Бебешката количка - цяла наука за второ висше №18

• 50 429
  • 779
  •   1
Отговори
# 645
  • София
sinapovaaya - колко бебета имаш, че така реши, че вс ще са слаби и високи Simple Smile)) с най-добри чувства, но ми стана смешно Simple Smile

# 646
Ами едно ама като го гледат и другото казват, че с дълги крака и по-едро върви на см спрямо нормите и за сега. Пък и двамата с мъжа ми сме били такива бебета ще е странно някое ниско и тантуресто бебе Simple Smile

# 647
Да си споделя оплакването от Нуна.Купих си я юни,спирачката вече не работи или по-точно работи избирателно.Ако я натисна с крак,после трябва да се наведа и с много усилия да я освободя с ръка.
Само искам да уточня,че детето ми не е много тежко-12кг е,винаги съм внимавала с количката,така,че не е от неправилна експоатация.
Смених Чико Трио Ливинг с Нуна,а сега Нуната с какво да я заменя newsm78

# 648
Аз също имам Нуна, купих я през май, спирачката трудно я освобождавам, но само когато съм със сандали:))) с ботуши супер става

# 649
Извинете, може ли да качите снимки на Нуна-та да видя как стои " на живо"
Гледах в сайтове, но там са само 2-3 снимки и толкоз.
Благодаря   bouquet

# 650
Извинете, може ли да качите снимки на Нуна-та да видя как стои " на живо"
Гледах в сайтове, но там са само 2-3 снимки и толкоз.
Благодаря   bouquet
nuna.eu   е сайта, Има снимки и на потребители  http://nuna.eu/nuna-kids

Да си споделя оплакването от Нуна.Купих си я юни,спирачката вече не работи или по-точно работи избирателно.Ако я натисна с крак,после трябва да се наведа и с много усилия да я освободя с ръка.
Само искам да уточня,че детето ми не е много тежко-12кг е,винаги съм внимавала с количката,така,че не е от неправилна експоатация.
Смених Чико Трио Ливинг с Нуна,а сега Нуната с какво да я заменя newsm78
направи ли рекламация? Тежестта на детето няма отношение към спирачката, тя издържа много килограми.

# 651
monda, благодаря Simple Smile

# 652
направи ли рекламация? Тежестта на детето няма отношение към спирачката, тя издържа много килограми.

Да,да,знам за килограмите.
Рекламация не съм правила,трябва да отида,но първо да си открия гаранционната карта Mr. Green

# 653
Искам да изкажа огромното си разочарование от количките Грако и от техния официален вносител в София. Сестра ми е ползвала една такава количка преди 5 години и понеже на нас живот и здраве ни предстои да имаме бебе, решихме да спестим от количката и да я ползваме нейната! Да, ама не! Трябваше да сменим едната гума, но се оказа, че такава гума не може да се намери по никой начин в цялата страна. Официалният вносител на Грако не предлагат резервни части - такава била политиката и дрън дрън. Производителят отказвал да им дава части на дистрибуторите и поддържат колички само в гаранция и то след като бъдат изпратени на производителя в Европа и те там по сериен номер след няколко месеца я ремонтират! Намерих с триста зора в интернет точно този размер гуми с вътрешни, измолих се на търговеца в ибей да ми ги прати от щатите, платих 40 долара изпратиха ми гумите и познайте какво - оказа се че вътрешната част на гумите не влиза в каплата!!! Ок, размерът и на двете гуми е описан точно отвън 8 1/2 x 2 но гумите всъщност са различни! Т.е. аз марката на гумите, с които са обзавели количката преди 5 години, не мога да я намеря нито в Европа, нито никъде и сега изпадам в положение, в което едва ли не трябва да си купя нова количка, защото на някой политиката била еди си каква!

Последна редакция: пн, 24 сеп 2012, 12:43 от Crafty

# 654
# 655
Един въпрос към ползващите Nuna( oт по-стария модел) , когато заспи детето крачетата му надолу ли висят  newsm78
Имам Peg Perego Pliko, като заспи детето краката са на една линия с тялото- при Nuna май не е така?

# 656
Моята е Nuna Pepp,крачетата висят когато бебето заспи.

# 657
Висят, да. Имала съм и други колички - и с висящи, и не, май с висящи повече ми харесва:)

# 658
Чувалчето ще стане за Нуната, но надали ще може да се сгъва хубаво с него. Аз моето го продадох де, сега се чудех дали да не си взема ново, този път черно, понеже моята е такава, но малката тръгва на ясла другия месец и май ще карам с по-дебело яке и одеало ако се наложи. Това на Алтабебе хубавото му беше, че се закопчава до носа.

Благодаря! Ще го тествам май:)

# 659
Един въпрос към ползващите Nuna( oт по-стария модел) , когато заспи детето крачетата му надолу ли висят  newsm78
Имам Peg Perego Pliko, като заспи детето краката са на една линия с тялото- при Nuna май не е така?

"Висят", да, но са подпрени и не мисля, че е проблем за детето. Rolling Eyes Защото съм виждала много колички, чиито летни кошове са къси вече за детето и крачетата му висят от коленцата надолу например (във въздуха, без да са подпрени никъде) и това ми се струва неудобно вече. Дано ме разбра какво имам предвид. ooooh!
А как рабрахте, че на новата Нуна ѝ се регулира поставката за крачета? newsm78 Дайте снимка плс.

Общи условия

Активация на акаунт