Бебеправене- тема 9 - за още повече положителни тестчета

• 23 059
  • 725
  •   1
Отговори
# 225
А възможна ли О с прокървяване или имплантация с прокървяване..? Sad

# 226
Росалинда, Карити, успокойте се момичета. От много нерви и мислене си докарвате какви ли не симптоми. За пореден път ще повторя, че първият ни бебеправещ месец имах всички симптоми на бременна - гадене, тежест, боцкане, странни сънища, странни усещания долу и в цялото тяло. Всичко това отшумя за месец-два. Сега дори не мога да усетя кога ми е О и дали М ще ми идва скоро. С времето ще отшуми всичко, просто сега сте нетърпеливи, напрегнати, искате да се получи и карате организмите си да симулират какви ли не симптоми. Карайте го по-спокойно и то самичко ще си стане, когато му дойде времето. Чуждото ДНК в организмите ви и силата на мисълта могат да направят какво ли не. Радвайте се на мъжете си и чудото ще стане скоро и при всички нас. Ще видите, че догодина всички момичета от темата ще гушкаме по едно сладко малко бебешоче и тогава може да си направим тема Бебеотглеждане и да споделяме опит там  Wink.
Хубав ден на всички пожелавам.

Aз сьм на сьщото мнение! newsm10
Росалинда,жсичко ще е наред!Подкрепям те изцяло!Аз честно казано не сьм се сбльсквала с такова течение през пьрвата ми бременност.Но може и да е нормално,ако си забременяла.Може да се далжи на друго.Не мога да кажа.Мога само да разкажа моята история как забременях и мисля,че ще успокоя много будещи майки  Simple Smile preggo

Правихме опити с милото и аз бях сигурна и обнадеждена,че ще стане от 1 месец!Отидох на доктор и тои ми каза,че имам киста.Няма да ви казвам на какьв ехограф ме гледа!!!Можеби беше на 30 години! newsm12 smile3506Даде ми оргаметрил.Пих го и после си продалжихме опитите.В последствие разбрах,че този доктор редовно правел така с много пациентки.На едно момиче ,което било бременно в 3 месец(!!!!)и казал,че иам киста и и дал оргаметрил.Но тя задаржала бебето ,защото била в 3 месец!Представяте ли си за какво става вапрос!?Бебето го помислил за киста! bashНа една моя приятелка по сьщия начин -самоче тя била в 2 месец и си изпила лекарствата и пак го задаржала.Сега си има прекрасно детенце,благодарение на това,че се консултирала с друг доктор!...поувлякох се  Laughing
Та продьлжихме си опитите и аз постоянно всеку месец си правих тестчета и се надявах  PraynigНе ставаше  :(4 месеца правихме опите без успех.На края спрях да мисля за това.Имах други ангажименти около сватбата и бях забравила ,че бебеправим  luvbed  Закьсня ми с 6 дни и реших да си направя тест.Предния месец ми беше закьсняло с 5 дни и вьпреки това си ми доиде.За това не очаквах кои знае колко да сьм бременна.На правих теста и    EFPЗаветните 2 чертички!!! newsm44 newsm44 newsm44

# 227
  • София
За О. знам, че е възможно, но пак зависи колко е силно прокървяването. Имплантация засега не ми се е случвала и не мога да дам мнение.
Сега как са нещата?

# 228
по въпроса за зацапването моя приятелка ми сподели, че тя е имала зацапване и точно по това разбрала че е бременна.  При нея било само при ходене до тоалетна на т.хартия за около ден, но е към датата на  М, аз  не съм имала зацапване при първата ми бременност, но съм чела че съществува такова зацапване при самото внедряване в маточната стена при  което се получава ерозия.........

Последна редакция: вт, 31 юли 2012, 15:06 от RAQSVETLINOVA

# 229
Позволете ми да изкажамнение  smile3534 For girls who ride според мен има вероятност да си бременна...при една приятелка беше по същия начин..дойде и цикъла с нормално кървене ,съсиреци и всички прелести и тя беше убедена,че не е бременна...да ама не оказа се че си е бременна просто 3 месеца имаше цветна и то не с малко кървене а с достатъчно като за цикъл ...така че успех мила стискам палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover newsm17

# 230
Ще се побъркам,за 20 мин какво ли не прочетох...за тест си мисля,има ли смисъл според вас... толкова рано ми се струва безмислено?

# 231
Позволете ми да изкажамнение  smile3534 For girls who ride според мен има вероятност да си бременна...при една приятелка беше по същия начин..дойде и цикъла с нормално кървене ,съсиреци и всички прелести и тя беше убедена,че не е бременна...да ама не оказа се че си е бременна просто 3 месеца имаше цветна и то не с малко кървене а с достатъчно като за цикъл ...така че успех мила стискам палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover newsm17

С дъщерите ми бях бременна 8 месеца и всеки един на датата на МЦ ми идваше - същото количество и същата продължителност (обилно ми е, със съсиреци, кръвоизливи и продължава по 6 дни), а в останалите дни имах постоянно съвсем леко зацапване. Децата ми са живи и здрави. Но при мен се дължи на физическа аномалия. Подобни случаи са рядкост.

Ще се побъркам,за 20 мин какво ли не прочетох...за тест си мисля,има ли смисъл според вас... толкова рано ми се струва безмислено?

Най-добре е да си направиш тест за твое спокойствие. Още по-добре да е кръвен.

# 232
Стискам палци на всички ви.Моят мъж утре тръгва на път пак,сега му звъннаха.Ще видим утре сутринта може да поработим по въпроса пак ако не е тръгнал.Но и този месец май няма да е.Нищо Simple Smile
Пожелавам успех на всички.

Между другото снощи сънувах,че си правя тест и е положителен.Април месец когато пътувахме из Европа,сънувах един положителен тест и сънувах майка ми.И после бях убедена,че е бременна.И като се чухме по скайпа се оказа,че наистина е бременна,но искаше да скрие,да може да ме изненада като се върнем в България.Но аз си знаех,че е бременна след съня ми.

Последна редакция: вт, 31 юли 2012, 15:22 от pretty_shineee

# 233
За О. знам, че е възможно, но пак зависи колко е силно прокървяването. Имплантация засега не ми се е случвала и не мога да дам мнение.
Сега как са нещата?

Няма и спомен от М или там каквото беше,леко розовеникаво петно при забърсване видях....
Ще си купя тест довечера и утре сутрин ще си го направя.... В събота заминавам към морето,на палатки за 2 седмици и ако е станало нещо трябва да знам...мерси за мненията,момичета...   bouquet

# 234
  • София
Много възможно е да е О. или имплантация. Така че - тестче! Ако е имплантация, значи тестът трябва да покаже.

# 235
Стискам палци на всички ви.Моят мъж утре тръгва на път пак,сега му звъннаха.Ще видим утре сутринта може да поработим по въпроса пак ако не е тръгнал.Но и този месец май няма да е.Нищо Simple Smile

Между другото снощи сънувах,че си правя тест и е положителен.Април месец когато пътувахме из Европа,сънувах един положителен тест и сънувах майка ми.И после бях убедена,че е бременна.И като се чухме по скайпа се оказа,че наистина е бременна,но искаше да скрие,да може да ме изненада като се върнем в България.Но аз си знаех,че е бременна след съня ми.

Шайни и аз миналата вечер сънувах че си правя тест и е  EFP

# 236

Шайни и аз миналата вечер сънувах че си правя тест и е  EFP

LaughingАз сънувах, че си правя около 10 положителни теста тази нощ

# 237
  • София

Майка ти е бременна?!  newsm10 Може скоро да си бременеете заедно!

# 238
Много възможно е да е О.
Знам,мила...не се настройвам предварително,защото не искам да се разочатовам след това...
Ще си направя едно тестче все пак,че ме гложди от вътре Simple Smile
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Мерси още веднъж   bouquet

# 239

veseto87
Вече не е мила.Тя през 2012 направи спонтанен в 5 месец,пукнаха и водите.После тази година на 20 май,на рожденият ден на най-добрата ми приятелка,майка пак направи аборт.Тоест кюретаж и направиха.Бебето спря да се развива в 2 месец.Добре,че беше нашият гинеколог да и го направи.Предният път без упойка са и го правили.Преживахме го много тежко.Тя е млада майка ми,с баща ми са разделени и всеки си ма човек до себе си.След 4 месеца могат да опитват пак.

Дано сънищата ни се сбъднат момичета.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт