Отговори
# 240
Здравейте, момичета!
Днес бях на преглед. Всичко й е наред на бебка, расте си, ритка. Вече се е разположила главично. Мама обаче има нужда от, забележете, протеини и сега ще пия добавка от млечен протеин, за да си ги набавя и от желязо, т.като хемоглобина ми е достигнал до 109. След 2 седмици ще си правя контролно изследване на кръв и урина, за да се види как се влияя от добавките и ще се решава, дали ще продължавам да ги приемам или не. След месец ми е следващата консултация, от която ще започнат да ми правят запис на тоновете на бебето. Времето лети!
За количките си говорите и покрай вас и аз започнах да се заглеждам, макар да е рано. Хубави са показаните от вас модели. Остава някой ден, като поразхлади да пообиколим магазините с любимия и да изберем нещо. А за ГУМИТЕ, не се тревожете, колкото повече се друска бебето, толкова по-спокойно е то!

# 241
  • на земята
Manhamanha,ммм супер изглежда мисля да си поръчам ,прочетох че може с доставка,че аз съм от Ст.Загора тук търсих ,но не ми харесаха,тази ми хареса..)))Ти си взела тази къде е 87 лв .нали,има и отелна за кърмене защото,а тази 87 е комбинирана..))) Hug благодаря ти ще си поръчам..)))

# 242
  • на земята
 lily_b,кога почват да се правят запис на тоновете,не е ли рано  newsm78 доколкото съм чела почва се към 27 г.с.споделете опит ако знаете,аз не съм наясно  Laughing

# 243
Аз тогава ще съм точно в 27 с. Предният път пак тогава започнаха да ми правят записи - 26 - 27 седмица.

# 244
*лаленце*, да, взех тази за 87лв, комбинирана. Голяма е и пълнежа е доста плътен, смисъл като го нагласиш в някакво положение си остава така, не се сплесква и размества. Пише, че може с доставка, но нямам представа колко пари ще ти вземат, все пак в сгънато на 2 положение опаковката и е може би метър висока и тежи около 4кг. Доколкото виждам на сайта наистина не пише за магазин в Стара Загора обаче. Може би ще е най-добре да попиташ как може да стане Simple Smile

# 245
  • София
Тонове на бебето колко често се правят?
Аз си мислих, че чак в 8-мия месец... всяка седмица по 1 път... но явно никак не е така

# 246
  • на земята
 Manhamanha ,ами ще разгледам подробно,ако не на 15 имам пъ към софия,ще потърся този магазин,или някоя приятелка да ми я купи и пусни с ЕКОНТ,има вариянти,но ми хареса определено и ще я взема,удобна ще е..)))Сега ще рагледам сайта прдробна за доставката..)))

# 247
  • София
И аз трябва да се обзаведа с възглавница за кърмене, наистина е много удобна Simple Smile
Аз ако кажа на баба ми да ми направи една от гъши пух каквито искам размери в такива ще ми направи! Това е идея май...

Гъшия пух дали става? Трябва да е малко рехава за да може да се сгъва във всякакви форми...
Какъв е подходящия пълнеж за една такава възглавница?

# 248
От възглавницата за спане на мъжа ми от гъши пух си вадя извода, че може би ще спарва. Иначе като плътност и разпределяне е подходяща мисля.

# 249
  • София
Аз мразя да спя на възглавница от пух, защото като главата ми натисна пуха и той става много твърд. Точно заради това баба ми има много възглавници и може да им ползва пълнежа. Едно време са били много актуални.
Има много много пълнеж и от донапрен, но той може би няма да става?

Среща на декемврийските мами в София на 04.08.2012г от 10:00 до езерото "Ариана" (спирката на автобусите). Ще се съберем за около 30мин всички и отиваме в някое кафе! Желаещите са:

1. sofyia
2. bubu_123
3. adito87
4. brayda
5. dream78m
6. krokodilkata
7. bubence
8. DDeli
9. malvi
10. say_me
11. Manhamanha
12. viki_7959

По коремите ще се познаем!!!

Който желае да дойде, но е сигурен че ще закъснее, може да ми пише на лични да му дам телефон, за да се чуем ако сме тръгнали към някое кафе, да кажа къде сме!

# 250
Дунапрена не ми се връзва като пълнеж за възглавница за кърмене, тя трябва да е гъвкава, а него както го отрежеш така си остава. Може би е вариант да ти ушият калъфка и да си купиш само пълнежа от спелта, ако е по-малка мисля, че ще е разумно, иначе излиза по-скъпо, отколкото да си купиш готова възглавница. Но пък за кърмене не ти е нужно да е толкова голяма като тази, която аз взех. Не знам дали не може да се приспособи и нещо друго за био пълнеж, нали уж спелтата е обвивки от някакъв вид жито (доколкото знам). Може би трябва да се потърси дали някой е пробвал Simple Smile

# 251
Моята е пълна с дребни топченца, не спарва. Мисля, че с пера или дунапрен няма да се получи желаният ефект.

# 252
  • София
може би сте прави за топченцата! Ще потърся и почета и помисля!
Лека вечер от мен!

Ааааа утре не забравяйте за срещата!

# 253
  • София
Лаленце, виж тук една на два пъти по-ниска цена http://www.dvergen.com/index.php?option=com_virtuemart&page= … id=60&lang=bg. Нямам идея как е пълнежа, може да се разпита..Аз се бях засилила съвсем скоро, че ми писна да "обкрачвам" олекотената завивка, за да си създавам комфорт.

# 254
Ех, Beeps, защо не ги намери по-рано тези Simple Smile Аз толкова търсих и намирах само силиконови и от спелта скъпите. На тази пише само "Пълна е с материал, който я прави мека и удобна, податлива на всякакви видоизменения, за да ви подпира по най-необходимият ви начин.", но явно може да се разгъва до право положение и ако е добър пълнежа значи съм се минала  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт