Отговори
# 255
Много тънки ми изглеждат тези.

# 256
  • София
Aз мислех да ходя да ги гледам в магазина. В продавалника също имат обяви и там не са толкова сплескани http://prodavalnik.com/vzglavnitsa-za-bremenni-i-krmachki-i6308903. Ако някой се интересува спокойно може да попита по телефона.

# 257
Да, но на тази снимка е навита на руло и няма как да и личи ако е сплескана. Все пак ще е интересно ако някой ги види да каже.

# 258
Момичета, утре на срещата много ми се иска да дойдем със Стефчо, но часа ни е доста ранен. Ще ми пратите ли някой друг телефон на лични в случай че успеем да дойдем към 11 ч. А някой друг ще води ли баткото или каката?

# 259
  • на земята
Beeps,мерси има доста онтересни неща в този сайт,възглавницата изглежда добре,но май ми се струва по тънка или по скоро не добре напълнена а,вие какво мислите,някой виждал ли етази по ефтината на живо  newsm78 Тук в СТАРА ЗАГОРА търсих но не намирам..)))

# 260
Здравейте, момичета!  Laughing

Днес ходих да гледам количката на Baby Design. Очарована съм от качеството, особено за тая цена. Само че, в повечето сайтове цената е 450лв., но да знаете, че никъде не пише, че не се включва кошчето за новородено. С него цената става 550лв., обаче има едни подложки за бебчето, които на по-късен етап се махат и кошчето се превръща в детско столче за кола. Wink
Сенникът е достатъчно изнесен напред, а рамата е укрепена на 4 места, което е супер.  Peace На зимния кош даже има "климатик", както каза консултантката - едни памучни уплътнения се свалят от основата на сенника, отдолу има мрежа и започва да пропуска въздух при главичката. Всичко е памучна материя, захваната за количката с копчета - сваля се супер лесно за пране. Дръжката има 3 позиции (май  newsm78) за регулиране на височината, но действително няма инверсия, спрямо коша и обяснението е, че предните колела са двойни и подвижни, могат да се застопоряват, обаче спирачката е крачна и е на задните колела. Т.е. - би било свръх неудобно да заобикаляш количката, за да я 'блокираш'. Аз определено реших, че това е моята количка.  Peace Тези на Еспиро са също страхотни, естествено от по-висок ценови клас, но са грамадни, поне за мен, така че отпадат. А Спринт-а е 10,5 кг., което мисля, че е поредният голям ПЛЮС. Хем не е толкова тежка, хем пък е достатъчно стабилна. Wink Цветовете са лилав, син, зелен, червен и бежов, но последният, според мен, е по-скоро сив.  Simple Smile
Лятната седалка вече е с гръб към майката.

maia_a, от мен толкова за количката, по-изчерпателна не мога да бъда.  Hug

# 261
  • Разград
Много ти благодаря, миличка!  Hug
В най-скоро време и аз ще се премеря във Варна или в Русе! мисля, че ще е и моята количка, но нека първо я пробвам!  Heart Eyes

# 262
Момичета, утре на срещата много ми се иска да дойдем със Стефчо, но часа ни е доста ранен. Ще ми пратите ли някой друг телефон на лични в случай че успеем да дойдем към 11 ч. А някой друг ще води ли баткото или каката?

Нашата кака няма да бъде с мен, но само защото не е в София Mr. Green

# 263
Много ти благодаря, миличка!  Hug
В най-скоро време и аз ще се премеря във Варна или в Русе! мисля, че ще е и моята количка, но нека първо я пробвам!  Heart Eyes
За нищо.  Hug

Сигурна съм, че ще ти хареса.  Crazy По сайтовете я продават малко по-евтино, обаче няма зимен кош, а само за новородено и лятна седалка. А за декемврийски бебета не виждам вариант без зимните екстри, така че аз ще си я купя от магазина (зимен кош и лятна седалка + 100лв. за кош за новородено)  Laughing

Но аз вече ще избягвам да обикалям информативно, защото уж отидох за количка, пък си харесах и кошара, спални комплекти, матрак,  шезлонг..  ooooh!

# 264
  • на земята
 _Cinderella ,и аз като теб ,гледам за едно харесвам 101  Joy Не съм купувала нищо,няма да бързам и да купувам,ама съм набеляза доста неща ,ето едно то тях тази люлка със сигурност ще присъства в покупките..http://www.bebe-best.com/graco-liulka-sweet-peace-fake-fur-p-26825.html    на тази марка има доста хубави неща и качественни..)))

# 265
  • София
Здравейте мами Simple Smile
Аз се тбивам да кажа само, че няма да мога да дойда на срещата утре поради ремонтни причини... Sad
Но ви желая много приятно изкарване и чакаме снимки този път!!!
Лека вечер от мен   bouquet

# 266
Сложих и аз една снимка в албумчето с моето малко коремче!!!

Лека вечер от мен Hug

# 267
Моля да ми пратите парола за снимките!

Благодаря предварително!

# 268
Тонове на бебето колко често се правят?
Аз си мислих, че чак в 8-мия месец... всяка седмица по 1 път... но явно никак не е така
Според схемата на проследяване в клиниката, в която ме следят се започват записите в 28 седмица, през две седмици. От 36 седмица се правят всяка седмица.

# 269
Добро утро!
Влизам да ви се похваля, че бебка е със прекрасно здраво женско сърце   Kissing Heart От вчера съм най-щастливата бъдеща мама!Най-накрая чух тази прекрасна новина и камък ми падна от сърцето!Веднага след прегледа се почерпихме в сладкарница с приятелки, а вечерта ММ ме заведе да вечеряме по плажа и на разходка по морето за здраве на бъдещата ни принцеса!  Heart Eyes newsm32
Утре ще ходим да и вземем и подарък! - количката..  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт