Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога е най-доброто време за вземане на тест за бременност?
Какво е оптималното съотношение между LH и FSH за репродуктивна способност?
Какво представлява имплантационният прозорец?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога е най-доброто време за вземане на тест за бременност?
-
Какво е оптималното съотношение между LH и FSH за репродуктивна способност?
-
Какво представлява имплантационният прозорец?
Имплантационният прозорец е периодът между 7-10 ден от цикъла, когато матката е готова да приеме имплантацията и хормоналния статус е подходящ. Обикновено имплантацията се случва на 8-9 ден и продължава 3-4 дни. Ако жълтото тяло загине и лутеалната фаза бъде прекъсната, имплантацията също ще бъде прекъсната, така че поне 11-12 дни са необходими за успешна имплантация.
-
Какво представлява имплантацията?
-
Как мога да кача снимка на тест за бременност във форум?
просто съм тук в тази група за подкрепа която не получавам от никои
и всичко това което се случва с мен ме притеснява защото от 2 месеца правим опити и всичко това което се случва с мен ми е непознато и затова реших да ви питам за мнение просто
ПО мои сметки Овуто ми е било на 21- поработихме по въпроса тогава ме боцкаха яйчниците и бях сигурна, че е от овуто. Цикъла ми е часовник на 28 дни. Притеснявам се , че нямам никакви симптоми оттогава- единствено събота и неделя много ме болеше под пъпа , яйчниците , и даже веднъж се събудих от странна болка напомняща мускулна треска. В събота имах много обилно бяла гъсто течение, а на следващият ден изчезна- а сега е много водно . Не ме болят гърдите, нямам зацапване, не ми се гади, вече и яйчниците утихнаха. Притеснявам се , че нищо не е станало. Очаквам лелката на 5- обаче не изържах на напрежението и вчера си направих тест - беше отрицателен .
Сега ми е много тъжно- една мъъъничка част от мен знае, че може би се е получило чудото, но при липсата на симптоми не смея да се надявам вече
.
, наслаждавайте се на живота, правете любов и чудото ще стане.