Печене на пипер в домашни условия

• 6 891
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
Ето ме отново, купихме чушкопека и в момента 3 чушки се мъдрят вътре. За късмет пък точно 12 чушки имам - 4 серии се оформят. Ще докладвам Mr. Green Направо не мога да повярвам, това е единственото нещо, което реших че го купувам веднага, и понеже Денси ми е под носа, от спирката в магазина, разбира се със съпруга ми, той с усмивка на уста го донесе до вкъщи, подозирам че ще ме бъзика дълго време Sick

Да довърша поста - първата серия чушчици я прегорих малко, докато търсех упътване за експлоатация и докато си оформях поста, но става, аз на такава бързина не съм свикнала все пак Laughing

Мастърче, много много ти благодаря, че сподели за чушкопека  bouquet

# 16
Пак аз пиша - готова съм, страхотни са чушките и съм супер супер доволна, който не си е взел, да си вземе, почти не мирише, става скорострелно, в тая жега как съм могла да пека чушки във фурната не знам, направо се чудя на себе си, да не говоря колко повече време е необходимо Peace

# 17
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Браво! Благодаря,че ме послуша.....Радвам се,че одобряваш! Сега вече няма да имаш грижи за печени чушки и патладжани.... Peace

# 18
Не, никакви, никакви    bouquet
аз пак малко реклама в помощ на тези, които се чудят да си вземат ли - чушкопека е с 2 години гаранция

Общи условия

Активация на акаунт