Бебешката количка - цяла наука за второ висше №18

• 50 430
  • 779
  •   1
Отговори
# 615
Аз съм имала Инглесина и Косато - ами в Китай са, ама и не очаквам друго.

# 616
 Thinking Момичета, вече много ме объркахте....... Аз до сега си мислех, че не мога да мина без този кош за новородено, защото бебчето ще е февруарско и ще е студено. Сега вече много се чудя. А тези порт-бебе за всяка количка ли стават, като си избера модел количка към него ще има и съответно подходящо порт-бебе? Универсални ли са, или не? А чувалчетата? Те на всяка количка ли пасват? Порт-бебе или чувалче направо в летния кош ли се поставя?

# 617
  • София
зависи от количката, имай предвид, че в общият случай порт бебето просто се поставя върху основният кош и има вероятност при някое стъпало, бордюр, нанадолнище да изтърсиш бебето на земята. Чувала се ззакрепя с коланите на  количката все пак.
Иначе  аз и преди съм писала, моят ноемвриец, спокойно си го изгледах без кош за новородено, че и без чувал, само  покривало имаше количката, под него одеалце и бебето.

# 618
Да обаче за да стане това основния кош на количката трябва да има пълно легнало, поне за новородените. НА нашия основен пише, че не е за деца под 6месеца.

# 619
  • София
е, да ест. или с мн малък наклон... т.е. количката сама по себе си да се води 0+

# 620
Много благодаря на всички за съветите, ще мина в събота сигурно да погледна чувалчето на Бритакс и тия на Кайзер в моето бебе. Аз съм ги виждала преди време, но тогава главно гледах количката Simple Smile Май клоня към това на кайзер, не знам защо.
То и аз бях се ориентирала към чувалчетата, портбебето не си представям как го нося за тия дръжки, а коша за новородено ми се струва излишен.

Благодаря отново Simple Smile

monikabiri, не намерих чувалчета на алтабебе в ибей, ти откъде си взела твоето?

# 621
  • Отвъд алеята зад шкафа
Много благодаря на всички за съветите, ще мина в събота сигурно да погледна чувалчето на Бритакс и тия на Кайзер в моето бебе. Аз съм ги виждала преди време, но тогава главно гледах количката Simple Smile Май клоня към това на кайзер, не знам защо.
То и аз бях се ориентирала към чувалчетата, портбебето не си представям как го нося за тия дръжки, а коша за новородено ми се струва излишен.

Благодаря отново Simple Smile

monikabiri, не намерих чувалчета на алтабебе в ибей, ти откъде си взела твоето?

В немските сайтове, от които се поръчват колички, има чувалчета на Алтабебе. Аз имам такова, много дебело, много качествено и топло.

# 622
baby-markt.de, оттам беше моето, тогава беше 12 евро, преди 2 години, сега май е 15. Имат избор за дължина - 80 или 100 см, за по-малко или по-голямо бебе. Наистина супер много топлеше, непромокаемо, а и съхнеше за няколко часа - моето беше бежово.

# 623
Angel_Dust, е стига де, то това да не е чувал с картофи да се изтърси от количката?
Пък и какъв ще е този наклон, дето ще се бута количката по него. )
Щерката сигурно 3месеца съм я разкарвала в порт бебе, количката така беше направена, че от едната страна се вдигаше степенката за краката, от другата сенника се спускаше и захващаше плътно отдолу за количката. Няма как да падне бебето.

# 624
  • София
ами ако борда не спира или няма такъв и няма степенка, която да пречи...може...

# 625
Аз и без порт бебе, с вдигната степенка съм била на косъм да си изръся бебето, докато слизах от един бордюр, така че всичко е възможно  Mr. Green

# 626
Е, явно всичко е възможно. )
Аз не мога да си представя бебе да падне от количка, ама....точно снощи гледах едни снимки и майката си беше обърнала цялата количка с детето, та явно е възможно. )

# 627
  • София
а без порт бебе знам няколко бебета изпаднали реално на тротоара Wink

# 628
Здравейте днес в един магазин ми предложиха тази марка бебешки колички baby lux .Някой ползва ли е.В  интернет не ги намирам.

# 629
Здравейте!
Моля да помогнете в избора ми между 2 колички- Нуна и Сайбекс Калисто
Вие коя бихте избрали за бебе на 8 месеца?

Общи условия

Активация на акаунт