Бебеправене- тема 9 - за още повече положителни тестчета

• 23 081
  • 725
  •   1
Отговори
# 240
Дано майка ти има късмет и успешна бременност.Знам какво е два пъти да загубиш бебе...не е леко.
Моята майка е на 44...все още има цикъл и всичко...има също приятел,но такива планове нямат.Казва,че.двете със сестра ми сме и достатъчни  Laughing

# 241
  • София

veseto87
Вече не е мила.Тя през 2012 направи спонтанен в 5 месец,пукнаха и водите.После тази година на 20 май,на рожденият ден на най-добрата ми приятелка,майка пак направи аборт.Тоест кюретаж и направиха.Бебето спря да се развива в 2 месец.Добре,че беше нашият гинеколог да и го направи.Предният път без упойка са и го правили.Преживахме го много тежко.Тя е млада майка ми,с баща ми са разделени и всеки си ма човек до себе си.След 4 месеца могат да опитват пак.

Дано сънищата ни се сбъднат момичета.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Съжалявам, за това което ви се е случило, но се възхищавам на смелостта и силата на майка ти!  newsm10 Пожелавам мечтаното бебче и на двете ви.
А аз се оплаквам, че вече си имам типичните красоти за ПМС и вероятно ще си ми дойде точно по план - в четвъртък! Нищо - другия път.

# 242
Ще имаме всички.Ами аз нямам братя и сестри.А сегашният мъж на майка ми няма деца,и искат да си имат,Майка е на 39 години.
Аз се мъча тука с едни домати,днес ми е плодов ден и ям плодчета и зеленчуци,но не овкусени.Трябва да направя всичко,за да постигна мечтата си. Hug Днес съм яла само един домат,довечера някакви плодове ще е.

# 243
  • София
Като се заговорихте за тестове и сънища, да споделя и аз, че преди 2 седмици сънувах, че държа положителен тест в ръката си и не можех да повярвам! Да но това е само сън, а при мен сънищата действат на обратно, т е ако сънувам нещо, става точно обратното за съжаление  ooooh! Е видях отрицателния, сега искам да видя и положителния  Praynig

# 244
  • до най-прекрасния мъж
Много възможно е да е О.
Знам,мила...не се настройвам предварително,защото не искам да се разочатовам след това...
Ще си направя едно тестче все пак,че ме гложди от вътре Simple Smile
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Мерси още веднъж   bouquet
Няма невъзможни неща, може да е О, може да е имплантация. То това време ни побърка напълно. Изчакай още седмица и ако не е цикъл, което силно ме съмнява да е, направи тест, трябва да покаже. И на мен ми дойде на 20.07, а сега ми е време за О. Значи с тебе този месец сме заедно.

# 245
Като се заговорихте за тестове и сънища, да споделя и аз, че преди 2 седмици сънувах, че държа положителен тест в ръката си и не можех да повярвам! Да но това е само сън, а при мен сънищата действат на обратно, т е ако сънувам нещо, става точно обратното за съжаление  ooooh! Е видях отрицателния, сега искам да видя и положителния  Praynig

Аз преди седмица сънувах,че сестра ми пак е бременна и двете се побъркваме,а тя искаше да ми го дава аз да го гледам.
Казах и за съня ми и тя замалко да се обрине направо  Laughing   
Само преди 4 месеца роди,а и не иска повече деца...това и е най-големия ужас.

# 246
момичета, сега видях вчерашният си тест и да ви попитам дали ви се е случвало втората черта да е релефно бяла- забелязва се леко, но я бяла на целия фон..  newsm78

# 247
Вероятно на мястото на всяка черта слагат нещо и сега като е засъхнал се е свило отстрани.

# 248
Ще имаме всички.Ами аз нямам братя и сестри.А сегашният мъж на майка ми няма деца,и искат да си имат,Майка е на 39 години.
Аз се мъча тука с едни домати,днес ми е плодов ден и ям плодчета и зеленчуци,но не овкусени.Трябва да направя всичко,за да постигна мечтата си. Hug Днес съм яла само един домат,довечера някакви плодове ще е.
Шайнче аз съм 9 ден от диетата,но нямам кантар и незнам как вървят нещата,но тази вечер ще  ходим на гости у майка ми и ще се притегля да видя какво става..макар че то е хубаво да се теглиш сутрин на гладно,но все пак ще видя какво се случва с килцата..искам да кажа,че се чувствам много по леко и не ми се надува стомаха абе супер е диетата...  bouquet

# 249
ех, ясно  Laughing

# 250
  • София
момичета, сега видях вчерашният си тест и да ви попитам дали ви се е случвало втората черта да е релефно бяла- забелязва се леко, но я бяла на целия фон..  newsm78
И моята беше такава  newsm78 но за мен това е отрицателен тест  ooooh!

# 251
  • София
Много възможно е да е О.
Знам,мила...не се настройвам предварително,защото не искам да се разочатовам след това...

Не мисля, че при овулация е възможно кървене, не съм чувала подобно нещо до сега, при имплантация се получава понякога, но не е като при мензис, а е доста оскъдно. Моя съвет е да си направиш тест за бременност  и в двата случая и + и – да се консултираш с лекар, защото кървене по време на бременност може да е нищо страшно, случва се но може и да е знак за проблем, ако е отрицателен не е нормално толкова скоро да ти дойде. Стискам ти палци всичко де е ОК.  Hug

# 252
Здравейте и от мен! newsm51
Толкова бързо върват темите, че не мога да ви догоня, но
съм тук и се вълнувам с всички вас!
Желая успех на всички ни и дано
да видим двете чертички  EFP stork-boy stork-girlдо 50-та страница!
Целувка! newsm18

# 253
Утре ситринта ще си направя тест и ще Ви пиша,Благодаря Ви още веднъж за мненията и отговорите   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 254
Много възможно е да е О.
Няма невъзможни неща, може да е О, може да е имплантация. То това време ни побърка напълно. Изчакай още седмица и ако не е цикъл, което силно ме съмнява да е, направи тест, трябва да покаже. И на мен ми дойде на 20.07, а сега ми е време за О. Значи с тебе този месец сме заедно.

И с мен  Flutter и на мен ми дойде на 20.07 ....според тялото ми и според календара в зачатие сега са фертилните дни...ще поработим пък да видим дали ще има радости след 14 дена  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт