Отговори
# 285
Те излишните килограми ако си гладна не помагат. Сигурно е било нещо моментно, дано не се случва пак  Hug

# 286
Аз за бебко се изплаших, ама сигурно нищо му няма.  Hug

# 287
  • на земята
Здравейте,    _Cinderella ,от кръвното и на мен ми става два пъти така,ти хемоглобина изследвала ли си,оказа се че при мен ,ниско кръвно и нисък хемоглобин и си докарвам такива ектри ..)))В такива случаи ще те посъветвам да зарежеш кафето не може да ти помогне,защото вдига само долнта граница,пий течности повече и айран със сол,но ако е хемоглобина(който при бременни рязко пада) пий желязо и витамин б12..)))Ще се оправи не се притеснявай на бебе нищо няма да ми стане..)))          nitz          ,моят доки каза че ако не се повлия от феро-фолгамма хемоглобина,минаваме на ампули..))))Ти какво поеш в момента?               adito87,стискам палци всичко да ок,но аз смятам,че няма как да засегне бебо,успкой се всичко ще е наред   Hug        Днес се очертваа горещ ден,ужас вече..)))Приятна среща на момичетата!

# 288
*лаленце*, хемоглобинът ми е 119, предполагам, че не е от него. На мен кафето ми вдигна и горната граница от 70 отиде на 110.  newsm78  Но идеята с айряна ми хареса, веднага отивам да си направя.   Blush Hug

# 289
  • на земята
 _Cinderella ,абе то и в тези нечовешки жеги,и ако сме на печката и готвим нещо,и климатик да има пак на човек му става усилно..)))Пий айран със сол,вода,студен чай може,но без газирани напитки..))) 

# 290
_Cinderella ,абе то и в тези нечовешки жеги,и ако сме на печката и готвим нещо,и климатик да има пак на човек му става усилно..)))Пий айран със сол,вода,студен чай може,но без газирани напитки..))) 

Не пия газирано от 2005  Naughty Mr. Green

# 291
  • Разград
*iN eterNo neL Cuore*, страхотна новина и скоро да покажеш количката!   Heart Eyes

Cinderella, и аз съм с ниско кръвно и само айран и много вода ми помага, натурален сок и малко шоколад.  Peace

adito87, дано всичко е наред с малкото човече. Аз колко тревоги имах с тая пуста Варицела, че и аз не съм я карала, но засега ни се размина. Лоша работа. Пази се и дано няма последствия за бебчето!  Praynig

Момичета, да си изкарате весело и после чакаме снимков материал!!!  bouquet

# 292
Здравейте сладки мамчета  Hug Hug Hug
Аз доста отдавна не съм писала, но тази пуста работа, все време не ми остава, но още малко остана и излизам така желаната отпуска и тогава ще гледам да съм по-активна.  Grinning Grinning Grinning Иначе си ви чета редовно и много, ама мнооого ви се радвам на хубавите резултати от прегледите. Дано и занапред да е така и през декември всички да гушкаме по един пухкав декемврийски подарък  Hug Hug Heart Eyes

Ние с бебчо сме добре, като изключим, че доста ни мъчат тези пусти жеги. Никога не съм си представяла, че някога ще се моля да свърши лятото, а толкова го обичам.  Confused През живота си не съм се потила толкова, направо реки текат от мен като не съм около климатика, ужас, а и така ми отичат краката. Сега съм си купила този крем, който коментирахте в една от предните теми с червените лозови листа и като че ли има ефект.

*iN eterNo neL Cuore* , браво за хубавите резултати.  Hug

adito87, стискам палци всичко да е наред с бебчо. Сега си почивай повечко и мисли позитивно и ще видиш, че всичко ще мине и замине  Praynig Praynig Praynig

Виждам, че обсъждате колички. Ние с мъжо сме харесали ето този модел: http://www.detski-magazin.com/detski-kolichki/1139-chipolino-per … 12-hibiscus-.html
Миналата седмица ходихме да я видим на живо и сме направо очаровани, та определено това е нашата количка.
Все пак ще се радвам и на вашето мнение  Simple Smile Simple Smile

Септември излизам отпуск и тогава ще обикаляме по-обстойно по магазините. Още се колебаем между легълце и сгъваема кошара, защото стаята където ще гледаме бебо не е много голяма, а все си мисля, че леглото ще заеме доста повече място, но пък легълцето има чекмедженца и шкафчета и няма да мисля за отделно гардеробче поне на първо време, ама още има да умуваме.

Може ли да помоля някой да ми прати паролите за албумчетата  Laughing Laughing

# 293
Оказа се,че шарката,която съм карала като малка не е била Варицела и както се сещате съм заразена от сина ми Cry Cry Cry
Ади, успокой се  Hug, Варицелата е рискова в първи триместър  Peace Моя приятелка не беше я карала и се зарази от сина си в 8-ми месец, но си роди живо и здраво бебче. Не се притеснявай, всичко ще е наред  Hug

# 294
dea80_f, супер е количката, но по-важно от всичко е на теб да ти е удобна.  Peace

При нас също е малка стаята, но дървената кошара си е дървена. Ние поне така сме решили, а за из път ще вземем и една от сгъваемите за удобство.  Sunglasses А да не говорим, че дървените могат да се ползват много повече време и са в пъти по-стабилни от другите.  Peace

# 295
adito, наистина не се тревожи, и аз съм чела че варицелата е опасна в началото на бременността, а и до колкото  знам другите две шарки са доста по-опасни.

nitz, хемоглобина не ти е чак толкова нисък. А  и ти колко време си пила желязото и в каква доза???, имаш време до края и ще го вдигнеш постепенно. Hug

# 296
Мами, привет. До сега бях активно на работа и пропуснах доста, но се налага да изляза в болнични и ще ви следя редовно.
Целувки на всички!

# 297
Направих албум за покупки, само си надписвайте снимките, за да не става каша  Peace

# 298
http://www.novobebe.com/chicco-trio-enjoy-amethyst-2011-modulna- … -3v1-bg-1958.html
Ето това е нашата количка но е оранжево и сиво, нямах търпение да споделя с вас на какво сме се спрели, тя ни е подарък от кумовете .

# 299
http://www.novobebe.com/chicco-trio-enjoy-amethyst-2011-modulna- … -3v1-bg-1958.html
Ето това е нашата количка но е оранжево и сиво, нямах търпение да споделя с вас на какво сме се спрели, тя ни е подарък от кумовете .
Страхотна е  Peace

Общи условия

Активация на акаунт