Бебеправене- тема 9 - за още повече положителни тестчета

• 23 056
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Лелеее, колко надежди в тая тема. Дано всички бъдем зарадвани този месец!
А аз от сутринта пишкам през 10 минути, а съм изпила само половин литър вода! Или ще ми дойде скоро или ...

# 196
  • София
Лелеее, колко надежди в тая тема. Дано всички бъдем зарадвани този месец!
А аз от сутринта пишкам през 10 минути, а съм изпила само половин литър вода! Или ще ми дойде скоро или ...
Дано не ти идва скоро и дано скоро всички си преместим в отчетни  Hug

# 197
Здравейте днес и от мен! Никакво земетресение не съм усетила, а за капак сутринта и бебеправихме luvbed Embarassed. Та и за работа закъснях, но е заради добра кауза. Мен продължава да не ми се яде нищо освен разни плодове и айряни. Не чакам на 12.08, пък и дано не го дочакам. Много усмивки през днешния ден и скоро EFP

Десита а имаш ли някякви болки в яйчниците или някакво жълтеникаво зацапване като слузесто само как го обясних  hahaha питам защото аз от повече от 1 седмица ме боли корема единия ден много ме срязваше от дясно на пъпа и от следващия ден до вчера много ме болеше ниско долу от дясно днес вече не ме боли корема  newsm78 какво ще кажете?

# 198
  • Тук
Биби, грабвам си от тупкащия прашец  newsm28 newsm28 newsm28
Росалинда, да не би да имаш някакво възпаление с това течение  Rolling Eyes

# 199
  • до най-прекрасния мъж
Илюжънче, гуууш от мен! Съботно-неделните писания ги четох по диагонал, че ме нямаше двата дни. Може да е рано за тест, а може и да ти се е удължил цикъла от бебеправенето. Ето, моят, например, се скъси малко и е по-лек.
Земетресение прочетох сутринта в новините, че е имало. Спах като пън, може би защото бях сама и при мама. Преди първото земетресение и аз бях неспокойна и няколко дни преди това все за земетресение си мислех.
Сега вече съм спокойна.
Явно и аз имам някакви такива способности, не знам. В събота излизам да ходя по работа и отивайки към колата си мисля "някой ми е спукал гумата на колата". Отивам до колата и гледам задна лява спаднала. А нямам изглед към нея, докато отивам нататък. Оказа се наистина спукана.

# 200
здравейте и от мен момичета, Веси  мила дано да М дойде чак след 9 месеца, добре дошла и на Катичка Hug и вие сте се решили  на второ бебче като нас  bouquet
а за земетресението и аз не съм усетила нищо събудих се 10 мин преди него и тогава с милото Embarassed luvbed  та не разбрах нищо!
лек и успешен ден от мен   bouquet

# 201
  • София
Илюжънче, гуууш от мен! Съботно-неделните писания ги четох по диагонал, че ме нямаше двата дни. Може да е рано за тест, а може и да ти се е удължил цикъла от бебеправенето. Ето, моят, например, се скъси малко и е по-лек.
Съвсем възможно е! Но ако се е удължил, значи О не е била тогава, когато съм си мислела, а след това няма как да и станало, защото ходихме на Димитровград за 5 дни и хич не ми беше до секс в тея жеги  ooooh!

# 202
Биби, грабвам си от тупкащия прашец  newsm28 newsm28 newsm28
Росалинда, да не би да имаш някакво възпаление с това течение  Rolling Eyes

Може да ми се смеете, но мисля, че можеби е зацапване по принцип аз си мисля, че овулацията ми този месец беше по-рано точно след цикъла ми  newsm78 а не както е отбелязано в графиката незнам това дали е възможно, но точно 1 седмица след това започна да ме срязва и боли десния яйчник и тогава започна и това зацапване ако мога така да го кажа то е като слуз и четох, че го има при ранна бременност някои може ли да каже нещо от свои опит? newsm78

# 203
  • София
Аз пък сега се замислих нещо. Нали знаете, че надеждата е голяма работа. По принцип си мислех, че петък (първия ден от закъснението ми) е рано за тест, понеже О. ми е била около 23 и мислех да не правя. Но реално погледнато си има 11-12 дена, така че бих могла да пробвам...

# 204
  • София
Розалинда, мисля, че трябва да се успокоиш малко  Peace Няма как да знаем дали си бременна или не, освен да извадим магическите кълба и да започнем да гадаем! Не чети много по форумите, защото така се психясваш още повече! И нас ни болят яйчниците и ни придърпва около пъпа, но не сме бременни, а течението може да се дължи на много неща, така че търпеливо си изчакай датата на М и си направи тест  Peace

# 205
  • София
Аз пък сега се замислих нещо. Нали знаете, че надеждата е голяма работа. По принцип си мислех, че петък (първия ден от закъснението ми) е рано за тест, понеже О. ми е била около 23 и мислех да не правя. Но реално погледнато си има 11-12 дена, така че бих могла да пробвам...
Ако имаш под ръка си направи с теб сме и ти стискаме палци  Praynig

# 206
  • София
Ако имаш под ръка си направи с теб сме и ти стискаме палци  Praynig
Това ще е в петък. В четвъртък НЕ чакам М. Сега е рано още!

# 207
Розалинда, мисля, че трябва да се успокоиш малко  Peace Няма как да знаем дали си бременна или не, освен да извадим магическите кълба и да започнем да гадаем! Не чети много по форумите, защото така се психясваш още повече! И нас ни болят яйчниците и ни придърпва около пъпа, но не сме бременни, а течението може да се дължи на много неща, така че търпеливо си изчакай датата на М и си направи тест  Peace

Аз не питам дали съм бременна или не просто попитах дали някой е минал през това да си даде мнението  Wink не мисля, че съм толкова молоумна Grinning пък и не съм дете Wink

# 208
Росалинда, наистина се успокой, и на мен, може би откакто взехме да бебеправиме, ми се случват разни интересни неща и имам някакво течение, но си мисля че това не е покаател за нищо. Чакам да НЕ ми дойде и тогава ще си направя тест. Между другото и аз си мисля че съм този месец с по - ранна овулация, но пък не съм си правила тестове. След около 2 седмици ще си проличи. Пожелавам на всички да НЕ дочакаме лелката и една по една да се похвалим с положителни тестчета.

# 209
  • София
Розалинда, мисля, че трябва да се успокоиш малко  Peace Няма как да знаем дали си бременна или не, освен да извадим магическите кълба и да започнем да гадаем! Не чети много по форумите, защото така се психясваш още повече! И нас ни болят яйчниците и ни придърпва около пъпа, но не сме бременни, а течението може да се дължи на много неща, така че търпеливо си изчакай датата на М и си направи тест  Peace

Аз не питам дали съм бременна или не просто попитах дали някой е минал през това да си даде мнението  Wink не мисля, че съм толкова молоумна Grinning пък и не съм дете Wink
Всички бебеправещи, особено тези с по-дълъг стаж са минавали през всякакви симптоми, това е нормално и въпреки всичко не са изпадали чак в такива състояния! На всеки му е притиснено и си мисли дали е станало, за това те моля да се успокоиш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт