Резултат при болест на Даун 1?

• 235 098
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 60
  • В две мънички очи...
gvenag, сега се успокой и се наслаждавай на оставащите месеци Simple Smile че ще чакаме да се похвалиш с мъничетата като се родят.

# 61
  • Бургас
Момичета резултата е отрицателен,с бебето всичко е наред.Пожелавам на всички които пишат и следят темата да имат моя късмет и останат само лошите спомени от притесненията.
Много, много се радвам  Hug Спокойна бременност занапред и здрави бебчета на финала!  Simple Smile Simple Smile Hug

# 62
Момичета резултата е отрицателен,с бебето всичко е наред.Пожелавам на всички които пишат и следят темата да имат моя късмет и останат само лошите спомени от притесненията.
Бравооооооооо!Много се радвам  bouquet  bouquet  bouquet

# 63
Браво  newsm44  за хубавата новина ,отдъхни си вече ,и се наслаждавай на бременеенето. Mr. Green Heart Eyes

# 64
gvenag,  newsm57 чудесна новина! Това е поредното доказателство, че повечето ни страхове тук са неоснователни! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност, това да е било последното ти притеснение! На финала - две прекрасни бебета, които да изпълнят живота ви с много любов!

# 65
Здравейте, мами! Включва се kalimbi1, ако ме помните, с невероятната новина, че аз и моето смеъство си имаме вече една мъничка Анна! Пожелавам това щастие на всяка жена! Целувам ви всички!

# 66
  • В две мънички очи...
Честита малка кукла kalimbi1 нека има едно прекрасно детство.

# 67
kalimbi1, честито щастие на цялото семейство! Да ви е жива и здрава Анна и най-хубавите моменти да са пред вас! Пожелавам ти всички притеснения да са останали зад гърба ти и сега да имаш сили и спокойствие да отгледаш една прекрасна дъщеричка  Hug!

# 68
Честито момиченце ,да ви е жива и здрава малката Анна ,да расте щастливо и безгрижно ,за радост на мама и тате.  bouquet

# 69
  • София
Момичета,не съм сигурна дали тук трябва да питам,но има ли вероятност д-р Марков да ме приеме за спешна консултация,въпреки,че имам час за него чак за 24ти този месец ConfusedДнес бях на преглед при лекар от клиниката,в която правих инвитро процедура и той изрази съмнения за някакъв генетичен дефект.Пиша през сълзи в момента и даже не знам дали си формулирам правилно мислите,освен нухална транслуценция 3,4мм каза,че има проблем с дуирезата на бебето,смисъл,че не пишка както трябва,бил му празен пикочния мехур,а трябвало докато ме гледа вече поне веднъж да се е изпишкало(преглеждаме повече от половин час с ехографа).Затова ми бил и малък сака,иначе самият плод си е голям като за седмиците и има добър пулс,както и добро захранване от плацентата.Каза,че другите маркери за синдром на Даун за добри,като изключим нухалната.И въпреки това каза,че според него има веротност около20% за наличие на някаква генетична аномалия,като най-вече за Даун или синдром на Търнър.Иска да правим хорионбиопсия,но ми се иска поне някой доктор още да ме погледне,изивнявайте,че толкова съм изписала,ако някой каже нещо по въпроса или сподели дали Марков би ме взел веднага за консулт ooooh!

# 70
Най-добре е да се обадиш на лекаря,да му обясниш за какво става на въпрос и да го помолиш да те приеме веднага.По назад в темата момичетата пишат за някаква лекарка,която също била много добра и не отказвала прием,ако не се лъжа,дано някой който е по наясно се включи.В Майчин дом 212 кабинет правят ехографски скрининг,БХС,хорионбиопсия и амниоцентеза,мисля че е безплатно,може да се консултираш и там,имаш време от подписа ти разбирам че си 10гс,до 12 има време.Аз лично имам 100% доверие на моя лекар и на клиниката в която правих ин витро,затова не потърсих мнение на друг лекар,доста често нещата стават по объркващи и по зле от първоначалната диагноза.Направих веднага хорионбиопсия,най-вече за 100% успокоение,знаех че дори и др лекар да беше измерил нухалната в рамките на нормата,нямаше да мога да си стоя мирна и кротка.

# 71
  • В две мънички очи...
Може също да звънеш във Фемина на доц. Карагьозова мисля че също няма да откаже като и обясниш за какво става въпрос. Тя и в МД може да бъде намерена.

# 72
Анализиращ се, обади се и обясни, помоли да те вземат. До колкото се сещам от темата, жената от рецепция е много любезна, мисля, че ще може да тевмести, въпреки, че е адски зает винаги. Не бързай да се тревожиш излишно! Ако се върнеш назад в темата и видиш и препратката към старата, ще видиш че притесненията ти най-вероятно са безпочвени. Бъди спокойна и вярвай в добрия резултат! Чакат те много вълнуващи моменти занапред  Hug!

# 73
  • София
Анализиращ се, не е ли малко рано за първата морфология? Знам, че около 12-13 седмица се прави, а в подписа ти пише, че си 10 г.с... Мисълта ми е да не би нещо да не е довидял доктора?
Пробвай и при доц. Томова, ако не стане с Марков. Успех!
gvenag, много се радвам за хубавия резултат. Лека и приятна бременност ти пожелавам до края!
kalimbi1, честито! Много здраве и късмет за малката!

# 74
  • София
Благодаря ви ,момичета CryАз днес веднага след прегледа отидох направо във Фемина,че ми е близо,но бяха вече затворили,в понеделник ще звъня и там и при Марков да видя кой би могъл да ме вземе ConfusedИскам задължително да чу още едно мнение преди да правя хорионбиопсия.

Миличнка,и аз мисля,че е рано ,но доктроът каза,че по ехограф съм била вече в 11г.с. и 2 дни и се виждало.Иначе аз въобще не съм отишла с намерение да правя ФМ,а просто на преглед,ама той почна да замерва всичко.Иначе за ФМ си имам час за д-р Марков на 24ти.Ще звънна и на Томова,права си.

gvenag,браво за хубавия резултат,предполагам си била при Сигридов и аз съм там.Моля те,кажи с две думи как минава процедурата,после имаше ли кървене,пи ли антибиотик,лежа ли?Моля те да разкажеш!

Общи условия

Активация на акаунт