Бебеправене- тема 9 - за още повече положителни тестчета

• 23 048
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
А ти кога НЕ чакаш ... мисля, че бяхме долу горе на една дата или ... се бъркам?

# 181
Добро утро и от мен Grinning днес отново тестче Grinning имам бледа втора черта Praynigопъвами отдоло и хода цяла нощ като луда  Laughing до тоалетна и сам наспана сутрин което е по интересното цял ден сега на работа и утре е деня Hug Praynig да видим дали ще ми дойде подготвила съм тестче за утре.А пак като чета тука напредвате нека браво  newsm10 никакво отпускане  Laughing

# 182
  • София

ivka03 и аз си мислих, че по-лесничко се забременява... даже бях 100% убедена, че още първият месец от опитите ще има  EFP

mella и аз много се разочаровам последите 2 месеца и направо ми потъват гимиите  Cry съвземам се, обнадеждавам се и айде наново... Навсякъде около мен бебенца, тази година родиха 7 мои приятелки, а миналата година имаше 5 бебенца в приятелския ми кръг... искрено им се радвам и се моля и мен да ме сполети същото щастие!!!  Praynig

Това сякаш аз съм го писала  ooooh!
Иве, не се натъжавай, не си сама и аз като теб август няма да имаме толкова срещи за бебеправене, заради пустата работа, ама няма как  ooooh! Лошото е, че съм с 4ти ден закъснение и вече ми става много гадно, опитвам се да не го мисля, но н,ма как! Да идва по-скоро и да си ходи, че нерви не ми останаха  Tired

# 183
  • до най-прекрасния мъж
Ивка, защо се очайваш? Ако съдя по линийката ти, пробвате от съвсем скоро. Гледам, че и килограми с свалила, не знам дали си имала нужда де...Вървите в правилната посока. Я по-ведро!
Весето, тя и линийката ми днес се гаври с мен. Пробваме от 5 месеца и 16 дни, а не от 2 месеца и 46 дни, както пише на нея. Всъщност на 14,02 решихме, че вече искаме да си направим бебенце. Мъжо искаше още от началото, но аз постисках 2-3 месеца с идеята да понатрупам стаж на по-високи осигуровки, да се изчистя от противозачатъчните, да се поопознаем малко /познаваме се от 6 години и нещо - бяхме 5 години колеги - но не толкова отблизо/. Та така. Иначе като месечни цикли, в които нямаме успех, са доста може би вече 6, това ни е 7ми. Все си викам когато-тогава, но нещо в действителност не ми се получава. Вече започвам да се замислям за евентуални проблеми, но има време още, като стане една година опити, тогава ще тръгнем по доктори. Сигурно времето още не му е дошло, но вече ми се гушка малко пухкаво вързопче.
Мерси, момичета, за подкрепата.
Илюжънче, а тестче прави ли?

# 184
  • София
А ти кога НЕ чакаш ... мисля, че бяхме долу горе на една дата или ... се бъркам?
Ами по принцип на 2-ри. Но, този месец или ще ми е по-дълъг цикъла, понеже овулацията ми беше 23-24, или съм имала много къса ЛФ и нищо не се е получило. Иначе работихме стабилно във важните дни, но кой знае!

# 185
illusion__ горе главата!  Hug Затова сме се събрали тук- да се подкрепяме и да си даваме кураж, разбира се и да обменяме важна информация. Тестче прави ли?

Много съм благодарна на Алекс за споделената информация в началото на темичката ни  Hug Чета, чета и се надъхвам Laughing

Ивка  в сходна ситуация сме  Thinking

Този уикенд бяхме на вилата с приятели, които имат малко детенце на 4 годиники, та следобеда тя искаше да спинка при мен...  Hug и аз си я гушнах и дъъълго я наблюдавах... толкова са съвършенни дечицата... прекрасни, направо се разтопих от кеф!

Момичета, вие с какво бебче се представяте с мъжко или женско?

Една приятелка наскоро ми каза, че си ме представя само като мъжка майка и на мен ми стана много странно... но като че ли и аз си се представям като майка на момченце  Blush Абе искам и от двете!!!!!!!!  Blush

# 186
  • София
Ивка, защо се очайваш? Ако съдя по линийката ти, пробвате от съвсем скоро. Гледам, че и килограми с свалила, не знам дали си имала нужда де...Вървите в правилната посока. Я по-ведро!
Илюжънче, а тестче прави ли?

Правих си, да, но никой не ме отрази тогава, както казва розалинда  Simple Smile Правих го в неделя, беше отрицателен и нямам намерение да правя друг, няма смисъл да се разочаровам отново  ooooh! нямам никакви симптоми, за това кротко ще си изчакам Мто

# 187
Здравейте...снощи ми свърши напълно и от днес нова сесия.
Само аз ли съм усетила земетресението? Никой не го е усетил,мъжът ми спа като пън.

# 188
  • София
Аз го усетих, но си казах - глупости, сънувам и продължих да спя. Simple Smile

# 189
Аз се стряскам постоянно от известно време,все ме люлее нещо.Преди голямото 1 седмица преди това ме люшлаше нещо и си викам луда съм....после реших,че съм врачка  Laughing

# 190
Здравейте днес и от мен! Никакво земетресение не съм усетила, а за капак сутринта и бебеправихме luvbed Embarassed. Та и за работа закъснях, но е заради добра кауза. Мен продължава да не ми се яде нищо освен разни плодове и айряни. Не чакам на 12.08, пък и дано не го дочакам. Много усмивки през днешния ден и скоро EFP

# 191
  • София
Сега като те прочетох, реших че не съм сама. И аз преди голямото май месец имах чувството, че нещо ме полюшва от време - навреме, даже споделих с мъжа си. Той разбира се обяви, че си внушавам. И само няколко дни след това се случи. И аз реших, че имам някакви способности, но прецених, че е по-добре да не го оповестявам  Mr. Green за да не ме помислят съвсем за откачалка.

# 192
toito страхотна графика мила .... стискам палци!

Момичета идвам само да ви пожелая прекрасен ден:

babydust7 babydust7 babydust7

txtloves

# 193
Здравейте днес и от мен! Никакво земетресение не съм усетила, а за капак сутринта и бебеправихме luvbed Embarassed. Та и за работа закъснях, но е заради добра кауза. ...

Joy
Все едно аз съм го писала.
Аз не чакам на 8-ми и вече нямам търпение да видя какво се случва. Този месец гълтам и някакви хормони, за да гарантираме захващането, че при мен самото забременяване е повече от лесно, но имам проблеми със закрепянето в началото (трябва да прескочим някак първите 3-4 седмици след зачеването, за да е всичко наред).
Днес имам странно усещане - сякаш имам нещо твърдо в долната част на корема - сутринта, докато се гушкахме, имах усещането, че ще се напишкам от напрежението вътре (по всички изчисления, ако ову-то ми е било навреме - това е трудно да се прецени, понеже така и не си купих тестове, но ако това условие е изпълнено - днес е денят за закрепянето и направо треска ме тресе от притеснение).

# 194
  • София
toito страхотна графика мила .... стискам палци!

Момичета идвам само да ви пожелая прекрасен ден:

babydust7 babydust7 babydust7

txtloves
Благодаря, Биби  Hug  newsm75 newsm28 Дано и твоят ден е прекрасен   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт