Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 3

• 206 237
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
vaflichka , мерси, по-нагоре ги видях, но нито един не се хваща. Всички са invalid. Поръчах без код.

Да похваля ето тази силиконова форма. Понеже правя много бонбони, и от тази форма излизат перфектно, много съм доволна. Бях я загубила по едно време и си поръчах същата нова, която чакам да дойде, и тъй като две еднакви ще са ми излишни, някой ако прояви интерес да пише.

# 331
още 1 сайт за китайски боклучки на дребно и едро  http://www.ichinamall.com/

все още неизпробван

Този сайт май е само на едро, нонещо не мога да разбера как се поръчва?

# 332
  • Пловдив
Някой да знае в някой от китайските сайтове дали се намира нещо подобно на Стиий моп-а, още по-добре ако някой ,който е поръчвал да сподели мнение! Благодаря   bouquet

# 333
  • Sofia
Пускам нови кодове за tinydeal, дано да работят:

33785384dm
43093733Fn
70650285lH

# 334
А за Фокала няма ли някое действащо кодче, па макар и минимално.  Thinking

# 335
Не мога да разбера кодът за Хелоуин на tinydea дали важи само за определени артикули или за целият сайт /за 10% отстъпка/, Някой ползвал ли е вече?

# 336
и аз сега пробвах ама и на мен изтекли ми ги дава кодовете  newsm78

# 337
  • Бургас
Момичета, преди месеци (2-3) някоя от вас се беше похвалила с еднокртани торбички за шприцоване... Можете ли да помогнете от кой сайт бяха?

# 338
Бях питала за код, но намеришх, мах е 10%.
Загледах се в този телефон:
http://www.ahappydeal.com/product-97984.html
Да споделите мнение  Praynig

Доставката ми я дава безплатна, като стигна до плащане, отваряйки стр на ПП ми дава цената само на телефона, а долу в коша, ми излизат и разни цени за доставка, къде е уловката  newsm78

# 339
Някой може ли да ми препоръча евтин и качествен телефон с две карти от някой от китайските сайтове, който да го е ползвал и да работи добре? Не държа на екстри. Или просто това не е възможно!!!

Последна редакция: нд, 30 сеп 2012, 12:25 от Krasi_velikova

# 340
Някой може ли да ми препоръча евтин и качествен телефон с две карти от някой от китайските сайтове, който да го е ползвал и да работи добре? Не държа на екстри. Или просто това не е възможно!!!

Аз гледам за същото, но за сега от  Thinydeal, като чета отзивите и рейтингите... По друго няма как да се ориентирам. Ако някой е купувал нещо сполучливо от смартфоните, моля да сподели! Simple Smile

# 341
Здравейте,
Искам да си поръчам от този сайт http://www.ichinamall.com два таблета на обща цена около 200 лева .Имате ли някакви впечатления дали да коректни и до колко време идва доставката.Сега като за ПРОБА искам да си поръчам някакви работи до 30 лева.Но ще ползвам за плащане както едната така и при другата поръчка Western Union това дали е проблем.
Доставката ще е пиша точно до моя адрес.
Моля за препоръки относно сайта и някакви оплаквания ако имате .. Simple Smile

П.С.Каква е вероятноста да си дам парите и да не получа нищо ?

# 342
Здравейте,
НУЖДАЯ СЕ ОТ СПЕШНА ПОМОЩ И СЪВЕТ!!!!

Току-що се опитвам да се разплатя в Тhinydeal чрез кредитна карта, а то ми взема по евро от банковата  сметка на два пъти и ми пише че нямам регистрация на картата в Пей Пал. Защо трябва да я направя, след като ползвам опция 2 - карта.
Къде все пак да я регистрирам, опасявам се че още сто пъти ще ми дръпне по едно евро ...

# 343
anny_

Нямам рег в този сайт, но поразрових се, не е много надежден този магазин... Лоши отзиви, доставката казват 99% не е безплатна. За телефон  нищо не мога да кажа, техника от китайците не купувам  Grinning

remi_rem

нямаш ли пейпал акаунт? Ако не - направи го, заема точно 5 минути.
 Темата е тук  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=668103.0

# 344
Благодаря, fandango! Току-що това направих. До сега съм купувала от сайтове директно с кредитна карта и  не съм имала проблем. Но всичко е ОК!!!
Благодаря!
Само да ви кажа за информация, кодът за 3% за електроника и др описани от Thinydeal в нашия форум от преди няколко поста действа! Много се радвам! Grinning
Дано и поръчаното е ОК!!

Общи условия

Активация на акаунт