Аватарно - водно-подводна / Тема No 5

• 15 803
  • 797
  •   1
Отговори
# 360
Фелпс на тази снимка е добре, ама това е заради очилата и защото се е обърнал настрани. Mr. Green
Чакам с нетърпение да видя Джой снимка на кой любимец ще сложи.
Аз ако реша да сложа някой известен, но такъв, че да не се повтарям с никой, май единствения вариант е някой азиатски актьор (харесвам азиатско кино). Ама първо, че сигурно за 99% ще е тотално неизвестен, второ, че те повечето са едни миловидни и хич не са мъжествени, общо взето ще се изстрелям в дъното на класацията. Ето един симпатичен, ама тези снимки са "да живее фотошоп":
Скрит текст:
Та какво казвахте за странен вкус за мъже? Mr. Green

# 361
Ох, аз пък не харесвам азиатски физиономии. Е, има и изключения, ама не ми се нравят особено. Laughing

# 362
  • КиТ
Имам една позната луда по азиатското кино  Crazy
Харесва тоя:
Това е първата картинка на нейната стена,може и да не съм улучила,ма гледам,че припадат,та най вероятно  Thinking

# 363
Аз не се и съмнявам, че доста хора са така. Simple Smile Особено като знам какви опулени физиономии предизвиквах у приятели и познати като споменех, че гледам азиатски сериали.
За това ще заложа на някой анонимен красавец.
Плами, този не го знам. Ама това е сигурно защото скоро не съм гледала нищо корейско. Те непрекъснато пускат нови сериали и се появяват разни нови звезди. Crazy А и на корейците имената убий ме - не мога да ги запомня, адски са ми еднакви.

# 364
Джой, що не участва с тези картинки? Crossing Arms

# 365
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Селен, аз ще съм в България, заета, може и да пропусна тази игра. Иначе бих играла с Франко, Гордън-Левит, Мърфи, Бетани или плувеца Mr. Green

Защото, Малвина, аз слагам каквото ми е на сърце на момента, не държа да събирам точки Wink. А честно казано, Иймън вече ми липсва Blush

# 366
С изключение на Мърфи всички изброени са  Heart Eyes
Мърфи е магнетичен, обаче погледа му ми е малко...плашещ на моменти.

# 367
Ох, и на мен ми залипсва Камил, особено като го видях сега в олимпийската тема. Heart Eyes Laughing

# 368
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Точно с неговия поглед идвам сега Laughing

В това видео е може би в най-красивата си форма, убийствените близки кадри просто ме оставят без дъх Heart Eyes. Съвършен, с всяка луничка по елфическата кожа, и с тези очи и скули smile3544 smile3544 smile3544

# 369
  • София
Аууууу, спамърки Mr. Green Не мога да ви изчета Hug
Новата тема - много добра, отговаря напълно на хормонално-емоционалното състояние на повечето Joy Какво да се прави- лято, голи мъже, голи спортисти на последните страници Heart Eyes

Аз дрешки за играта имам, пазя ги от зимата Laughing

Джой, много си хубава Heart Eyes
Ма, тоя С/Килиан не ми `аресва Crossing Arms

# 370
На мен пък сега ми е паднало да си нося Джери  Flutter От сега до сряда ще си го показвам в различна светлина, за да вникнете в красотата му  Joy

уууу колко ми се видя празно без подпис  Blush

# 371

уууу колко ми се видя празно без подпис  Blush
Нали? На мен дори и само с една в подписа ми е празно. Не са ли 3 ми е кофти.  Naughty

# 372
  • Бургас
Добро утроо!  Hug

Скрит текст:

Софи, весело изкарване на морето !  Hug Страхотна свежа визия имаш !

Да питам, Джерард Бътлър чия територия е?  Rolling Eyes

# 373
Момичета, като гледам какви мъже сте показали, явно аз имам доста извратен вкус Laughing Ни един не ми хареса Mr. Green
Сега започвам да ровя и да си харесам някой Laughing

# 374
 Naughty Съни не ме ли виждаш  Naughty Джери си е мой!  Joy Hug

Общи условия

Активация на акаунт