Отговори
# 420
  • София
значи в БГ варианта на книгата няма никакво филмче - преведено или непреведено!
добре, да знам да не търся книга с диск, че може да ми се смеят, а после ще ни дадеш клипчето Simple Smile

# 421
bubu_123, честита ти здрава мома!Много да радва мама и тати малката принцеска! babydust7

# 422
И мен много ме е яд, че не отидох на лекцията Sad
bubu_123, честита мома, отива ти да имаш дъщеричка, с тази хубава усмивка   bouquet
За феталната - и на мен ми дадоха няколко снимки от 3Д-то, което пускаха без да съм плащала допълнително.

# 423
Ще давам, ще давам, само да стигне до мене  Grinning По принцип я давам книгата за четене, ако някоя от вас я иска. Ама като наближи момента мисля да я преговарям, но ако някоя не държи да я има мога да му я заема  Wink
Благодаря ви момичета  Hug Направо цял ден сме толкова превъзбудени с таткото.... Той горкия на работа отиде, така не му се ходеше  Crazy

# 424
  • София
хахаха и нашия татко много се кефеше - чудеше се как да я нарича и какво да каже, че се беше свила малката вътре... беше му мн странно и готино...
А книгата аз ще си я купя, само да я намеря някъде на живо или мога да я поръчам и направо да дойде в офиса Simple Smile

# 425
bubu_123, и тук поздравления и само такива емоции пожелавам до края! Hug Hug Hug

# 426
Ето какво намерих за шофьорките http://www.bebemarket.bg/bg/item/%D0%97%D0%B0-%D0%B1%D1%80%D0%B5 … -BeSafe-5526.html  newsm01
Брайда много хубав сайт за дрешки аз си харесах това комплектче има го и за новородено http://www.bebelandia.bg/productv/18137/dirkje-komplekt-3-chasti … eedom-valley.html  Heart Eyes

# 427
bubu_123, честити розови гащииии!

За коя книга говорите ,ч е от жегата ми се е размътил мозъка и не разбрах?

# 428
  • София
говорим за книгата - Азбуката на кърменето!  Wink

А за костюмчето - много е яко, ох нямам търпение да се развихря!

# 429
говорим за книгата - Азбуката на кърменето!  Wink

А за костюмчето - много е яко, ох нямам търпение да се развихря!

Мен ми я подариха за рождения ден тази книга, но не съм я почвала

# 430
Мили мами,
Простете ми невежеството, но съм нова - как да се запиша в темата и да направя така, че и моята седмица да излиза под коментара  Rolling Eyes Thinking??

# 431
in4eto_a , добре дошла Simple Smile
Ето от тук можеш да си направиш лентичка, после трябва само да я добавиш в подписа си: http://www.bg-mamma.com/?action=lenti
А за да те впишат в началния списък ни кажи малко повече за себе си, на колко години си, от къде си, кога се очаква бебчо и какви са му гащите ако знаеш  Peace

# 432
Благодаря за съдействието - нанесох корекциите, дано са се отразили  Grinning Иначе бебчо е момче, но все още няма име, очакваме го в началото на декември, а аз съм от Благоевград на 25г. Simple Smile!

# 433
Това е само за проба на подписа  Crazy

# 434
Incheto, дъбре дошла! )

Общи условия

Активация на акаунт