Американците, американците - Tема 13

• 20 209
  • 738
  •   1
Отговори

Властелин - Бейби

ВицеВластелин 1 - Сарказъм

ВицеВластелин 2 - Джой

Преди да заплювате, първо погледнете Списъка!

Властелински кодекс:

Чл. 1 В темата се заплюват само хора, участвували във филми/сериали, родени в Америка или придобили американско гражданство в последствие.

ал. 1.1. За заплют се счита актьор/актриса, когато налице са някой от следните фрази: "Мой, мой, мой!", "Пу, пу, пу!", "За мен е!", "Плюя по..." и всички техни производни. Като задължително (!!!) към тях се добави и снимков материал! Неотговарящите на условията няма да бъдат добавени в списъка!
ал. 1.2. Ако желаете да заплюете актьор/актриса, които са придобили американско гражданство, то е задължително (!!!) да се предоставят доказателства затова!
ал. 1.3. Задължително преди да заплювате някого в темата, погледнете и прочетете СПИСЪКА поне 3 пъти!
ал. 1.4. Нямате право да налазвате придобивките на другите властелини, освен ако не е сключен договор затова, подписан и подпечатан от мен или от някой вицеВластелин.

Чл. 2 Ако някой от властелините не се разписва в 2 поредни теми, то неговите сили ще бъдат отнети, а заплювките му - плячкосани!

ал. 2.1. Ако ви се налага да отсъствате за по-дълго време, моля споделете го в темата, за да могат отсъствията ви да бъдат извинени, а собствеността ви - непокътната!
ал. 2.2. Ако все пак има властелини, които не са се разписали в 2 поредни теми, собствеността им се излага на търг и оттам се определя новият собственик/собственици.
ал 2.3. Когато/Ако властелинът се завърне, новите собственици на собствеността му преценяват(!!!) дали да я върнат на стария собственик, да я разделят с него или да я запазят изцяло за себе си, като това трябва да стане до края на настоящата тема, като за целта старият собственик трябва да предоставя подкупи - злато, бижута, дрехи, лакомства, както на новия собственик/собственици, така и на Главнокомандващия Властелин. А също така да си вземе и бележка, и да не отсъства за толкова дълго, освен ако няма уважителни причини!
ал 2.4. Когато властелин липсва повече от 2 теми и има споделени територии с друг властелин, който е редовен в темата, то собствеността се прехвърля изцяло на втория, без да се провежда търг!!!

Чл. 3. Всички американци над 65-годишна възраст, всички с филмографии, достойни за уважение и възхищение; всички, станали повод за спор между най-малко четирима властелина; всички, притежаващи невероятна визия, чар и тяло, станали повод за групово търкане са общи /може да ги намерите в общия списък/. Изключение може да се направи само за по-възрастните господа /над 65 г./, ако са обект на желание на някой властелин, но само при условие, че останалите властелини са съгласни!!!

Правата върху Кодекса са запазени и могат да бъдат променяни по мое усмотрение! Моля спазвайте законите!

Архив:

Тема 1, Тема 2, Тема 3, Тема 4, Тема 5, Тема 6, Тема 7, Тема 8, Тема 9, Тема 10, Тема 11, Тема 12

Последна редакция: нд, 29 юли 2012, 14:34 от H0uSse_Baby

# 1
  • КиТ
Първаааааааааааааааа  Party Party Party Party

# 2
  • в сърцето на един мъж...
луди hahaha

# 3
Да започнем с морска голота - Маааат!

# 4
  • София
Има ли живи?

# 5
# 6
# 7
Пуцът, баси хубавите, а?  hahaha

Ама просто нечовешки прекрасни, бе!  ooooh!

Бебе, млящ!

# 8
  • Ænima/Albuquerque
Ъпдейтнах се, Бебе, мерси за подсещанката.  Blush Гняв.  Hug

Пуцинка.   Heart Eyes

# 9
  • София
бебе, писА ли ми новите пет процента???!?!?

# 10
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз тук, полужива Whistling

# 11
бебе, писА ли ми новите пет процента???!?!?
Ми погледни де, мързелано. Mr. Green

# 12
Пускам си и един друг перверзно гол хубавец - Нормън Рийдъс. ОХ, голяма жега е т`ва лято.....

# 13
Честито на Мириел и Саркът, вдигнаха левъл. Grinning

# 14
  • Ænima/Albuquerque
Мерси! Мерси! bowuu

Общи условия

Активация на акаунт