Тийнейджърите и домашните задължения:)

• 39 760
  • 876
  •   1
Отговори
# 870
  • гр. София

Направо за всичко що се движи в къщата  Mr. Green
А не е ли така? Дори да не върша всичко - контролирам! А и това си е енергия...

Абсолютно съм съгласна  Peace. И аз така. А това изморява. Да следя като се каже нещо дали е направено, макар и по-късно.........Да повторя /както обикновено се налага ooooh!/ или потретя..........
И аз, и аз.
Направо съм се вживяла в ролята на диспечер! Mr. Green

Ами да. Мъжът ми казва, че в предишен живот съм била надзирател  Twisted Evil Сега само камшика ми липсвал  hahaha

# 871
Ами да. Мъжът ми казва, че в предишен живот съм била надзирател  Twisted Evil Сега само камшика ми липсвал  hahaha
И розови белезници Laughing

# 872
Трябва да има последователност в изискванията ни, за да се създадат трайни навици - иначе нищо не правим

# 873
Не дали е точно по темата но  моя колежка/сега вече 55 г/ като15-16г е правела почти същото като описаните от авторката неща,карана също от майка си.Е не е къпала брат си,но чистене  ,готвене ,пране,гладене,чинии,горе долу цялата домакинска работа
И досега твърди че не е имала нито  нормално детство ,нито юношество,все ангажирана ,все имала нещо за вършене и все нещо не била свършила както трябва

В последствие се омъжва и допуска огромна грешка в стремежа си да даде на своите двама сина това което тя не е имала
Сега има два търтея които  за нищо не стават

# 874
За съжалени принципа на "мама момчето" е широко застъпен във възпитанието  у нас. И авторката нa темата споделя за дъщеря си,  ако имаше син едва ли щеше да е впрегнат. Аз познавам много малко мъже които нямат проблем с домакинската работа. Повечето  са: до 30 ги гледа мама, от 30 до 50 -жената, и от 50 нататък дъщерята Mr. Green

# 875

Абсолютно съм съгласна  Peace. И аз така. А това изморява. Да следя като се каже нещо дали е направено, макар и по-късно.........Да повторя /както обикновено се налага ooooh!/ или потретя..........
И аз, и аз.

Ами да. Мъжът ми казва, че в предишен живот съм била надзирател  Twisted Evil Сега само камшика ми липсвал  hahaha

Само не разбрах децата ли надзиравате, или съпруга?   Laughing
И в крайна сметка стремежът към постоянен контрол над всичко и всички не ви ли изтощава?

# 876
  • гр. София

Абсолютно съм съгласна  Peace. И аз така. А това изморява. Да следя като се каже нещо дали е направено, макар и по-късно.........Да повторя /както обикновено се налага ooooh!/ или потретя..........
И аз, и аз.

Ами да. Мъжът ми казва, че в предишен живот съм била надзирател  Twisted Evil Сега само камшика ми липсвал  hahaha

Само не разбрах децата ли надзиравате, или съпруга?   Laughing
И в крайна сметка стремежът към постоянен контрол над всичко и всички не ви ли изтощава?

Именно за това говорим, че изтощава. Ама ако не надзиравам и подсещам, никой нищо няма да свърши. Особено дъщерята - тя отговаря машинално и после пита "Ама ти кога си ми казала?" Предпочита да свърши нещо, когато на нея й е удобно и както й харесва. Ама то не винаги може така  Peace

Общи условия

Активация на акаунт