Бебеправене- тема 9 - за още повече положителни тестчета

• 23 028
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
ОХ дано всичко да е така  Hug Hug след 1ви ще ви кажа с сигурност а пак сега тихичко newsm44 newsm44 newsm44

# 106
ББтест френски 1 90лв

# 107
brunett  честито миличка   bouquet лека и безпроблемна бременност ти желая!
и аз да се похваля моята сестричка току що разбра че ще става мама и то на близнаци много съм щастлива Hug

# 108
Веси аз го права за първи месец така че нетрябва да мислим така напротив само положително мислене и секс  Wink

# 109
Тоито честитоооо миличка  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Брюнети на теб също  Hug Hug Hug
Пожелавам ви лека бременност и здрави бебчета   bouquet  bouquet  bouquet

# 110
БЛАГОДАРЯ много се вълнувам дано Praynigвсичко да е наред до 1ви и на вас мили мой Peace същото Hug Hugпрегръщам ви

# 111
  • София
Гледам, че на този тест пише, че е за ранна диагностика. За първи път го виждам.

# 112
Искам да ти кажа че хич не сам го избирала казах евтино тестче и това е  Hug Laughing

# 113
  • София
Искам да ти кажа че хич не сам го избирала казах евтино тестче и това е  Hug Laughing
в интернет пише, че е 4.60. За този ли става дума: http://apteka.framar.bg/30026041/%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82-%D0%B7 … BD%D1%82%D0%B0Ама

# 114
да 1 90лв в поморие

# 115
Ехааа честито. Mr. Green До края на тази тема да има още бебоци. 

Аз да ви питам,че се присетих от бледата черта на теста.Случвало ли ви се е да се размаже червената боя.
Аз все шиър чек си взимам,но май е смотан или и аз не знам какво му има.
Сигурно последните 5-6 теста,които съм си правила  са били размазани.Вижда се примерно чертичка и втора не можеш да видиш защото боята се е разтекла и е оцветила всично.Последния път си направих два един след друг...и двата се размазаха.
Нали..очевидно не съм бременна,но някой ден примерно съм..как ще видя ако е такова разтечено.Взимала съм ги от различни аптеки и все текат...гледах в интернет и видях на някои места,че разни жени също питат,но отговор никой не дава.

# 116
  • до най-прекрасния мъж
Леле, какъв е този бебевалеж?
Браво, момичета, много се радвам за всички, видели двете чертички. Нямаше ме два дни и ето - Rose, Toito, Brunett, Belle са се похвалили. Да изкарате лека бременност и по едно сладко и пухкаво бебешоче на финала.
Илюжън, стискам и на теб палци. Ти си ми особено на сърце - нали си моята зодия  smile3503.
Росалинда, стискам и за теб, дано е бебок това, дето те ръчка от няколко дни в пъпчето  newsm53.
Ние ходихме по задачки в събота, а в неделя при мама на село. Бебеправихме усилено вчера, след като в събота мъжо се разсърди, че съм чела в нета до 2 през нощта и съм го оставила на сухо. Той, горкият, се мяташе няколко часа в кревата, докато заспи. Снощи имахме много смешна ситуация - вече се бяхме развихрили доста и по едно време усещам и чувам как нещо мърда в стаята /изтрака паркета до вратата/. В първият момент си помислих, че ни хванаха, а уж всички вече спяха. После в тъмното видях котката - влезе, легна до секцията и докато ние  luvbed, тя ни зяпаше любопитно. Като свършихме работата, тя най-културно стана, обърна се и излезе  Joy Joy Joy Вече се казва - Жозефина-шпионинът  hahaha Добре, че се овладях да не се разсмея, защото подобни ситуации обикновено завършват с луд смях, а бебеправенето отива по дяволите.

# 117
 Laughing Laughing Laughing Laughing LaughingИвка и аз колко пъти сам изпадала в такава

# 118
  • до най-прекрасния мъж
Laughing Laughing Laughing Laughing LaughingИвка и аз колко пъти сам изпадала в такава
И ние вече доста пъти сме изпадали в подобна, но обикновено влизат майката или бащата на милото, а сега беше котката. Безсрамница  Joy Joy Joy

# 119
Честито на всички видяли две чертички!!!
Пожелавам ви всичко да е наред и занапред и накрая много момченца и момиченца  ylinfant
Аз да се похваля вече съм с 4кг надолу.Надявам се все така да е.

Общи условия

Активация на акаунт