Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога е най-доброто време за вземане на тест за бременност?
Какво е оптималното съотношение между LH и FSH за репродуктивна способност?
Какво представлява имплантационният прозорец?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога е най-доброто време за вземане на тест за бременност?
-
Какво е оптималното съотношение между LH и FSH за репродуктивна способност?
-
Какво представлява имплантационният прозорец?
Имплантационният прозорец е периодът между 7-10 ден от цикъла, когато матката е готова да приеме имплантацията и хормоналния статус е подходящ. Обикновено имплантацията се случва на 8-9 ден и продължава 3-4 дни. Ако жълтото тяло загине и лутеалната фаза бъде прекъсната, имплантацията също ще бъде прекъсната, така че поне 11-12 дни са необходими за успешна имплантация.
-
Какво представлява имплантацията?
-
Как мога да кача снимка на тест за бременност във форум?
.

Даде ми оргаметрил.Пих го и после си продалжихме опитите.В последствие разбрах,че този доктор редовно правел така с много пациентки.На едно момиче ,което било бременно в 3 месец(!!!!)и казал,че иам киста и и дал оргаметрил.Но тя задаржала бебето ,защото била в 3 месец!Представяте ли си за какво става вапрос!?Бебето го помислил за киста!
На една моя приятелка по сьщия начин -самоче тя била в 2 месец и си изпила лекарствата и пак го задаржала.Сега си има прекрасно детенце,благодарение на това,че се консултирала с друг доктор!...поувлякох се
Не ставаше :(4 месеца правихме опите без успех.На края спрях да мисля за това.Имах други ангажименти около сватбата и бях забравила ,че бебеправим
Закьсня ми с 6 дни и реших да си направя тест.Предния месец ми беше закьсняло с 5 дни и вьпреки това си ми доиде.За това не очаквах кои знае колко да сьм бременна.На правих теста и
Заветните 2 чертички!!!
For girls who ride според мен има вероятност да си бременна...при една приятелка беше по същия начин..дойде и цикъла с нормално кървене ,съсиреци и всички прелести и тя беше убедена,че не е бременна...да ама не оказа се че си е бременна просто 3 месеца имаше цветна и то не с малко кървене а с достатъчно като за цикъл ...така че успех мила стискам палци