Аватарно - водно-подводна / Тема No 5

• 15 762
  • 797
  •   1
Отговори
# 465
Вече е пуснато, мернах го наскоро в арена.
Казва се Tengo ganas de ti (I want you) и според imdb е излязъл на 22 юни в Испания.

Последна редакция: сб, 04 авг 2012, 18:32 от Sellene

# 466
Плами, нали скоро ще пуснат продължението, тогава ще е хепи енда Laughing

Верно ли ще има продължение Crazy Party Party Party Party или ме пързаляш  Crossing Arms Joy Joy Joy

Ето, Плами от Уикипедия:

"Три метра над небето (на испански: Tres metros sobre el cielo) е съвременен испански игрален филм от 2010 година. Режисьор на филма е Фернандо Гонсалес Молина. Филмът е направен по едноименния роман на Федерико Мочиа. В главните роли играят Марио Касас и Мария Валверде. През 2012 година се очаква продължението на филма -„Искам те“."

Искам извинение  Crossing Arms Laughing

# 467
Има продължение, ама
Скрит текст:
нанайси хепи енд
УмрЪ за тоя филм! Двеста пъти! Изревах си очите. ММ вика за мен така нема да ревеш. Joy

# 468
  • КиТ

Веднагически  Hug Hug Hug Малвина,вече няма се съмнявам в тебе  Naughty

Изтеглих го и тая вечер ще се наслаждавам,след The Hunger Games Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,чакам с нетърпение да хапна и  Party Party Party

# 469
По-добре не бързай, Плами. Субтитрите са зле. Аз като знам испански нямам проблем, ама ако не знаеш няма да разбереш много.

# 470
  • КиТ
По-добре не бързай, Плами. Субтитрите са зле. Аз като знам испански нямам проблем, ама ако не знаеш няма да разбереш много.

Верно ли,поне аудиото е руско в арената  Laughing Laughing Laughing ша са пробвам  Mr. Green

# 471
Да, ама нема да чуеш оня секси глас  Crazy Абе, мани луднала съм по Марио. Да не повярваш, че и ти го харесваш. Оспамихме яко, ама и не чак толко, че все пак за мъже говорим, а това ни е темата. Нямам търпение да ги гледам тия мъже вече. Grinning

# 472
Ето ми ги другите:

1. Спортна

Скрит текст:

2. Шапчеста, но не са оразмерени

Скрит текст:

3. Някаква лигава  Laughing

Скрит текст:

4. И мъжете от този сайт:

http://oddfuttos.blogspot.com/2011/02/sport-creative-underwater-photography.html

Имам и една спортна с акула, ама не знам къде е  Embarassed

# 473
  • В Космоса
Малвина, нещо много се разчупи. Peace  Grinning

Шапчестата е готина. Peace

# 474
Готина е, но вече има потребителка с картинки от серията. Peace

# 475
  • В Космоса
Да, виждала съм я.
Даже май аз я цитирах в другата тема.

# 476
Малвина, страхотна си! Аз все още се кумя дали да заложа на любимец или просто на готина комбинация. Ама май ще е на любимец, пък който ще да ме харесва.  Mr. Green

Sellen

Скрит текст:
Coffe prince и Goong са си класика в жанра.  Crazy Това са ми едни от любимите сериали. А актрисата, макар и грозноватичка, всъщност е страхотна и ми харесва как играе.
Аз писах известно време в темата за азиатското кино, ама както ти казах не можех да им насмогна на темпото, а и време не ми оставаше от гледане на нови филми. Ако се сетя за друг някой филм или сериал ще ти пиша.
Не знам дали си гледала този японски сериал (Hanazakari no Kimitachi e - ученически е) с двама мои японски любимци. Не е лош, страшно е забавен и може да ти хареса.
А също така се сещам и за Pasta. Много ми хареса, а и обичам готварски тематики. Даже скоро го даваха по Канал 1

# 477
Ох, аз сега седнах да гледам за нещо за играта и както попаднах на едни блогове.... ooooh!
Толкова много разсъблечени мъже на едно място ми дойдоха в повече Crazy
Доста добре започвам да разбирам Акаша защо ги предпочита облечени.

# 478
  • София
За миг помислих, че съм в КиТ Laughing
За мъже- мноУ беееее.....
Аз ако участвам с моя, един глас няма да взема Mr. Green Ма, някак ми е еротичен, явно щот сме на почивка Joy

За играта- моичкият е мега известен, дано не сте му гледали сесията само.....от зимата е Flutter

# 479
Горджъс, твоя да не е супернатурален? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт