Бебеправене- тема 9 - за още повече положителни тестчета

• 23 059
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
Притеснявам  се защото напоследък много неща ми се натрупаха и вече не знам какво става и исках да споделя с вас поне за това но уви явно  smile3518 просто съм тук в тази група за подкрепа която не получавам от никои  Weary и всичко това което се случва с мен ме притеснява защото от 2 месеца правим опити и всичко това което се случва с мен ми е непознато и затова реших да ви питам за мнение просто

# 211
  • София
Росалинда, виж сега - успокой се наистина! Как да не получаваш подкрепа? Някой да те е обидил с нещо? Не, нали! Всички тук сме в едно положение. Всеки има притеснения и очаквания. А ако не получаваш отговор на даден въпрос, най-вероятно никой не може да ти го даде! Гледай напред, нещата ще се случат!

# 212
Розалинде, хайде махни тези тъжни муцки и се усмихни!  Hug
Всички те подкрепяме и сме добронамерени!  Hug

illusion__ е права! Аз също мисля, че човек не трябва да се самонаблюдава ежеминутно! Разбира се желанието за бебче при всички ни е голямо и се следим и си обсъждаме разни неща, но просто не трябва да се прекалява!

Отпусни се, всичко ще е наред! Всички сме с теб и те подкрепяме!  Hug Два месеца опити- нищо не са!  Hug

# 213
Момичета, вече не знам какво да мисля  Cry ПО мои сметки Овуто ми е било на 21- поработихме по въпроса тогава ме боцкаха яйчниците и бях сигурна, че е от овуто.  Цикъла ми е часовник на 28 дни. Притеснявам се , че нямам никакви симптоми оттогава- единствено събота и неделя много ме болеше под пъпа , яйчниците , и даже веднъж се събудих от странна болка напомняща мускулна треска. В събота имах много обилно бяла гъсто течение, а на следващият ден изчезна- а сега е много водно . Не ме болят гърдите, нямам зацапване, не ми се гади, вече и яйчниците утихнаха. Притеснявам се , че нищо не е станало. Очаквам лелката на 5- обаче не изържах на напрежението и вчера си направих тест - беше отрицателен .  Cry Такова реване му ударих... знаех си, че не трябва да избързвам, но не можах да устоя  Sad Сега ми е много тъжно- една мъъъничка част от мен знае, че може би се е получило чудото, но при липсата на симптоми не смея да се надявам вече Sad Забравих да спомена, че постоянно сънувам бебета- сънувам, че съм бременна, че имам бебе, че правя една купчина тестове и те са положителни. От една седмица само това сънувам

# 214
  • София
Какви симптоми искаш да имаш за толкова малко време? И за тест е рано! Момичета, нека бъдем малко реалисти, въпреки силното желание!

# 215
Да ти кажа малко ме поуспокои, но нали при някои има симптоми още  седмица преди им дойде  Confused Като чета се случва доста често и се притесних

# 216
Росалинда с теб сме,момиче,стегни се и се усмихни  Hug Hug Hug Hug Hug

Карити
,и ти изчакай да ти закъснеее и направи тест тогава,и не се отчайвай,мила...на всички времето ще ни дойде     bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  

# 217
  • София
Да ти кажа малко ме поуспокои, но нали при някои има симптоми още  седмица преди им дойде  Confused Като чета се случва доста често и се притесних
Това с ранните симптоми се случва в много редки случаи и е повече внушение, според мен де.
А няма за какво да те успокоявам. Нищо страшно не е станало. Ако този месец не се е получило, има време, другия пак на линия!

# 218
  • до най-прекрасния мъж
Росалинда, Карити, успокойте се момичета. От много нерви и мислене си докарвате какви ли не симптоми. За пореден път ще повторя, че първият ни бебеправещ месец имах всички симптоми на бременна - гадене, тежест, боцкане, странни сънища, странни усещания долу и в цялото тяло. Всичко това отшумя за месец-два. Сега дори не мога да усетя кога ми е О и дали М ще ми идва скоро. С времето ще отшуми всичко, просто сега сте нетърпеливи, напрегнати, искате да се получи и карате организмите си да симулират какви ли не симптоми. Карайте го по-спокойно и то самичко ще си стане, когато му дойде времето. Чуждото ДНК в организмите ви и силата на мисълта могат да направят какво ли не. Радвайте се на мъжете си и чудото ще стане скоро и при всички нас. Ще видите, че догодина всички момичета от темата ще гушкаме по едно сладко малко бебешоче и тогава може да си направим тема Бебеотглеждане и да споделяме опит там  Wink.
Хубав ден на всички пожелавам.

# 219
  • София
Момичета, за ранни симптоми и то седмица или няколко дни преди очакваната М, не може да се говори, всичко е на психическа основа, а на нея може и гърдите да ви се сторят уголемени. Придърпване в яйчниците или ниско долу, може да е ПМС или бременност, човек може само да гадае или да се психяса, минала съм през всички фази и преди да забременя с дъщеря ми, за която поработихме 9 месеца, тогава, както и сега не работех и само това ми беше в главата, сега вече една година и един месец не мога да забременея, симптоми не си втълпявам, просто се надявам и чакам преди всяка менструация. До миналия месец, в продължение на около половин година, всеки път като ми дойдеше изпадах в дупка за един ден, рев, но сега малко си наложих да се успокоя, знам, че имам едно дете и ми е по лесно, въпреки че желанието ми за още едно е вярвайте ми, колкото вашето и за първо дете.
Желая на всички да видите скоро  EFP , наслаждавайте се на живота, правете любов и чудото ще стане.
 Hug   bouquet

# 220
Такаааа...аз и мойте странни ситуациии.... Simple Smile
Имам нужда от мнение,моляя... newsm78
На 19ти юли ми беше последната М (закъсняваше 2 дни и правих тест-отрицателен),както обикновенно продължи 3 дни.Като цяло М ми е редовен-на 28-29 дни..Няколко дни след като лелката си отиде,бебеправихме само веднъж...Няколко дни след товва имах усещане за супер тежест и дискомфорт в корема(тук си говорихме за ранна О,възможно е)...Това усещане го имам и до сега.Та днес,11 дни след последнтата ми М,имам кафеникаво зацапване и някак си не разбирам...сигурно си въобразявам,рано е за тест..хахаха...та бих се радвала да чуя (видя) Simple Smile мненията Ви!!!
Мерси   bouquet

Аномалиите продължават,защото току-що май ми дойде...  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 smile3511

# 221
  • до най-прекрасния мъж
Такаааа...аз и мойте странни ситуациии.... Simple Smile
Имам нужда от мнение,моляя... newsm78
На 19ти юли ми беше последната М (закъсняваше 2 дни и правих тест-отрицателен),както обикновенно продължи 3 дни.Като цяло М ми е редовен-на 28-29 дни..Няколко дни след като лелката си отиде,бебеправихме само веднъж...Няколко дни след товва имах усещане за супер тежест и дискомфорт в корема(тук си говорихме за ранна О,възможно е)...Това усещане го имам и до сега.Та днес,11 дни след последнтата ми М,имам кафеникаво зацапване и някак си не разбирам...сигурно си въобразявам,рано е за тест..хахаха...та бих се радвала да чуя (видя) Simple Smile мненията Ви!!!
Мерси   bouquet

Аномалиите продължават,защото току-що май ми дойде...  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 smile3511
Стига, бе, не е възможно да ти е дошло толкова рано. Едва на 13ти ден от цикъла си, няма начин. Да не е овулация, която е по-странна?

# 222
  • София
Овулация или имплантация?

# 223
Ивче,да ти кажа изглежда си като М,червено,съсиреци...всички екстри...странно е че нищо не съм усетила,дори мокрота...ще видим след час какво ще е положението...  Sad

# 224
[ Радвайте се на мъжете си и чудото ще стане скоро и при всички нас. Ще видите, че догодина всички момичета от темата ще гушкаме по едно сладко малко бебешоче и тогава може да си направим тема Бебеотглеждане и да споделяме опит там  Wink.
Хубав ден на всички пожелавам.
Peace newsm10 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт