Аватарно - водно-подводна / Тема No 5

• 15 795
  • 797
  •   1
Отговори
# 435
  • КиТ
Евредика, ето го симпатягата Мarco Dapper

Ох жива да си да разрешим таз мистерия  Crazy моделче и актьорче.Разгледах му филмографията обаче малко е снимал,не съм го гледала никъде  Thinking

# 436
Sellen
Скрит текст:
На мен БОФ ми е първият азиатски сериал. Много трудно го почнах, сториха ми се абсурдни в началото с тези викове и крясъци и с инфантилното им поведение. Но като почнах...и не спрях. После изгледах и Хана Йори, и филма и всички части. Опитах се да гледам и тайландския вариант, ама не ми допадна езикът. В интерес на истината японската версия най-много ми хареса, макар че корейската е по-красива, но и някакси много, та чак прекалено подробна.
От тогава съм изгледала десетки сериали и филми. Мога да ти препоръчам много хубав корейски филм (драма), но наистина е страхотен - A moment to remember. Дръпни си го, няма да съжаляваш.
А крастата наистина е велика. Дълго време не можех да гледам недръпнати, бели хора с английска реч.  hahaha Чак последните месеци се поотвлякох малко от азиатците. А и аз известно време следих азиатската тема, ама там пишат с много големи темпове и не мога да им насмогна.

# 437
  • София
Мъъъъъжеее, мъъъъъжееееее  newsm44 newsm44 newsm44

Ама аз докато стигна до мамата и вие сте заграбили почти всички готини  Crossing Arms, сега ще се разровя за някой мега-гига-ултра як мъжага, забравен от вас  Mr. Green. Аз също харесвам странни мутри  Crazy.

# 438
Аз няма да играя с любимия си мъж, но силно се надявам да го видя из дебрите форумски още в понеделник. Обещавам му всичките си точки и места. Laughing

# 439
  • КиТ
Ама аз докато стигна до мамата и вие сте заграбили почти всички готини  Crossing Arms, сега ще се разровя за някой мега-гига-ултра як мъжага, забравен от вас  Mr. Green. Аз също харесвам странни мутри  Crazy.

Няма такива  Naughty Joy Joy Joy

Малина кой Whistling Flutter Flutter Flutter

# 440
# 441
  • КиТ
ЖесТока си  Crossing Arms

# 442
  • София
Ама аз докато стигна до мамата и вие сте заграбили почти всички готини  Crossing Arms, сега ще се разровя за някой мега-гига-ултра як мъжага, забравен от вас  Mr. Green. Аз също харесвам странни мутри  Crazy.
Няма такива  Naughty Joy Joy Joy

Аааа има има, ама се чудя как да си ги подредя всичките на куп  Joy Joy Joy

# 443
Малвина, този ли?
Скрит текст:

Машонка,
Скрит текст:
И на мен повече ми допада Hana Yori Dango, в БОФ актьорите са по-красиви, ама чак са прекалено нагласени, по-красиво е направен, но в японския вариант повече ми допада играта.
Аз първо гледах само филми и избягвах сериали, но като започнах и сериалите съвсем нямах спирка. Първия корейски сериал, който гледах май беше Coffee Prince, там като че ли не бяха особено инфантилни, обаче след това гледах Goong, заради главната актриса, е там прекаляваха на моменти, но айде, простено им е, все пак играеха ученици. Grinning
A moment to remember ми прозвуча много познато и за момент помислих, че съм го гледала, но като проверих се оказа, че не съм. Съзнателно съм го избягвала заради сюжета, но щом казваш, че е хубав ще го гледам.
В теми за филми и сериали избягвам да пиша, че най-много да се зарибя още повече. hahaha А и без това имам дъъълъг списък с неща за гледане. Mr. Green

# 444
Неее, актьор е моят неземен любимец. Laughing Но и на този не бих се разсърдила и бих го точкувала подобаващо.
А ти, ако играеш така, ще си ми много нагоре в класацията. Heart Eyes Hug

# 445
  • КиТ
Охоооооооооо  Whistling Whistling Whistling Да се преориентирам ли  Thinking

# 446
Много харесвам Камил! Мислех да играя с него, но още нищо не съм измислила.  Rolling Eyes
Гледам, гледам в нета и нещо хич не се вдъхновявам. Мъже модели - пълна скръб! Едни такива женствени и да не казвам още какви, направо се отчаях. Laughing

# 447
С Камил или както съм си сега Mr. Green
Аз мисля все пак сърфиста да го сменя за играта, пък после сигурно ще го върна пак, защото много си го харесвам.
А тези двамата кой си ги е заплюл или все още никой? Grinning
Скрит текст:

# 448
  • КиТ
Ххаха как да не сме заплюли тоз левия е моя Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,а десния цял стадион не може да го раздели  Crazy Joy Joy Joy Чак малкия томас се опитваме да разделим  hahaha hahaha hahaha

Аз си набелязъх един моторист Thinking Ма ще видим  Whistling Whistling Whistling

# 449
Селен, така както си.  Heart Eyes Heart Eyes Hug
Плами, добра идея с моториста. Нека има нещо раздвижено, да не е статично.
Аз лично предпочитам да оценявам, ако мъжът не е изложен в лице. Не всички вкусове са идентични. Laughing Peace

Общи условия

Активация на акаунт