Бебеправене- тема 9 - за още повече положителни тестчета

• 23 038
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Честито на момичета с  EFP ,  пожелавам на всички скоро да им се случи това чудо!!!
Биби-джиби, честито ти сърчице Simple Smile много се радвам, че всичко е наред.

Ние направихме доста дълга пауза с бебеправенето по ред причини, но от днес мисля да се захващаме сериозно Wink Купих си тестове за овулация от Англия, но ще ми пристигнат чак в петък, а до тогава ще ми е минала според мен овулацията, за това този месец ще го караме така, без изчисления, дано пък да не опра изобщо до тях Simple Smile

Айде и аз малко прашец да посъбера  newsm79

Хубав ден, момичета   bouquet

# 151
  • София
Съни, ще покажеш ли какви тестове си поръча? На мен ми се иска да си поръчам ето тези: http://www.ebay.co.uk/itm/50-OVULATION-PREGNANCY-FERTILITY-TEST- … sh=item2300bca5f2
но  не мога да си регистрирам картата в Пейпал.

# 152
# 153
Лелееее...една събота и неделя не съм влизала във форума и гледам нова тема...която докато се върнем от морето сигурно ще е изписана!
alex_n,много е хубава! Hug Hug Hug
Честито на мамите видели 2 чертички,много се радвам за вас! Hug  bouquet
Биби,честито ти сърчице!  bouquet
Пожелавам успех на всички бебеправещи...и на тея който очкават скоро да видят най-желаните  EFP

# 154
  • Бургас
Здравейте и от мен момичета, цял ден немога да се видя със свободно време и да прочета всичко което сте изписали ... Честито на виделите  EFP и  късмет на всички останали да стигнат до заветната цел Simple Smile
Моличета я някой да сподели тук от 2-3 дни ме мъчи едно течение - воднисто е, безцветно и е леееко лепкаво накрая като засъхва, М трябва да ми дойде около 04 или 05.08 (дано да не ми дойде, но все пак) та се чудя какво може да е Sad
 Hug Hug Hug Hug

# 155
Яра, Бел, не са ми правени никакви изследвания, аз и за това не съм си взела все още Дуфастона, а и нямам намерение да го взимам без второ мнение, все пак това не е шега работа. Сега мисля да си поръчам тестове за овулация, меря и БТ, даже си мислех да ви покажа графиката, за да си кажете мнението.

# 156
  • Тук
brunett, честити две чертички. Леко бременеене!  Grinning
Биби, честито тупкащо сърчице  Two Hearts   Heart Eyes Все хубави новини да ни носиш и за напред!
РАЯ, честито и на твоята сестричка! Близначета- каква хубава новина  Grinning Ще бъдеш горда леля  Flutter

ПП Belle, и аз като съм си правила тестове повечето първо се оцветяват изцяло в червено,но после постепенно си изсветлява полето,където са чертите. Не съм попадала на такива да ми остава в червено.

# 157
  • до най-прекрасния мъж
Биби, честито сърчице. Все така безпроблемна да е бременността до края! Как си ти, как се чувстваш?

# 158
  • София
Здравейте момичета, как сте? Голям бебевалеж настава, много се радвам Simple Smile дано до края на темата всички да сме видяли  EFP

brunett честито мила, една прекрасна бременност и пухкав бебок ти пожелавам  Hug

Биби честито сърчице, радвам се, че влизаш да ни кажеш как вървят нещата с теб е бебчо  Hug

Ейййй много се радвам значи, давайте още положителни тестчета момичета, дано и следващия мой да е  EFP
Целувам ви и стискам палци за всички нас  по-скоро да влезем в списъка на успелите момичета   bouquet

# 159
Сега говорих с гинеколога ми пак.Ние се чуваме от време на време.Та той ми каза да си продължавам диетата,а иначе,цитирам го "Живейте си живота,гледайте се,бебето ще стане.Ако не иска само,ще му помогнем,и пак ще стане".
Вярвайте ми зарадвах се много.Понеже той ме знае много добре и за нередовният ми цикъл,който вече е редовен,но с хапченца.Та така......  bouquet Много е важно,че знаеш,че имаш зад гърба си човек като него,помогнал на мнооого семейства да си имат дечица.Късметлийка съм,и аз и майка ми,че е наш близък човек,и такъв специалист.Засега ще я караме така,пък знам ли може и да забременея докато слабея,и да не иска бебето помощ.

# 160
  • София
Ще стане разбира се, няма къде да ходи  Laughing въпроса е, че ние сме мнооооооооооооого нетърпеливи  Mr. Green

# 161
Наистина сме нетърпеливи.А знаете ли какво е и петте ми приятелки да са бременни,и да са една след друга по месеци.И аз искамммммм,но ще почакам малкичко.Все пак трябва да съм елегантна мама нали такаааа,та поне да ми личи коремчето. Laughing Laughing Laughing

# 162
  • София
ООО не говори за бременни приятелки, моите всичките са или бременни или с дете, някои с по 2 даже  Hug ама живи и здрави и ние вървим натам  Heart Eyes

# 163
Ако ще си говорим за бременни приятелки  Laughingсамо този месец родиха 2,още три са бременни.От началото на годината имам освен родила сестра,още 5 родили приятелки и познати..изключвам тези двете родили Юли..значи стават 7 всъщност  Laughing
А като цяло за последните 2-3 години...мисля,че мога да си направя цяла група в яслата.
Имам чувството,че съм единствената небременна....вече ме канят само на сватби,кръщенета,погачи и бебешки рожденни дни.Няма вече купони,запивания  Laughing

# 164
Здравеите момичета!Записвам се и аз в тази темичка.Искаме второ детенце.А виждам,че има доста желаещи,което е страхотно!Дано и аз  Simple Smileда успея да се похваля скоро с  EFP

Общи условия

Активация на акаунт