Бебеправене- тема 9 - за още повече положителни тестчета

• 23 045
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
  • София
kati4ka добре дошла  Hug дано всички скоро се похвалим с две чертички    Hug

# 166
 alex__n,много ти благодаря! Hug Трябва само тарпение и ще стане.Лошото е,че като ни влезе мухата muhi в главата за бебе 1stroller и го искаме веднага да се случи.А понякога си трябва време...Успех! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 167
  • София
Добро утро. Ето с каква ще ви почерпя днес, че ми е жегааа!

Аз още си нямам ПМС, а останаха 2 дни до датата на М.

# 168
Добро утро и от мен!  bouquet
Добре дошла,кати4ка Hug, и ние работим за второ детенце вече 3-ти месец,дано скоро на всички ни се сбъдне мечтата!  Kissing Heart

# 169
  • до най-прекрасния мъж
Добро утро и добре дошла на новото ни попълнение - Катичка. Успех в бебеправенето и да не се задържаш много в темата!
Ние пак сме по командировки и снощи си спах сама, ама как си спах само - заспала съм в 21 и нещо и станах в 7 сутринта. Дано довечера се видим с милото, че пак го командироват и не се знае дали ще успее да се върне на време. Утре и аз заминавам в командировка за няколко дни /надявам се не повече от 1-2/ и то точно във фертилния период  Sad. В понеделник милото е рожденик, купила съм вече подарък - за съжаление няма да е теста с двете чертички  smile3518. Все съм си мислела, че децата стават по-бързо, но уви.

# 170
  • София
Ивка, защо се очайваш? Ако съдя по линийката ти, пробвате от съвсем скоро. Гледам, че и килограми с свалила, не знам дали си имала нужда де...Вървите в правилната посока. Я по-ведро!

# 171
  • Тук
Добро утро!
Ивка, гуш  Hug Аз всеки път си казвам, че няма да ми е криво при неуспех, ама само си казвам..
Весе, мерси за фрапето  Flutter Много го обичам.
kati4ka, добре дошла   bouquet

# 172
Добро утро и от мен!
Ивка, стига си се паткала де ... нали знаеш и малкото пъти на кекс правят чудеса. Пример за това ни е Бибито, мисля че тя забременя така, като опитите и за месеца не бяха много, така че ... Wink  Hug

Аз днес се чувствам много нервна, дали защото прегледа ми наближава, но защо пък заради това, сякаш че ще ме бесят Simple Smile но може би и е нормално след като не знам какво биха ми казали ... и най-вече с моя въпрос - бременна ли съм на 100%, не съм ли. За капак на всичко днес правих тест с първа урина и излезе невалиден - нищо не отчете, нито контролна, нито 2ра  newsm78 пффф, голям късмет имам аз обаче  newsm78 а нямам  време да ходя да взимам и да правя 2ри такъв, каквото такова, ако не след прегледа, до 1седмица ще го установя със сигурност Wink
стискайте ми палци  Hug

# 173
  • София
toito , имаш моите стиснати палчета! Аз на твое място не бих търпяла и бих изтичала за втори тест. Каква марка беше този? Ако правилно помня, ти НЕ чакаше около 8-ми, или греша? Овулацията ти кога беше?
Днес какво става? Хич не сме активни.

# 174
Благодаря ти, Веси за палчетата! И мен не ми търпи търпилото, обаче имам да стягам багаж, защото мъжо така ще ме награби, че трябва в 10:30 да сме тръгнали Simple Smile защото от лекаря,  директно си пътуваме пак за морето.
Престо беше теста - такъв имах от преден път, гледах да не би срока да е изтекъл, но не е  newsm78

# 175
Добро утро и от мен, момичета!

toito стискам ти палци силно!

ivka03 и аз си мислих, че по-лесничко се забременява... даже бях 100% убедена, че още първият месец от опитите ще има  EFP

mella и аз много се разочаровам последите 2 месеца и направо ми потъват гимиите  Cry съвземам се, обнадеждавам се и айде наново... Навсякъде около мен бебенца, тази година родиха 7 мои приятелки, а миналата година имаше 5 бебенца в приятелския ми кръг... искрено им се радвам и се моля и мен да ме сполети същото щастие!!!  Praynig Ето сега ми предстои да купувам подаръци на 3 бебчета   ylinfant, което разбира се е толкова приятно занимание  baby_neutral

veseto87 ти вече много започна да ме съмняваш  Wink  Laughing

# 176
  • София
toito, Понеже допълних поста, та може би не си го видяла.
Ти НЕ чакаше около 8-ми, или греша? Овулацията ти кога беше?
Днес какво става? Хич не сме активни.
toniliv, засега още нямам повод за съмнение. Пък и с тази късна овулация този месец нямам големи надежди. Просто явно организмът ми е в стрес, заради новото, което му се случва (бебеправенето).
А и съм в голяма чуденка за другия месец. Хем не ми се иска да пропускаме (а и ще сме на моренце, много подходящ момент!), хем ме е страх заради нагънатата тръба. Съвети?

# 177
Добро утро и от мен момичета тони и аз ти стискам палци всичко да е наред с  preggo EFP мойте болки днес са по-леки но гърдите ми започнаха да ме болят  newsm78 и имам странно леко жълтеникаво воднисто течение някои сблъсквал ли се е с това?

Последна редакция: вт, 31 юли 2012, 10:08 от rosalinda 86

# 178
Да, около 8ми НЕ чакам А за овулацията, според мен беше около 16ти, според тестовете обаче ми отчете, че е била на 22-23ти, знам ли и аз вече Simple Smile
Росалинда и Тонилив  Hug

# 179
  • София
Да, около 8ми НЕ чакам А за овулацията, според мен беше около 16ти, според тестовете обаче ми отчете, че е била на 22-23ти, знам ли и аз вече Simple Smile
Росалинда и Тонилив  Hug
Хм, ако е била около 16, времето да имаш положителен резултат е съвсем достатъчно. За 22-23 не знам. И моята беше тогава някъде. Иначе цикълът ти колко време е? Може ли да говорим за ранна овулация около 16, или?
Аз да кажа, че последните дни много огладнявам, което е типично за мен преди М., така че явно ще ми дойде скоро...

Общи условия

Активация на акаунт