Отговори
# 360
И ние сме свикнали на по-топло през зимата, особено през нощта - спяхме с едно тъъънко одеялце. Сега ще трябва да свикваме на ново Simple Smile

# 361
А пък при нас да ви кажа, мъжът ми ще се роди тази зима заради по-ниските Т, които ще трябва да подържаме Laughing На него вечно му е топло и аз много го тормозя през зимата  Mr. Green Та покрай бебка и той ще намаже Joy

За килограмите - аз съм в 20 г.с. и засега съм качила 5 кг. като последното кило и половина го качих скоростно в последните 2 седмици, понеже лежах. И въпреки това в сравнение с каката, сега се движа доста по-добре струва ми се Party

# 362
  • София
Ние сме си на централно парно,но тази зима беше доста студено у нас.А точно ноември месец сменихме цялата дограма с надеждата да е по-топло,чак поръчахме специални стъкла..
Дано тази зима да няма такива сибирски студове,но ако е по-хладно ще включвам ел.печка за малко.
Само не знам как ще стане номерът с разходките навън....В никакъв случай няма да се затворя у нас до пролетта,но ако има много сняг?!По мои спомени количката върви много трудно през дълбок сняг.Дали пък ако е с по-големи гуми ще е по-лесно?

За кг-не знам този месец как съм,но предният вече бях качила 500гр над нормалното ми тегло,а до преди това изобщо не качвах.Ама така като си гледам по дрехите-сигурно имам поне 2 кг отгоре.

# 363
Ние от тец отиваме на конвекторни радиатори и бойлер, дано да е ок, че малко сме се разглезили с тоя тец

# 364
*iN eterNo NeL Cuore* честита количка,много е хубава моята кума я има същата,дори цвета,но забелязах,че при неравности и слизане на бордюри трудно се справя.
И аз от няколко дни имам бробождания,и като тежест от време на време ниско долу,утре съм на ФМ и ще видим има ли ми нещо или се щашкам.
Бебето ще топлим с радиатор,сина ми го гледах на 20градуса и най-много за къпане правих 22гр
Зимна количка сигурно няма да си купим,понеже имам,не ми харесва,но и аз мисля,че няма много да може да се извежда бебео,а ще си купим една лятна от тези,който имат и покривало за крачетата.
Drebolinka комисията във Втора поликлиника отиваш и ти вземат картона питат те няколко неща  и ти казват кой ден ще ти е готов болничния.Но нестава за 5минути,поне преди 4г беше тъка,не вярвам да се е променило нещо.И аз мисля да излизам,като мина ще споделя,но бие май ще сте преди мен затова чакам по-актуално инфо
С килограмите съм +7кг,незнам за сега с дрехите съм добре,но есента и зимата ще трябва да се купуват дрехи  за 3м

# 365
На всички ли дават болнични ако се отиде на ЛКК? newsm78 или само ако имаш истински оплаквания и се налага да не ходиш на работа. Аз искам от октомври да изляза в болничен, но не знам дали ще ми дадат. Ползвала съм си 14 дни от гинеколога си, после се наложи малко да отида в болница и сега не знам как се процедира като съм си изразходвала дните от наблюдаващия бременността лекар.
А и си спомням, че в болницата идваха бременни само за болничен,но не ги пускаха да си вървят, а трябваше да останат 3 дни, че ако има проверки да си нямат проблеми.  newsm78

# 366
  • София
За болничните-всичко си зависи от гинеколога.
Моята например,сама ми предложи да ми дава болничен още от началото,но аз се възползвах чак миналият месец.Даде ми го направо за 30 дни през лекарската комисия в поликлиниката.Само си занесох картона и на следващия ден си го взех.Не съм имала някаква огромна причина да си седя у нас,но работата ми е тежка и не исках повече да се мъча там.
Утре трябва да отида за нов болничен,че сегашния ми е до 7-ми включително,а другия ще бъде от 8-ми.Само не знам как ще стане с ходенето до там заради карантината.Евентуално ще и се обадя по телефона,за да го даде на мъжа ми.Иначе не знам друг начин.

# 367
  • София
Valleriana - при нас е точно обратното - приятеля ми иска да готвя, а на мен ми се яде само диня!!! Това е много трудно да обясниш на един мъж, че трябва да яде с мен диня, защото ако яде нещо другото и аз ще го ям и после ще ми е тежко и лошо!
Всеки път когато се съгласявам с него и излезем да хапнем или ядем нещо солидно за вечеря, после съжалявам категорично! За сега ми е обещал да ядем заедно диня, а той понякога да яде и салата със синьо сирене (каквото аз не мога да ям) и така!

# 368
ааа и аз като излизаме на заведениице или сме на гости си хапвам и други нещица, ама вкъщи мнооого рядко Grinning
Колкото до студеното, ние сме на ТЕЦ, ама и предпочитаме да е по-хладничко, та сигурно тая зима ще го пускаме на по-топло Simple Smile или ще я правим ексимоска Grinning

# 369
Връщам се от преглед но няма какво да споделя - само ме мериха и теглиха. Дадоха ми направление за ЛКК и ми казаха да отида веднага във Втора поликлиника. Доктора беше там, разпитва ме за първата ми бременност и ми каза утре на обяд да отида да си взема болничния. Не очаквах да е толкова бързо и лесно, но разбира се се радвам. Лекарката ми написа в картона какви оплаквания имам и може би затова не ме разпитва по-подробно.

# 370
Момичета, сега се връщам от една преждевременна консултация с доки. Имах час за четвъртък както вече споменах, но понеже започна пак много да ме свива корема реших да ида днес и ако успея да мина. Доктора още от вратата като му казах какво чувствам така ми се скара, че ми идваше да ревна. Защо съм чакала цял ден, знаела ли съм какво може да се случи за това време и какво разкритие мога да получа. Аз се опитвам да му обясня, че понеже нямаше кой знае какви болки, а и не знаех какво е, а и беше неделя... Както и да е, погледна ме и на видеозона, там си е човека, имал си сърдечна дейност, мърда си, няма разкритие, в четвъртък ще ида да кажа как съм и да ми пусне изследванията. До тогава както се и очакваше магнерот и но-шпа ако има нужда. Дано все пак се размине, че нещо се стреснах, въпреки че знам, че се случва често.
Извинете ме за дългия пост, но ми се искаше да споделя. Усмихнат ден на всички пожелавам  Hug

# 371
  • на земята
Drebolinka,вътре ли се влиза и в кой кабинет,не се чака нали?Я сподели че нали ще ходя на 13,а блничния със утрешна дата ли ще ти е или днескашна..)))

# 372
Drebolinka,вътре ли се влиза и в кой кабинет,не се чака нали?Я сподели че нали ще ходя на 13,а блничния със утрешна дата ли ще ти е или днескашна..)))
писах ти на лични Peace

# 373
Manhamanha  и аз като се оплаках на док  от ЖК за неразположенията ниско долу ме провери за разкритие, но още преди това каза, че това не е нищо страшно и е нормално щом нямам стягане на целия корем. След 3 дни бях при лекаря при който ходя на частно и на него казах той само ме попита къде точно показах и въобще не му се стори интересно  Mr. Green Така, че ми се струва, че малко повече са те изплашили /или пък мен малко повече са ме успокоили  Mr. Green/

# 374
  • София
Явно просто е заради това, че седим по цял ден! Днес примерно не ме боли, бебето рита в областта на пъпа... единствено малко гърба ме схваща, ама това е защото имам доста работа... както сте забелязали почти не пиша...  Sad

Общи условия

Активация на акаунт