Mr. Green
Мадам тиква,извинявай.Не съм искала да те връщам към неприятни моменти! Hug
И аз знам,че д-р Бояджиев преглежда в гр.Несебър,но точно къде и кога,нямам идея!
Не натрапвам на никого моето мнение за даден лекар.Просто споделям на мен какво,кога и как ми се случи Hug

Общи условия

Активация на акаунт