Бебеправене- тема 9 - за още повече положителни тестчета

• 23 037
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
Честито на виделите двете чертички леки бременност и ви желая и пуФкави бебчета на финала  bouquet

for girls who ride и аз мисля като yara

Биби честито сърчице Hug все така силно да тупка  bouquet чакаме и малко прашец Flutter

# 136
Да бе,айде дайте малко прашец.... newsm78 Blush

# 137
  • София
Бибо, след като О. ти е била на 11-12 ден, защо тогава си почнала да се тестваш чак от 12? Може да си я изпуснала.

# 138
Бибо, след като О. ти е била на 11-12 ден, защо тогава си почнала да се тестваш чак от 12? Може да си я изпуснала.
Не,аз тествам от 7-ми ден,но там са само с по 1 черта,затова съм снималатези,които вече са с по 2!

# 139
И на мен ми се струва рано за "това" зацапване,а за О няма как да съм сигурна,защото не меря и не засичам по никакъв начин...ще видим   bouquet
Мерси все пак   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 140
Чери-дрийм и аз мисля,че трябва да ти назначи и някакви други изследвания.С този дуфастон и мен ме тъпчат,все едно ципрофлоксацина като кажеш,че имаш цистит.Отиди и при друг лекар.То вярно,че и ние сме малко паранои и искаме ако ще и ЯМР да ни направят,а то няма нужда,но все пак отиди и при друг.

Като казахте килограми.Аз до преди година и половина-две бях 47 кг.По-рано и по-малко съм била,но задържах 47...и сега за две години стигнах до 56 0.о Надявам се повече да не се окръглям.

# 141
  • София
Много странно се чувствам днеска. Едно придърпване, едно чудо...от време на време режеща болка...

# 142
Много странно се чувствам днеска. Едно придърпване, едно чудо...от време на време режеща болка...

Веси и аз съм тъка от овулацията ми насам даже днес доста ме боли десния яйчник и започвам да се притеснявам да не е апандисит вече незнам какво да мисля  newsm78

# 143
Момичета,трябва да спрем да четем бг-мама,направо психясваме вече... Я малко по-ведро всички!!! smile3521 smile3521 smile3521 smile3534 smile3534 smile3534 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 144
  • София
Аз тук се разтоварвам. Чувствам се много добре сред съмишленички! Simple Smile   newsm28 newsm79 newsm75

Последна редакция: пн, 30 юли 2012, 15:09 от veseto87

# 145
 newsm79 newsm28 newsm79 newsm28 newsm79 newsm28 newsm79 newsm28
Я да пообера аз малко прашец,пък знае ли се newsm78

# 146
Аз тук се разтоварвам. Чувствам се много добре сред съмишленички! Simple Smile

Аз също мила,шегувам се  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 147
Момичета,незнам какво ми става ама постоянно за секс си мисля #Crazy tooth
Има ли някаква възка според  вас между желанието за секс и овулацията?Тука един два дни много ми се  luvbed smile3533
Днес ми е 11 ден от М.

# 148
  • София
Аз знам, че има зависимост. Това е чисто физиологичен подсъзнателен процес, продиктуван от инстинкта за създаване на потомство - в дните когато има по-голяма вероятност за забременяване, имаш и повече желание! Съвсем логично. Simple Smile Действайте!

# 149
Незнам,аз си мисля,че може и да има връзка наистина.Моят приятел нали пътува често и рядко го правим,но съм забелязала,че като се прибере,и да кажем 2 седмици го е нямало,и като се видим правим секс като невидели да кажем 1 ден.После на другия ден нямам такова желание вече,чувствам се като изцедена.Но сега не е така.Само това ми е в главата.Вчера имах силни пробождания,които друг месец ми се появявят доста по-късно около 18 ден.
Май се побърках вече. Turn-l Grinning

Общи условия

Активация на акаунт