Бебеправене- тема 9 - за още повече положителни тестчета

• 23 036
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Честито на всички видяли две чертички!!!
Пожелавам ви всичко да е наред и занапред и накрая много момченца и момиченца  ylinfant
Аз да се похваля вече съм с 4кг надолу.Надявам се все така да е.
Ти много килограми ли имаш да сваляш? Питам понеже и аз имам в излишък, та и аз правих 90-дневната. Сега правя второ завъртане, но не ми върви като първия път!

# 121
  • София
ivka03  Hug  Hug  Hug и ти си ми на сърце, но аз съм реалист човек и знам, че няма да е и този път  Sad нямах никакво намерение да правя тест, но съседката от горния етаж слезе при мен и ми се похвали, че е бременна та така се развълнувах и си викам давай, сега е момента  hahaha иии накрая пак нищо.... сега чакам да ми дойде и се захващам с мерене на БТ, явно не знам кога ми е О, а тези мой усещания за нея май ме подвеждат  Hug
Шайни, браво момиче   bouquet давай смело напред, и хапвай повече, много малко ядеш, а така няма да стане  Naughty и вечерята към 6ч   bouquet

# 122
  • София
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Малеееее и мен ме няма 1 - 2 дни и вече имам БЕБЕВАЛЕЖ!! Бравоооооооооо момичета толкова се радвам за вас. Желая на всички ви лека и безпроблемна бременност. Надявам се скоро и аз да се похваля с  EFP овладях си проблема с цистита. Всичко вече е Ок и чакам да НЕ дойде лелка - до 2 - 3 дни.
Прегръщам ви всички и стискам палци на НЕ чакащите М.

# 123
veseto87 Имам да,около 30кг.Ти колко успя да свалиш първият път

# 124

Момичета!
Толкова много се радвам за вас, това е така прекрасно, стискам ви палци всичко да е наред и след време да гушкате малки бебочета!

Аз днес бях на преглед, гинеколожката ми изписа Дуфастон и Огестан, като за второто ми каза, че е по-добре от само чиста фолиева киселина. Също ми каза, че най вероятно циклите ми са ановулаторни, но аз утре най-вероятно ще отида за второ мнение при друг лекар.

# 125
  • София
veseto87 Имам да,около 30кг.Ти колко успя да свалиш първият път
Имах около 10-12, качени от Лукрин-а и ОК. Свалих 7, задържах 6. Другите обаче не падат!

# 126
Здравейте колежки,  Hug
Има ли добри новини?

Аз влизам да се похваля, че имаме сърчице.  Бие 121 удара в минута  Flutter
Гадното е, че вече съм +2кг.  Повечето вода.  Tired

smile3502

# 127
Такаааа...аз и мойте странни ситуациии.... Simple Smile
Имам нужда от мнение,моляя... newsm78
На 19ти юли ми беше последната М (закъсняваше 2 дни и правих тест-отрицателен),както обикновенно продължи 3 дни.Като цяло М ми е редовен-на 28-29 дни..Няколко дни след като лелката си отиде,бебеправихме само веднъж...Няколко дни след товва имах усещане за супер тежест и дискомфорт в корема(тук си говорихме за ранна О,възможно е)...Това усещане го имам и до сега.Та днес,11 дни след последнтата ми М,имам кафеникаво зацапване и някак си не разбирам...сигурно си въобразявам,рано е за тест..хахаха...та бих се радвала да чуя (видя) Simple Smile мненията Ви!!!
Мерси   bouquet

# 128
Ето такива принцеси ви пожелавам момичета

# 129
  • София
На 19ти юли ми беше последната М (закъсняваше 2 дни и правих тест-отрицателен),както обикновенно продължи 3 дни.Като цяло М ми е редовен-на 28-29 дни..Няколко дни след като лелката си отиде,бебеправихме само веднъж...Няколко дни след товва имах усещане за супер тежест и дискомфорт в корема(тук си говорихме за ранна О,възможно е)...Това усещане го имам и до сега.Та днес,11 дни след последнтата ми М,имам кафеникаво зацапване и някак си не разбирам...сигурно си въобразявам,рано е за тест..хахаха...та бих се радвала да чуя (видя) Simple Smile мненията Ви!!!
Мерси   bouquet
По принцип е ранно з имплантационно зацапване, дори да си имала ранна О. Случва се понякога. И аз съм имала. Прокървяване от по-бурен секс или пукане на малка фоликулярна кистичка.

# 130
  • София
Мерси   bouquet
Аз ти пожелавам да е най-хубавото  Hug има още време, но дано мечтата ти се сбъдне   bouquet

# 131
Мимичета, виждам, че тук се подхвана темата за килограмите.
Аз също имам за сваляне, около десетина... планът беше да поотслабна преди да забременея, за да има дето се казва мегдан за качване  Shocked че както съм в момента и забременея ще стана кюфтак! После както трудно свалям или по-точно въобще не свалям, не ми се мисли  Confused
Сега се чудя да подхвана някое режимче (90 дневната диета е добър вариант), но честно казано не ми се гладува, първо защото ме е страх да не попречи на забременяването и второ въобще нямам нерви!  Tired А аз ако не гладувам като животно и грамче не свалям  Confused

# 132
toniliv С 90 ДД изобщо не се гладува.Може да пробваш.

# 133
  • Варна
for girls who ride

Зацапването може да е заради малко по-нисък прогестерон след Ову. Освен това може и да е на самото Ову (знаеш ли със сигурност кога е била?), може и да е от жегите или някакво напрежение.
На мен ми е ставало 1-2 пъти така до сега, единия път беше заради едни големи горещини, а другия от голям стрес. Според мен е инцидентно.

cherry_dream Не ти ли назначи изследвания някакви? На година е нормално един ановулаторен цикъл, повече са притеснителни. Този Дуфастон не е панацея, а се изписва при конкретен проблем. Аз пия Утрогестан, но заради това, че преди се съмняваха, че имам СПКЯ и като спрях противозачатъчните искаше да подпомогнем яйчниците, освен това вземам и Инофолик, за да противодействаме на СПЯ.
Всъщност, аз свалих 12кг за последните 2 години и се надявам да съм повлияла на ИР и СПЯ, но следващите месеци ще покажат. Поне Ову имам последните 3 месеца със сигурност.
Ако не мериш БТ почни - тя е много по-достоверна от скапаните Ову тестове - не стига, че умираш от жажда 3-4 часа, ами и не са достоверни, защото показват пика на LH хормона и не са гаранция, че е имало Ову.

# 134
Ето ги и моите тестове,отгоре надолу 12-16 ден,направо вече не знам какво става,цикъла ми е 25-26 дни ,а тук най-тъмната е на 15-ти ден(но пак не достатъчно наситена),]което няма логика,преди О винаги ми е била на 11-12 ден,от както започнахме да бебеправим имам чувството,че целият ми организъм се побърка! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
https://picasaweb.google.com/adriana746/aOFcGJ?authkey=Gv1sRgCI2 … 70920344410064162

Последна редакция: пн, 30 юли 2012, 14:24 от -Bibo-

Общи условия

Активация на акаунт