Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 3

• 206 229
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Coupons for TinyDeal.com

Extra 3% OFF  Coupon Code: A28qNXAG07
2012.09 -2012.10
Valid to the following catalogues:
Electronics
Cell Phones
Watches & Jewelry
Toys & Hobbies
Computer& Networking
Health & Beauty

ДЕЙСТВАТ, БЛАГОДАРЯ!

# 346
Здравейте!Моля ви за малко помощ.На 19 направих поръчка от madeinchina.com. Дадоха ми и тракинг номер,но нещо не откривам никъде поръчката.В един сайт пък ми излезе с дестинация Белгия  newsm78  Ако може някой да помогне,ще съм много благодарна.

emy_emy ти също беше поръчвала нещо от там,дойте ли ти поръчката?

# 347
fandango
 Hug Мерси, Фантанго, отказах се нещо, а сега и като прочетох какво си писала още повече...бе моят ще си кара с каквото има.
....  smile3511 Аз обаче искам таблет, искам голяяям таблет, но за малко пари, а пък като ме питат за какво ми е, отг като децата  ooooh! Ми, ей така да си го имам и да си го нося..уууффф пусто ламтене  ooooh!  Blush

# 348
  • Варна
Здравейте , или аз съм сляпа или в тези китайски сайтове всички телефони са с 2 карти ....  Embarassed
Ако някъде има телефон с една карта , моля за линк  Sunglasses

# 349
  • Sofia
Здравейте , или аз съм сляпа или в тези китайски сайтове всички телефони са с 2 карти ....  Embarassed
Ако някъде има телефон с една карта , моля за линк  Sunglasses

не е задължително да се ползват 2 карти при тези телефони, работят си и с 1 карта.

# 350
  • София
Здравейте!Моля ви за малко помощ.На 19 направих поръчка от madeinchina.com. Дадоха ми и тракинг номер,но нещо не откривам никъде поръчката.В един сайт пък ми излезе с дестинация Белгия  newsm78  Ако може някой да помогне,ще съм много благодарна.

emy_emy ти също беше поръчвала нещо от там,дойте ли ти поръчката?

Да, пристигна, моята поръчка е изпратена на 21.09, на 27.09 е била в БГ, взех я в събота.
Телефонче - Huawei , но понеже е за подарък и трябва да издебна момента, да съм сама с мъжо, /без любопитни детски очички/, за да снимам при отварянето /за всеки случай/, миналия път се опитвах с една ръка отварям, с другата снимам и беше ... Sick
И не мога да дам отзиви, но пристигна супер бързо. При теб зависи кой е изпращача, доколкото схващам този сайт е нещо като ибей, а може и да бъркам - с различни продавачи е ....

Дай тракинга, не съм спец, а и някой от темата може да помогне ...

# 351
Моля ви кажете ми този сайт дали е надежден http://www.ichinamall.com  и дали ще стане нещо ако дам парите в брой направо през Western Union .

# 352
  • София
Marinaa_1617 Стана ми любопитно, какво толкова е привлякло вниманието ти, та толкова държиш да пазаруваш точно от този сайт? Тук едва ли някой може да ти каже дали е надежден...просто защото никой не го е пробвал. Все пак сподели какво толкова хареса... Simple Smile

ПП Редактирам се..прочетох предишните ти постове. Ами в крайна сметка дори и да получиш каквото искаш 99% е вероятността да плащаш и ДДС, да се разправяш с митница. Накрая ще стигнеш до извода, че е било по-добре да се спреш на изпитаните тук сайтове и плащане с ПейПал.

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 17:18 от vanian

# 353
Marinaa_1617

по принцип информация, за която чакаш толкова дълго, проверява се с 2-3 клика в гугъла  Wink
 А гугъл от всички линкове казва само едно - скам!!! Обърни внимание, уестерн юнион също добре таксуват за преводите си. Плащането ще се води ДОБРОВОЛНО, нямаш никаква защита. От китайците се пазарува само с пейпал, с нищо друго) Само от него се страхуват и подскачат от едно упоменаване на диспут. Но скамерите и това не ги спира - ще ти излъжат и с него. Но все пак това е защита.
 за сайта, низки цени - ама наистина много низки - вече навеждат на размисли, кой търговец ще продава за да понесе загуби? Отговор - или това нещо няма да работи, или просто я няма тази стока.

# 354
Добре хайде предложете ми НАДЕЖДЕН Китайски сайт от който мога да си купа таблет с 512 РАМ и не по скъп от 110 лева ще съм ви благодарна.

# 355
  • София
един купон за Everbuying COUPON 8%OFF Oct01a  валиден до 8октомври

# 356
kaжете по-запознатите за сайт с обувки и безплатна доставка  Praynig

# 357
  • Перник
Добре хайде предложете ми НАДЕЖДЕН Китайски сайт от който мога да си купа таблет с 512 РАМ и не по скъп от 110 лева ще съм ви благодарна.
Аз ще поръчвам този http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-ainol-novo-7-tornados … roduct-15970.html - РАМ 1гб, не съм поръчвала досега от този сайт, но има тема само за него и можеш да попиташ каквото те интересува.

# 358
  • Sofia
Този http://www.everbuying.com/product158440.html?lkid=8441 също е на цена, кoято се вмества в бюджета.

# 359
  • Казанлък
Разбира се,че всеки си решава сам и пазаруването от Китай е малко като лотария,но все пак един марков таблет като Ainol Novo 7 Tornados е за предпочитане пред един NOname,посочен от vaflichka (а и батерията му е много слаба-1800mAh за един таблет). Но аз ти писах моето мнение още вчера на лични и то съвпада със избора на Надя* Simple Smile )

Общи условия

Активация на акаунт