Аватарно - водно-подводна / Тема No 5

• 15 644
  • 797
  •   1
Отговори
# 645
Защо не ми въздействат така като на вас тез голотии? Има ли някоя като мен или да ходя да се прегледам? Sad
Акаша,и аз съм като теб. Wink Ако другите обаче решат ,че сме за преглед,свиркай да ходим да се прегледаме заедно. Mr. Green

# 646
  • В Космоса
Защо не ми въздействат така като на вас тез голотии? Има ли някоя като мен или да ходя да се прегледам? Sad
Акаша,и аз съм като теб. Wink Ако другите обаче решат ,че сме за преглед,свиркай да ходим да се прегледаме заедно. Mr. Green

Засега само Джой реши така, а пък Плами директно ни праща в панделата. Joy

# 647
О, аз също ви освидетелствам, така че направо се хващайте за ръчичка и айде... hahaha

# 648
  • София
Аз съм супер раздвоумена, изобщо не мога да реша кой да сложа за играта. Последно ги докарах до двама. Направих си подписа и аватара и сега ги гледам и се чудя. И двете комбинации мноооого ми харесват  Crossing Arms. Някой да е на линия и да иска да удари едно рамо  Laughing.

# 649
  • В Космоса
Айде, бандааа, всички с ампутирано чувство на лиготоч по потни голи мускули да се мятаме на терапия. Grinning Да препоръчате добър професионалист, който да ни излекува от тази коварна болест? Laughing

Шегувам се аз, но като се замисля, щом се води ненормално един мъж да не се жегва от гола жена, сигурно и обратното не е съвсем в норма. Laughing

# 650
Всякак ги харесвам и с дрехи и без дрехи...все ме жегват  Joy
така де, ха здравейте за днес  Grinning

# 651
  • София
Това май остава. Представям ви Хю Джакман. Другият за който се двоумях беше Раян Гослинг. И двамата са ми еднакво  Heart Eyes.

# 652
  • в Кошера
Това май остава. Представям ви Хю Джакман. Другият за който се двоумях беше Раян Гослинг. И двамата са ми еднакво  Heart Eyes.

Хю е в пъти по-секси.  Heart Eyes

# 653
  • КиТ

Засега само Джой реши така, а пък Плами директно ни праща в панделата. Joy

Мда за там сте Mr. Green Crazy Peace Сега ще ви намеря специалист иначе,аз ще се залавям с вас да ви оправя  Crazy Joy Joy Joy

# 654
  • Бургас
Аз пък искам за всички да гласувам. Няма един дето да не ме кефи.  Mr. Green Heart Eyes

# 655
Миш, страхотен избор!  Heart Eyes

# 656
  • В Космоса
иначе,аз ще се залавям с вас да ви оправя  Crazy Joy Joy Joy

Да, това щях да предлагам и аз. Grinning Някоя от вас да вземе да ни отвори очите. Laughing Макар, че щом при толкова голотии, които демонстрирахте тук, все още съм безчувствена, май май съм нелечим случай. Laughing

# 657
  • КиТ
Кажи тоя дето е облечен в подписа ти и аватара,как се казва ей сега ще му намеря някой разголена снимка,мое и да помогне  Thinking Crazy

# 658
  • В Космоса
Аз пък искам за всички да гласувам. Няма един дето да не ме кефи.  Mr. Green Heart Eyes

Хахах, ти ме подсети за един познат дето го питаме "К'о става, има ли яки мацки в групата?" и той: "Ааамм, деда знам, на мен всички ми харесват." Joy

# 659
  • София
Акашиния е толко готин, че и така с балтончето бих го взела  Laughing.
На мен не са ми секси прекалено мускулести примерно  Sick. Ама ако са по финички ммм... Много ще ми е трудно да гласувам тази игра, признавам си и аз.

Ето го и варианта с Раян
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт