Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 3

• 206 273
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
да кажа на 10,08 пуснах поръчка от eforchina дойде на 10,09  бях си поръчала калъфче за таблета цялото е разлепено. Много съм разочарована.

на 21,08 пуснах поръчка от tinydeal  и тя дойде на 10,09 беше без проследяващ код.

# 241
И аз чакам от eforchina протектор на капака на лаптопа - дано не е мачакан и разлепен(((

jana12, vanian , ти е обяснила много добре  Peace

# 242
pepina1965 моя телефон  като го зареждах в началото за няколко часа, за да го разглеждам, изключваше. Остави батерията да се зареди поне 12 часа, и тогава пробвай. Сега при мен издържа по един ден с една батерия  Peace

И аз на свой ред да питам: същия този телефон, понякога при разговор отсрещната страна не ме чува, или се чува накъсано и неразбираемо. Имал ли е някой подобен проблем и евентуално предположение как мога да си помогна?

# 243
  • Испания
pepina1965 моя телефон  като го зареждах в началото за няколко часа, за да го разглеждам, изключваше. Остави батерията да се зареди поне 12 часа, и тогава пробвай. Сега при мен издържа по един ден с една батерия  Peace

Проблема е, че като изключи по време на зареждане  и изобщо не светва-не мога да го включа изобщо.След голяма кореспонденция с китайчетата,ме посъветваха да го пратя обратно,само че колко ли ще ми струва newsm78.В момента го оставихме на техник да го погледне-каза че не достига ток в него  Rolling Eyes

# 244
Няма ли да е за тяхна сметка?

# 245
Здравейте!

Дано не ви се стори смешно питането ми, но в кой от тези сайтове има най-голямо разнообразие на... кухненски боклучета и джунджурии за сервиране (вилички, ножчета за масло, шпатули за торта, покривки, подложки?)

Разгледах няколко и от всички най-пълен беше ДийлсЕкстрийм, но все пак сигурно има и още по-'заредени'.

Причината за питането ми е, че нямам китайски магазинчета тип "левче" наблизо (или време да намеря...), там стоката е същата, а така или иначе не ми трябва нещо скъпо и претенциозно.

# 246
  • Ямбол
Меичка всеки 1 сайт предлага общо взето еднакви неща,но пак можеш да разгледаш във всичките за разнообразие и цена.

# 247
  • София

Проблема е, че като изключи по време на зареждане  и изобщо не светва-не мога да го включа изобщо.След голяма кореспонденция с китайчетата,ме посъветваха да го пратя обратно,само че колко ли ще ми струва newsm78.В момента го оставихме на техник да го погледне-каза че не достига ток в него  Rolling Eyes
При положение, че го връщаш заради дефект, не ти ли възстановяват пощенските  Rolling Eyes ако не си го харесала да ..., ама вината все пак е тяхна  newsm78

# 248
  • Sofia

При положение, че го връщаш заради дефект, не ти ли възстановяват пощенските  Rolling Eyes ако не си го харесала да ..., ама вината все пак е тяхна  newsm78

Навсякъде пише, че разходите за връщане на стоки са за сметка на клиента.

# 249
  • София

Навсякъде пише, че разходите за връщане на стоки са за сметка на клиента.

Добре са го измислили ...  Mr. Green
Отскоро поръчвам от китайски магазини ...., но от в една от поръчката от 3 фенерчета 1 не работеше, на сина ми телефона на петия ден от топлината се разлепи пластмасата на дисплея ... ако трябваше да им ги връщам сметката ми щеше да бъде "кон за кокошка" ...

# 250
Тези китайци май ни взеха за балъци. Преди около месец писах как съм получила ето тезиелектронни цигари  [http://www.tinydeal.com/2-x-650mah-quit-smoking-usb-rechargeable-e-cigarette-with-case-p-64602.html]. Всичко уж беше наред (единия картомайзер още като го получих не работеше). 24 дена по-късно зарядното се разпадна, двете батерии сдадоха багажа, с две думи ВЕЧЕ НИЩО НЕ РАБОТИ. Пълен кошмар.
Никога повече каквото и да е от китайски сайт. По-добре по-скъпо от e-bay или amazon.
Правилно са казали хората, че евтиното излиза скъпо.
Страшно съм разочарована.

# 251
  • Ямбол
zefira,мила,наистина си имала лош късмет,но не се заблуждавай ,че в ИБЕЙ не са същите,аз правя и от там поръчки,повечето неща са 1:1 с другите,а и самите търговци от сайтовете са си пуснали и в ebay,успех!

# 252
Тези китайци май ни взеха за балъци. Преди около месец писах как съм получила ето тезиелектронни цигари  [http://www.tinydeal.com/2-x-650mah-quit-smoking-usb-rechargeable-e-cigarette-with-case-p-64602.html]. Всичко уж беше наред (единия картомайзер още като го получих не работеше). 24 дена по-късно зарядното се разпадна, двете батерии сдадоха багажа, с две думи ВЕЧЕ НИЩО НЕ РАБОТИ. Пълен кошмар.
Никога повече каквото и да е от китайски сайт. По-добре по-скъпо от e-bay или amazon.
Правилно са казали хората, че евтиното излиза скъпо.
Страшно съм разочарована.
Ами аз по-назад бях писал,че качествените електронни цигари са със марка Joyetech,всички други правят техни имитации.Пазарувам си основно от www.heaven-gifts.com и www.healthcabin.net

# 253
  • Казанлък
Получих този протектор за екрана от eforchina,но е прегънат на 2 и очевидно няма да мога да го сложа добре на таблета ми. Май трябваше да поръчам по-голям размер...  newsm78

Не помня дали съм писала за тази четка за коса от Banggod. Страхотна е!!! Изобщо не скуби,можеш спокойно да решеш и мократа коса при нужда.... Особено полезна е за майки на малки дългокоси принцеси.  Laughing

Да споделя и за озонатора. Получих го вчера от Tomtop,но вече също го има и в Buyincoins на много по-изгодна цена - http://www.buyincoins.com/new_en/details/220v-food-fruit-active- … roduct-18786.html .
Днес го пробвах за малко. Работи.   По принцип го взех за озонирането на водата,която пием,макар че може да се използва и за по-други неща. Точно този озонатор очевидно е малко по-слаб от онзи,който съм виждала преди(да и цената на онзи беше към 300 евро). Та преди проведохме този експеримент. Оцветена в ярко червено вода буквално за няколко минути стана кристално чиста.
Днес опитах с моят апарат същото за някъде около 10 минути,водата стана много по-светла,но все пак имаше лек цвят,въздухът се напълни с онази миризма на озон(като след един хубав дъжд,но по-силна). Явно тук не могат да се разграничават озонирането на въздуха и другите неща,те просто стават едновременно. 
Има 2 маркуча и 3 накрайника за да могат да се ползват за различни нужди. Може да се закачи на стената.  Е,всеки сам може да почете повече за озонирането и да прецени дали има нужда от такъв уред вкъщи.

Последна редакция: чт, 13 сеп 2012, 17:02 от valpan

# 254
  • Някъде около Пловдив
Здравейте и от мен. Моят случай е следния - на 30.08. платих за официална чантичка - 12,64 $ и съответно на следващия ден беше Shipped. На 31.08. платих за http://www.tinydeal.com/super-mini-usb-bluetooth-dongle-adapter- … aptop-p-2194.html, което на 03.09 беше Shipped. Днес 14.09 получих втората си поръчка. От това, което прочетох чантата не би трябвало да отиде на митница, защото стойността е малка, но фактът, че втората поръчка пристигна преди първата малко ме притеснява. Някой имал ли е същия проблем?

Общи условия

Активация на акаунт