Бебеправене- тема 9 - за още повече положителни тестчета

• 23 022
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
Лактобацилите са добрите бактерии във вагиналната флора, те трябва да са много, за да няма дисбактериоза   Peace

# 76
mil_ , аз сега ползвам възможно най-гадните- клиър ову, но тук в нито една аптека не продават друга марка, в някои дори нямат никакви тестове за овулация. Сега няма как да си поръчам от чуждестранен сайт други някакви и затова карам с тези. Незнам дали изобщо да продължавам да ги правя тези тестове или да си остана само на температурния метод. Исках да имам по-голяма яснота като комбинирам двете,но...

ПП Ще продължа да ги правя още малко, пък да видим
Аз, с 1-то си дете забременях благодарение на Клиър ову,но този път и аз нещо не мога да се разбера с тези тестове,този месец използвах 1 оп.Клиър, след това купих и Овю,но така и не видях задоволителен положителен резултат. А пък БТ меря от скоро и все още не мога да се ориентирам по нея. newsm78

Последна редакция: пн, 30 юли 2012, 07:22 от -Bibo-

# 77
toito какво стана с теб.съобщи ли на съпруга си за теста.днес цял ден мисля за теб и за тази радост,която сподели с нас. Hug Hug Hug Hug Hug

# 78
Съобщих му новината, но и той като мен казва "Абе, къде я виждаш тази черта бе ... има я, ама като чели я няма" Simple Smile мислише да я носи на майка си да гледа и тя хахах, но аз не му позволих. Решихме да изчакаме още малко, преди да се радваме Simple Smile Но той хемм скача около мен и ми галя коремчето, хем пък не ни се и вярва Simple Smile но скоро ще разберем. След няколко дни ще използвам Шуарчек да видим и с него Simple Smile

# 79
Тони,според мен си бременна.Нали все пак чертичката я има.Нормално е в началото да е по-бледа.А и нали казваш,че гърдите ти са по натежали някак си.Ще видиш,че ще си бременна.Убедена съм,и много се радвам за теб и съпругът ти.Страшно симпатична двойка сте ми.Ти си толкова красива.Ще бъдеш прекрасна майка.  bouquet stork-girl И то на момиченце,ще видиш.След време пак ще си говорим.  bouquet

# 80
И аз съм тук..записвам се.Надявам се до 2-3 дни да ми свърши и да започва новата сесия  Laughing
Да се надяваме и мъжа ми да се освести,защото тези дни е нетърпим и не го виждам бебеправенето  Rolling EyesЗа 2 седмици имаме сигурно 3-4 дни,в които не сме били на нож  Rolling EyesЩе го убия скоро ми се струва  Laughing Но първо да ми направи бебе  Joy

И аз много искам да прилича на него по много неща  BlushМоже би да не е такава параноя като него де,но носа му да вземе и хубавите мигли и устата...
Ние много си приличаме междудругото,често ни бъркат с брат и сестра.Бях си качила своя снимка в един сайт и там ти изчислява някакви неща и ти прави снимка как изглеждаш чернокож,азиатец,като мъж,след 20 години и всякакви такива.Та като ме беше направило на мъж приличах ужасно много на него  Shocked   
Надявам се ако е момиче да не наследи веждите му..по-точно веждата  Laughing

Стига съм спамила де  Laughing  Мисля да ходя този месец по някое време на гинеколог,защото не съм си правила скоро цитонамазка,че последния път нещо не беше добре,но имах инфекция тогава.
Момичета мислите ли,че като са ми горили раничка на шийката на матката сега това ще е проблем за забременяване.Първите два пъти като забременях бях на 18,втория на 20...След няколко месеца ми я откри моя лекар и не успяме да я излекуваме и я гори  Rolling EyesВече минах сигурно 3-4 лекаря от тогава и всеки казва"Голяма грешка,не е трябвало",но реално като не се повлияваше от лекарствата..нямаше как да остане..май  Rolling Eyes И сега се присетих дали ще ми е проблем  Rolling Eyes

# 81
Добро утроооооо. Хубава седмица на всички.
Toito стискам ти палци  Praynig

# 82
  • София
Добро утро. Ето сутрешното кафенце от мен:

И си подновявам вчерашния въпрос. Не вярвам да нямате инфо в такава тема. Simple Smile Какво е оптималното отношение между ЛХ и ФСХ? Попаднах на информации от 1:1, 1:1,5 та даже и 1:2. На кое да вярвам?

Последна редакция: пн, 30 юли 2012, 09:07 от veseto87

# 83
Здравейте и от мен и честита нова тема. С един бърз прочит разбрах че са се случили много неща, после ще започна и по обстойно да чета, че уикенда от скитане по планини и върхове не остана време. Хубава и успешна седмица ви пожелавам. Heart Eyes

# 84
Добро утро и от мен сладурки... Simple Smile
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 85
Добро утро, момичета!  Grinning
Честита да ни е темичката и нека донесе на всички ни  EFP

Аз съм в страхотно настроение след много зареждащ уикенд  Hug
Странното при мен е, че от няколко дни ме мъчат ПМС симптоми, кръстът се скъсва да ме боли, чувствам се така сякаш всеки момент ще ми дойде, а очаквам М на 09.08.  Thinking

Belle-Etoile за трето детенце ли работиш?  Grinning

# 86
Добро утро, момичета!  Grinning
Честита да ни е темичката и нека донесе на всички ни  EFP

Аз съм в страхотно настроение след много зареждащ уикенд  Hug
Странното при мен е, че от няколко дни ме мъчат ПМС симптоми, кръстът се скъсва да ме боли, чувствам се така сякаш всеки момент ще ми дойде, а очаквам М на 09.08.  Thinking

Аз съм по същия начин с ПМС а трябва да ми дойде чак на 12  newsm78

# 87
  • София
Аз пък нямам ПМС, а трябва да ми дойде на 02,08. Много странна работа този месец... Но може понеже бях с късна овулация, да се е удължил и цикъла.

Последна редакция: пн, 30 юли 2012, 09:50 от veseto87

# 88
Аз пък нямам ПМС, а трябва да ми дойде на 02,08. Много странна работа този месец... Но може понеже бях с късна овулация, да се е удължил и цикъла.

Да или си  preggo newsm53

# 89
veseto87 стискам палци за  preggo  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт