Аватарно - водно-подводна / Тема No 5

• 15 614
  • 797
  •   1
Отговори
# 690
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък съм леко всеядна, но винаги ме влече към мъже с красиви усмивки и красиви големи очи. Идеалът ми за мъжко тяло пък си го разхождам тези седмици аватарно- не харесвам бабанести мускули, предпочитам плавни елегантни линии Blush

# 691
Селен, много си ммммм...така ми стана романтично...

Акашения бил много млад..

# 692
Черпя ви мента със спрайт(на това съм, ама с тоник Wink) и един симпатяга по желание, аз си избирам тоя дет е на аватара ми(пу за мене, Силвее, нъц пък Laughing):

# 693
И разбира се една музичка към него: http://vbox7.com/play:24481324dd

# 694
  • КиТ
Ау яко сте оспамили  Crazy Joy Joy Joy

Нещо за Акаша:
Скрит текст:

И аз не намерих по такива снимки негови,знаеш как да ги подбираш значииииииииииииии Close Close Close Close

ООООООООООО Селен имаме еднакъв вкус за мъже,аз ти казвам  Crazy
 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Край умрях си млада  Blush Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 695
  • В Космоса
Ооо, плами, мерси. И като зубър е разкош. Laughing

Лорин, младо гадже, мдаа. Макар, че моята разлика с него може да мине за пренебрежима. Grinning

# 696
Sellene, я го покажи с по-реални снимки, че на тази е много фотошопнат и нещо не мога да му оценя хубостта. Laughing

# 697
Аз пък съм леко всеядна, но винаги ме влече към мъже с красиви усмивки и красиви големи очи. Идеалът ми за мъжко тяло пък си го разхождам тези седмици аватарно- не харесвам бабанести мускули, предпочитам плавни елегантни линии Blush
И аз съм като теб...не харесвам големи мускули...
Аз ей сега установих, че мустата и брадаците са тези, които му променят коренно фасона, не толкова дължината на косата. Става като дечко като е избръснат. Laughing
дамм...все едно е друг човек Wink
 Вин Дизел и аз не го харесвам, само вметнах че външността му не ми се връзва със сексуалната му ориентация. Peace

Последна редакция: вт, 07 авг 2012, 16:55 от ˘Galeto˘

# 698
Боже, сега се замислих, че си падам по по млади мъжкари...Всъщност никога не съм си падала по по големи от мен, но ме плаши това, че ми харесват по младички.... Whistling Flutter Crazy

# 699
Боже, сега се замислих, че си падам по по млади мъжкари...Всъщнпст никога не съм си падала по по големи от мен, но ме плаши това, че ми харесват по младички.... Whistling Flutter Crazy
Joy Joy Joy

# 700
Аз пък обратното, ТумбеMr. Green

# 701
  • Once there was a Hushpuppy...
Ауу, че готино си обсъждате, хайде и аз да се намърдам.....тука си е хубаво Heart Eyes
Аз исках да участвам с Кристиано Роналдо, но се отказах..... Embarassed Ами, не мога да го обясня нещо...но той е толкова секси и е предимно разголен, но много странно не се виждах с него....
И на мен ми се искаше да е леко облечен мъжа Peace
От друга страна този с който съм е неизвестен, но пък има това, което моя мъж няма - черни огромни очи и мургав тен Mr. Green Моя мъж е със пъстри-зеленикави очи много бяла кожа и с кестенява коса, не че не си го харерсвам....но, той по-скоро ми спада към тези по-сладникавите мъже Peace
Нали разбирате.....ох, съвсем се оплетох, но както и да е, исках да покажа малко по-мъжествен тип, по ръбест, но в същото време с дълбок поглед и невероятни очи Peace

# 702
Ради, хубав е, ама не е мой тип, аз си падам по по сладникави хубости...някак едни такива лигави...инак уж харесвам мъже със стил, иди, че разбери...

ПП Смейте се вие, ама тез "дъртаци" нещо не ми хващат окото, а това е плашещо...аз все пак гоня някоя и друга годинка... Whistling ooooh!

# 703
Скрит текст:
Странно и аз си падам по по-малки, моя мъж е почти 4г. по малък от мен Peace
А, забравих...напълнили сте темата със доста сладникави за моя вкус мъже, но щом ви харесват всичко е супер! За мен поне, този път ще гласувам в пъти по-лесно от предишните теми Hug
Насочвам си мислите и чуствата към по-грозноватите ни представители в играта Joy Joy Joy

А, така аз докато пиша и Тумбето се яви с нейния сладникав сладур Hug

# 704
Ииии, много обезкосмени тия вашите Sick
Хайде, то добре да няма косми по някои части, даже задължително Mr. Green но на мен ми е прекалено мъж с обезкосмени крака и ръце.....ууууу, гадост ми е Sick Sick Sick

Общи условия

Активация на акаунт