Бебеправене- тема 9 - за още повече положителни тестчета

• 23 027
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Снощи говорих с една моя приятелка и не знам защо ама аз имам като нейните симптоми когато тя е била бременна  Grinning и имам голяма надежда и предчувствие, че този месец е станало чудото  Simple Smile дано  preggo интуицията ми излезе права  Crazy

# 91
  • София
Благодаря, момичета, но да ви кажа нямам голяма надежда. В смисъл, че не вярвам още на първия месец да е станало!

# 92
добро утро и от мен мили момичета  bouquet
и едно тихичко честито на toito, бледа или не според мен си със сигурност бременна Hug
аз с такава много бледа черта сега имам почти три годишен пакостник Laughing имам предвид че и при мен чертата все си беше бледа Wink
лек и спорен ден от мен  bouquet

# 93
Благодаря, момичета, но да ви кажа нямам голяма надежда. В смисъл, че не вярвам още на първия месец да е станало!

А защо пък не?  Laughing

# 94
весе нещата стават точно когато не ги очакваш Wink аз съм личен пример за това, точно когато бях решила че и този месец не е станало защото в предишните месеци и симптоми и чудеса а сега нищо то пък взе че стана Hug/за първата бременност става въпрос/

# 95
  • София
Здравейте и от мен! Аз все още си чакам М, с 3 дни закъснение съм и един отрицателен тест, май нещата от миналия месец се повтарят, само дето нямам никакви симптоми  ooooh!

# 96
Със сигурност не е от бъбреци, нито от възпален яйчник остава да е от  fertilization дано  smile3508

Росалинда, ако ову е минала значи имаш по-малко от две седмици до м. Не искам да те обнадеждавам напразно, но аз този месец имах такова боцкане, направо мушене Grinning дясно от пъпа и видях две чертички. Надявам се и при теб да е заради това Hug

чул те господ деситка  Hug а боляха ли те айчниците сега е тъпа болка ниско доло в дясно ?  newsm78
Росалинда, не го мисли толкова. Отпусни се и се наслаждавай на лятото, само така ще стане. Имах болки в яйчниците, но те бяха моментни, непродължителни, от време на време, иначе се чувствам прекрасно, пу-пу.  Hug

# 97
Добро утро и от мен, момичета!
pretty_shineee - благодаря ти за милите думи!
И на останалите момичета също, благодаря за подкрепата. За сега тихичко ще си чакам и ще ви следя и когато имам резултати тогава ще се включа с радостна или НЕ толкова новина  newsm78
По важно ми е обаче утре лекарят какво ще каже, а за повторението на теста, ще дочакам наближаването на 08.08 Wink
veseto87 - късмет и на теб мила, дано има ясен положителен резултат Simple Smile

# 98
rosalinda 86 и veseto87 стискам палци да се похвалите с положителни тестчета!

Наистина най-хубавите неща идват точно когато най-малко ги очакваш!  Grinning Имам толкова примери около себе си...

Аз също не съм оптимистична за този месец... но надеждата умира последна  Hug

toito и от мен тихичко честито  Grinning

# 99
  • София
Ако не ми дойде до петък, съм решила да си направя сутринта един, пък да видим какво ще стане.

# 100
desitkad
Росалинда, не го мисли толкова. Отпусни се и се наслаждавай на лятото, само така ще стане. Имах болки в яйчниците, но те бяха моментни, непродължителни, от време на време, иначе се чувствам прекрасно, пу-пу.  Hug
[/quote]

Моите болки и те са моментни  smile3521 същите като твоите  Crazy

# 101
Момичета токущо си направих тест най обикновен си купих този път на 1 август трябва да ми доиде но теста ми отчете многоооо бледа втора черта Praynig какво мислите

# 102

brunett
  Честитоооооооооооооооооо  bouquet

# 103
  • София
Момичета токущо си направих тест най обикновен си купих този път на 1 август трябва да ми доиде но теста ми отчете многоооо бледа втора черта Praynig какво мислите
Аз ти казах още в предишната тема! Браво, много се радвам  Hug и тихичко честито   bouquet Ето, че и тази тема се напълни с много положителни тестове и емоции! Браво на вас, момичета  Hug

# 104
  • София
Честито! А какъв е този най-обикновен тест?

Общи условия

Активация на акаунт