Аватарно - водно-подводна / Тема No 5

• 15 761
  • 797
  •   1
Отговори
# 495
Аз попаднах на един, който освен модел се оказа и DJ. Чудя се между него и още двама - трима, та аз сигурно ще съм с някой модел, не много съблечен Mr. Green
Актьорите няма да ги закачам, плувците също. Само ще се наслаждавам на гледката. Laughing

# 496
Аз съм готова.  Crazy Дефилирам с Jesus Olmedo.

Hug

ПП. Не мога да спра да си се гледаммм. Simple Smile

# 497
Ох, имам толкова много мъже, че стигат за всеки ден от месеца Mr. Green . Не мога да избера един. Това ми е любимата тема! А колкото до веждите на Марио и за това има лек. Със зъби, ако трябва ще го обезкосмя Simple Smile .

# 498
  • Бургас
Със зъби, ако трябва ще го обезкосмя Simple Smile .
Joy

п.с.Отивам да си сложа един мъж за цвят, ама не знам дали ще участвам с него все още.  Flutter

Последна редакция: нд, 05 авг 2012, 08:40 от Sunny Sky

# 499
Плами, с кой плувец си решила да ни изненадаш?  Heart Eyes Heart Eyes
Аз ще си разходя Камил до понеделник, че ми е много на сърце. Всъщност аз търсех негови снимки за играта, когато попаднах на Кевин Стаут, който е състезател по конен спорт. Heart Eyes

# 500
  • В Космоса
Малеее, май ще ми е най-трудната игра, че никой не мога да харесам от вашите, май за Питеца ше гласувам, че поне си е класика.
"Боен клуб"  Heart Eyes... Скоро го гледах да си го припомня.
Ама на мен ми е най-впечатляващ в "Интервю с вампир" (любимия ми филм), особено в една сцена дет очите му са прозрачно сини от чувство. М/у другото там и Том Круз най-много ми харесва, много е готин и хумористичен образ. Heart Eyes

Пък аз с кой ще съм? Thinking Минаха ми 4-ма, 5-ма през акъла, ама... Единия е Жонката - силно мой  Heart Eyes, другите 2-ма са с доста сладникава красота, 4-ият е рапе  Crazy hahaha и май последният за който си мисля може би е подходящ, ама ще умувам още.

П.С. Да ви се отчета - снощи изринах пясъка на Prodigy. По-предното лято бях бременна и не можах да скачам, ама вчераааааа  jumpuu  superuu newsm44 jump icanfly icanfly sohappy newsm20

# 501
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Гугуу, наминавам да разходя секси дупе и дълги краци, да не забравите колко съм готяна Grinning

# 502
  • Бургас
Джой, Плами, вижте на какво попаднах  Mr. Green :
Скрит текст:

# 503
  • София
Sunny Sky  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Акаша, Джони Деп ми е много много много секси. Бих го сложила и аз, но открих друг който ми е по на сърце в момента. Сложи го и имаш много точки от мене  Mr. Green. ..... всъщност за този Джонка ли говориш ти  Joy?
joy_r Добре дошла на родна земя  Hug.

Добре, аз ужким бях решила с кой убавец точно да бъда...ноооо.....днес веч есе триумя  Whistling

# 504
Ооо, Малвина, Камил е радост за очите ми Heart Eyes задръж го по-дълго.
Райън на Съни също е доста приятна гледка Heart Eyes
Акаша, ако сложиш Джони Деп като нищо можеш пак да спечелиш, аз май не познавам жена, която да не го харесва Laughing

# 505
Аууу, Съни скай  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Вече си ми любимка.  Mr. Green

# 506
  • В Космоса
Да, за Джони Деп става въпрос. Аз май съм срещала жени, които не го харесват, обаче. Разбираемо ми е, даже ми се струва, че би трябвало по-масово да не се харесва.

# 507
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Охх, как ме е яд, че през телефона не виждам ни една снимка Sad

# 508
Здравейте момичета или да кажа секси гаджета  Grinning

Минавам само да ви почерпя защото днес имам рожден ден.

По едно виртуално коктейлче за всички

Скрит текст:

Скрит текст:

# 509
  • София
Поли, да си жива и здрава и все така размечтана  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт