Бебешката количка - цяла наука за второ висше №18

• 50 431
  • 779
  •   1
Отговори
# 120
  • София
DDeli - относно количката, която си харесала! Една мама от родния ми град има такава и е изключително доволна! Аз също я видях бутах я и определено е доста маневрена и стабилна!
Тя дори има точно този оранжев цвят и количката изглежда много много добре!
Не съм чела абсолютно нищо лошо за тази количка, само хубави неща и доволни майки!

Ако това е твоята количка - няма да сбъркаш! Simple Smile

# 121
  • Sofia
Ей, Брайдичка, мнооого ти благодаря - ти си спецът по количките Simple Smile))))

# 122
  • София
хахаха неее, просто взех да разпитвам всички с колички, които познавам или се запозная Simple Smile

# 123
# 124
кажете нещо за bebe confort streety или bebe confort kart, една приятелка иска да си купува една от двете, но аз не знам нищо за тях. Peace

# 125
  • на североизток
Да попитам момичетата от Варна, в магазин Биберон има ли такива колелета без педали? И ако знаете и други магазини, където предлагат(не е задължително да са точно на тази марка)?

# 126
Здравейте момичета, имам нужда от съвет, а никъде не можах да намеря нещо конкретно за количките Maxi cosi Noa и Elea, Quinny Senzz. Синът ми е на 1 г. и 7м. и си мисля да я ползвам поне до края на другото лято. Моля ако някой е ползвал да каже две думи. Благодаря.

# 127
  • на североизток
За Сенза съм писала толкова много в тази и в предишната тема, че вече чак на мен ми омръзна Mr. Green
Ноата е много малка, ако ти трябва за чести пътувания с кола, със самолет е чудесна.
Елеата е много хубава количка, но скъпа и може би малко по-тежка за голямо дете.

# 128
не, не  е на твоите Wink ОРИДЕЛ, аз лично разбрах, че ти все пак ще извеждаш детето си и зимата, било то  наблизо или в двора... хората в града,  излизат с колички, защото разходка на балкона на блока, някак не е разходка, като си имаш двор...само може да ти завиждаме...
Коментарите бяха по повод написаното от МимитоСавова, че зимните бебета не трябва  и не им се налага да бъдат изобщо извеждани до пролетта Wink

ИзвинетИ,пак не съм разбрала Peace

Разрешавам завист,но не и през зимата  Joy  През последната ходих 2 месеца пеша на работа.

# 129
  • Варна
Моля, някой да ме осветли къде във Варна мога да видя
и да бутна Phil&Teds  Promenade™. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oyOGxsdYdPA
Както и търся мнения за Mutsy Evo 2012 от първа ръка
http://www.bebe-best.com/mutsy-evo-2012-detska-kolitchka-tcherna … lack-p-36339.html

# 130
  • София
Имам Макларен Куест от около три месеца и проблемът е, че някъде още към края на първия месец усетих, че завива или занася наляво. Смазвахме я, почиствахме я, но от това започна даже да проскърцва и пак занася. Всъщност ползвахме WD40, който е без силикон и се чудя дали да не потърся силиконов, понеже той се препоръчва в книжката. Нямам гаранция, понеже е поръчвана от Англия, а доколкото знам тук няма сервиз на Макларен. Обаждах се и в Малечко, но от там казаха, че със смазването би трябвало да се реши проблема.
Случвало ли се е на някой и как се справихте? Дали може да ме насочите към сервиз за колички, където могат да я погледнат и да помогнат? Мерси!

# 131
# 132

Оооо,влюбена съм в нея !!! Ако чаках момиченце,нямаше да се колебая.Сори за спама,не се въздържах Peace

# 133

Оооо,влюбена съм в нея !!! Ако чаках момиченце,нямаше да се колебая.Сори за спама,не се въздържах Peace

На живо виждала ли си я?Ето и мъжки вариант http://www.cosatto.com/products/pushchairs/yo-pushchair/ahoy-there
Simple Smile

# 134
Не съм видяла,че има и мъжки вариант.

Комбинацията синьо,бяло и червено ми е любима.За съжаление,черепите ми бъркат фън шуи-то... Mr. Green

Тюх!!!

Общи условия

Активация на акаунт