Как се измрели динозаврите според вас?

• 2 911
  • 36
  •   1
Отговори
# 15
Изяли са ги мангалите.
Метеорита иначе ми звучи правдиво.
rotfImbo rotfImbo smile3532

# 16
Динозаврите са били само един вид.Просто сега палентолозите редят костите по различен начин.

# 17
Добре, че се записах в темата, иначе щях да пропусна това велико научно откритие.

# 18
Разбрали са, че хората идват на Земята и са решили да се оттеглят преди да е станало твърде късно!  Crazy

# 19
Добре де, щом динозаврите са били само един вид, защо само те били унищожени, а не и другите видове?Разбирам, че бозайниците са по-дребни и по-приспособими, но защо само динозаврите са изчезнали, все пак да удари комета Земята не е шега работа.

http://vbox7.com/play:1c5fe125

# 20
Тотално безразлично ми е, как са измрели.

# 21
  • n/a
Разбрали са, че хората идват на Земята и са решили да се оттеглят преди да е станало твърде късно!  Crazy

По-умният отстъпва. Е това е една смислена хипотеза. Самодоказваща се.

# 22
И аз се записвам.

Вярвам в това
Какъвто и катаклизъм да е сполетял Земята, той е причина за промяна на климата.Това води до промяна в растителността - щом тревопасните няма с какво да се хранят започват да изчезват.За месоядните храната намалява и последват участта на тревопасните. Такива са били условията, че с малко количество храна не могат да се изхранват такива гиганти.Които видове са могли са се приспособили, които не могли измрели.Еволюция. Все пак не са съвсем изчезнали - крокодилите и птиците все пак са техни наследници.

# 23
  • Варна
Защо пък непременно трябва да са изчезнали внезапно. Че това е продължило поне 1 милион години, а  някои видове са изчезнали милиони години преди това. Според мен са еволюирали в бозайници и птици, а големите са изчезнали, защото са били неприспособими. Сигурно е имало и някой ледников период и е нямало храна за всички.

# 24
Измрели са от мъка и срам, когато са им забранили достъп до плажа заради целулита.

# 25
Ний в съседната тема се мъчим да уморим едни съсели, вий тука динозаври...

# 26
Аз съселите не искам да ги моря, жал ми е, затова не пиша там.
Тука динозаврите така и така сме ги гътнали вече, поне да видя теориите  Laughing

# 27
Смята се, че по времето на динозаврите не е имало хора, но има намерени първобитни рисунки, изобразяващи динозаври. Може просто хората да са успели да избият част от тях, например големите и тъпите. Всъщност така погледнато версията за мангалите изглежда логична  Laughing
Може да ги е налегнала някаква болест и да са се натръшкали масово.
Може онези отгоре, в чиито компютър се разиграва нашата действителност, да са изчистили картината.
Един куп сериозни катаклизми също са възможни.
А може и да не са измрели. В една история за един пилот, който през северния полюс влязъл във вътрешността на земята и открил друг свят, се споменават и динозаври.

# 28
Минала една маймуна с презрамките навън и настанал армагедон.  Peace

Измрели са от мъка и срам, когато са им забранили достъп до плажа заради целулита.

...и ониз ми ти фюлий с лютаница  Flutter

# 29
  • на правилното място, в точното време
И на мен ми е било интересно това. Някъде бях чела, че при открити скелети на мамути /не динозаври/ имало открита несмляна храна, което доказва, че са умрели бързо и изненадващо. Имаше теория за внезапен арктически студ. Нещо подобно на теорията във филма "Денят след утре". Съвсем не претендирам обаче за някаква научна достоверност, иначе филма ми беше интересен, според мъжа ми/който е физик/ някои от теориите и обясненията доста куцат от към обяснения, чисто физични и метеорологични.

Общи условия

Активация на акаунт