ЛЕТНИ ОЛИМПИЙСКИ ИГРИ - ЛОНДОН 2012 - 2

• 23 964
  • 728
  •   1
Отговори
# 195
Мисля,че бях питала вече ама ако паднем от Полша,отпадаме ли?
Не, имаме мачове с Австралия, Аржентина и Италия, които трябва  да играем. Wink

По Евроспорт - хандбал (жени).

# 196
# 197
Мисля,че бях питала вече ама ако паднем от Полша,отпадаме ли?
Не, имаме мачове с Австралия, Аржентина и Италия, които трябва  да играем. Wink

По Евроспорт - хандбал (жени).

Да, и аз гледам. Норвежките водят Стискам им палци, коментаторите са много въодушевени.

# 198
Днес няма да смажем поляците във волейбола. Не се настройвайте така, че ще страдате Hug

# 199
Здравейте,извинявам се за тъпите въпроси но много ми е любопитно защо представянето на спортистите е на френски,и защо след скоковете във вода се топят в онова малко басейнче и все мокрят някакви кърпи?

# 200
  • До морето
И на мен ми е странно това с френския  newsm78 Английският си е световен език номер 1, още повече, че игрите са в Лондон, разбирам да бяха във Франция, да говорят първо на френски после на английски, ама сега  newsm78

# 201
И аз съм фен на олимпиадата. Много добра организация на британците тази година.Аз следя най-вече гимнастиката и плувните спортове и българските спортисти в различните дисциплини.
За френския език - Според мен е заради арабските участници,  в голяма част от арабските страни френския е втори официален език а английският не се изучава. 

# 202
Joy

Френският е заради барон Пиер дьо Кубертен, човекът който е отговорен за съществуването на Игрите в наши времена. Преди 120 години това е бил международният език и в повечето международни организации базирани в Швейцария, каквато е и МОК продължава да е той.

За джакузито... в басейните водата е силно хлорирана. Спортистите прекарват огромно време всеки ден и, ако не отмиват тази хлор, не ми се мисли на какво ще им заприлича кожата. Едно време имаха само душове, от по-скоро имат и екстри джакузита.

Последна редакция: вт, 31 юли 2012, 09:25 от Бумър

# 203
Стотици години наред официален език в Англия е бил френският.....

# 204
  • Mars Hotel
Тук много може да поспорим.

# 205
Благодаря ви за бързите и изчерпателни отговори.

# 206
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Официален език на МОК все още е френският.

Брях, Фелпс най-накрая да плува нещо като хората Grinning

# 207
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Абе отколко започват вече плувните серии, явно съм проспала кажи-речи всичко?

И едно клипче за фенките на вечно вторите Mr. Green

# 208
Плуването е в 12.00 и 21.30 пряко по БНТ и ЕС, а и повтарят в 1.40 и  6.00 по БНТ.

# 209
Аз гледам по Евроспорт нещо като хокей на трева предполагам. Никога не съм гледала. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт