Аватарно - водно-подводна / Тема No 5

• 15 618
  • 797
  •   1
Отговори
# 660
  • В Космоса
Кажи тоя дето е облечен в подписа ти и аватара,как се казва ей сега ще му намеря някой разголена снимка,мое и да помогне  Thinking Crazy

Gaspard Ulliel. Потърси, аз до сега само po дискретно разкопчана риза най-много съм го виждала. Laughing

# 661
  • Бургас
Аз пък искам за всички да гласувам. Няма един дето да не ме кефи.  Mr. Green Heart Eyes
Хахах, ти ме подсети за един познат дето го питаме "К'о става, има ли яки мацки в групата?" и той: "Ааамм, деда знам, на мен всички ми харесват." Joy
Blush

# 662
  • В Космоса
Мишчица, слагай Раян веднагически! Grinning

# 663
Мишчица, слагай Раян веднагически! Grinning

Стига си я обърквала hahaha

# 664
  • София
Ауууууу Акаша, тоя Gaspard /както се чете ли се произнася  newsm78/ на тази снимка е тооолко мръсен и в двата смисъла на думата  Laughing. С дълга коса е в пъти по-готин
Скрит текст:

Много сте лош значи, не стига че го мислих цяла нощ и днес до обяд кой от двамата ми любимци да сложа......и сега продължавате да ме двоумите  Laughing.
Бях свалила снимки и на Джош Холоуей, ама ми се струва че не е толкова фотогеничен колкото е готин докато го гледаш във филм.

Последна редакция: вт, 07 авг 2012, 14:49 от Мишчица

# 665
Снимките на мръсния липсват, Миш  Laughing

# 666
  • В Космоса
Нали, Миш! Ей такива обичам аз - само от една глава и то мръсна в буквалния смисъл, да те навеят мръсни помисли. Laughing

# 667
  • София
Оправих го мръсника  Laughing Laughing Laughing
Много е мръснишко готин наистина, има нещо Джони Деп-ско в него  Heart Eyes.

Аз реших, оставам с Хю  Heart Eyes.

# 668
  • вятър в маслините, вятър над хребета
О, Хю, о, Джакман Heart Eyes. Най-секси е той от всички изброени. Ахх, тези австралийци!

# 669
Мишчица, Раян ми е слабост. Аз също мислех да съм с него, но ме отказа това, че немога да сложа ето това клипче, нo с музика в подписа (  Mr. Green май много искам )

# 670
  • В Космоса
Медиса, слагай Гослинг веднагически! Laughing Щом Мишчица се отказа...

# 671
Мишчице, И Раян и Хю са разкошни. Раян ми е по-голяма слабост, ама на тези снимки дето си ги подбрала не е в най- прекрасния си вид. Хю тук изглежда разкошно!  Heart Eyes
Акаша, твоя Гаспар ли е какъв е, го взимам съблечен, облечен, ако ще и с чувал на главата да е. Точно такъв тип мутри обичам - не типичен красавец (даже и грозноват може да е) и тъмничък, тъмничък (това всичкото е пълна противоположност на моя мъж обаче  Joy) Така че с него си ми в челната петорка.

# 672
Да го слагам ли?  Mr. Green Чудя се..  newsm78

# 673
Да го слагам ли?  Mr. Green Чудя се..  newsm78
Слагай, слагай - дай и ние да пооплакнем око.

# 674
  • София
Медиса, направо ми потекоха лигите  Heart Eyes. Ето го и мърдащ Гослинг
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Слагай го, къде ти мъжка игра без МЪЖА!  Heart Eyes Така поне няма да се двоумя и е ясно къде ще отидат 5-тте ми точки  smile3544 smile3544 smile3544

Машонка, твоят тип е и мой тип, и също пълна противоположност на мъжа ми  hahaha.

Общи условия

Активация на акаунт