Отговори
# 585
  • София
Не е късно 22-ра седмица. И аз отидох тогава, дори бях чела, че тогава е най-добре.
Аз и още няколко майки тук сме доволни от д-р Спасов във Фемина, а Дени и май още някой са доволни от д-р Велковски в 3-та градска!

# 586
Момичета,има ли пациентки на доктор Виолета Димитрова от Фемина?

# 587
  • София
Две от мамите тук най-малко си направиха ФМ и Амниоцентеза при нея - една от тях е Ddeli

# 588
  • сф
qq, аз бях преди 2 дни на фм при нея. но само за фм, не съм й точно нейна пациентка.. наблюдаващата ми я препоръча за фм, както и няколко други специалисти, а и като цяло отзивите, които съм чувала за нея са много добри. относно амниото, Ddeli си е направила отделна тема, която намирам за доста полезна: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=664419.0. свържи се с нея на л.с...

# 589
Здравейте момичета, може ли отново да се запиша при вас, преди два-три месеца се бях записала с името toanto, но след това се отписах понеже нямах време да ви чета редовно, но от известно време влизам да чета и виждам, че дискутирате интересни неща и определено темичката ще ми бъде полезна, та ще се опитам да чета и пиша редовно  Simple Smile.
За първа страничка, казвам се Антоанета, на 26 години съм и очаквам второ детенце. Полът още не е уточнен, на 20 съм на консултация и се надявам вече бебчо да се покаже дали ще е момче или момиче, че вече нямам търпение да разбера  Grinning.
И на мен вече ми се въртят мисли за покупки, но се въздържам все още. В момента се оглеждам за изгодни пликчета или контейнери за съхранение на кърма, че с баткото бях напълнила камерата с бурканчета с кърма и накрая се наложи да я изхвърля всичката, понеже явно не я бях съхранила правилно - имаше някакъв странен дъх и ми казаха, че тоя странен дъх е от капачката на бурканчето, та сега съм решила да се въоръжа с пликчета. Аз имам и механичната (за която спомена Брайда) и електронната помпа на Авент, доволна съм от тях, синът ми го храних до 5 месечен само с изцедена кърма, понеже не можа да засуче. Но сега съм твърдо решена малкия бебо да го кърмя и да не се отказвам толкова лесно. Също така съм решила да си взема и чувалче за количка, с баткото нямах такова нещо, но сега ще си взема, че е много удобно и няма опастност бебчо да настине.
Клерет мерси за клипчето, всяка информация за кърменето ще ми е много полезна, особено след като първият път се провалих в това.
qq, успех мила, вярвам че всичко ще е наред.  Simple Smile
Това е за сега от мен момичета, лек ден ви желая.

# 590
  • Разград
Здравейте и от мен!  Hug
Днес е прохладно и аз просто дишам. Резултатите са ми готови и изненадата е голяма. Хемоглобинът ми е 119. Такъв не помня от кога не съм имала. Оказва се че проблемът е само и единствено в кръвното ми, което е доста ниско, в жегите и бременността. Пфуууууууууууууууу, поне не съм анемична засега...
lucky mama, добре дошла отново!   bouquet
И аз имах механична помпа на Авент и бях много доволна. Бих си закупила тази на момента, но ние нямаме такъв магазин тук, освен онлайн да я поръчам, ако може.  Peace
qq, мила вярвам че всичко ще е съвсем наред и притесненията ще останат зад гърба ти.  Hug

# 591
  • София
Здравейте на всички!!!

Аз от еуфория,че вече мога да излизам почти не съм се прибирала у нас след ФМ Mr. Green

Та такааа....ФМ мина много добре,бебчето е видимо здраво и много активно Laughing
Нашият щъркел ще ни донесе розово вързопче и направо съм на седмото небе от щастие.Така си мечтаех за една малка принцеска newsm44 Може да ми сложите розово щъркелче на първа страничка Mr. Green

Д-ра пусна да видим бебочката на 4Д,но плацентата ми е предна и не можахме да я видим хубаво и моят мъж се ядоса,но какво да се прави...Иначе видяхме краченца,ръчички,пръстчета и т.н.-всичко е в норма и добре развито.От измерванията става ясно,че пак е една седмица назад и отговаря за 19 г.с.,но така си върви още от самото начало и не е притеснително.
В сравнение с вашите бебета по половин килограм,моето си е направо мишчица с нейните 260гр.,но не съм и очаквала повече понеже и аз съм си дребосъчка.

# 592
Adito Честито,
еее в 19 седмица и наш'та бебочка нямаше 300 грама Simple Smile
ама и коремът ми кат че ли беше по-малък GrinningVery Happy:D в понеделник пак съм на преглед и ще видим колко голяма е станала Wink

# 593
  • София
Поздравления мами за хубавите резултати  newsm51 .

И аз сега се връщам от ФМ. Ще си имаме момиченце  preggo , така че ми сменяйте щъркела на 1ва страничка хихи  stork-girl . Беба е 302 грама , всичко й е наред. Ама е голяма акробатка , постоянно си завираше ръката в устата или около носа  Laughing , а през това време крака й беше на носа. По едно време даже по турски си ги беше кръстосала . Brayda бъбреците на беба са си наред вече , няма уголемяване , нито течност и съм безкрайно щастлива, че засега всичко е в норма.
Абе изобщо много сме развулнувани с таткото от днешния преглед  Hug

Хайде хубав ден от мене и дано и при вас всичко е наред  Heart Eyes

# 594
Браво мами и честито за хубавите резултати! И отбора на момиченцата нараства бързо!

# 595
  • София
Браво за всички резултати и браво и за бъбречетата!  Hug  Hug Много момиченца  Heart Eyes

Аз тука цял ден чистя, мия, пера, подреждам, бърша прах - бавно бавно и слушам музика... кучетата спят на дивана, а аз щъкам напред назад!
Почти приключих и вече ми се излиза малко Simple Smile

# 596
  • София
Браво на тебе! И аз мисля да поподредя утре в нас , но да видиме  Wink

# 597
Честито на всички за хубавите резултати.  Hug

# 598
http://www.breastangels.co.uk/how-it-works.html Препоръчаха ми това за разранени зърна при кърмене - сребърни чашки. Явно действат антисептично и се изполват без никакви мазила. Препоръката е от моя приятелка, с 2 деца. Взех си вече.

# 599
  • София
За разранени зърна, най-добре дават в книгата която чета, гърдите да са на въздух, ако може около зърната и зърната дори да не си облечена  Crazy
Но ако все пак трябва да се сложи сутиен, то трябва да се излолзват някакви колектори за кърма, където зърното е щръкнало напред, от него капе кърма, която не го мокри и се събира в колектора, а зърното не се допира до никъде!
Може точно тези сребърните да са такъв вид колектори....  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт