Юни 2011

• 39 829
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • софия
Здравейте,
Благодаря ви момичета за подкрепата Hug, не съм на себе си като са болни децата, иначе беше ужасно, с нищо не се сваляше темп. , докато не дадох АБ, явно е било доста зле гърлото ooooh!Сега е добре Praynigдетенцето.Дано Мона я подмине и го е изкарала вече. Praynig
Ваче, да се оправя Ралка, да минават тия сополи.
Додолинка не знам как си изобщо  Hug,милото Наде дано днес е по добре Praynig
Ани а вие как сте.
Ичка, гледах снимки, хубаво е че сте на различно място всеки уикенд Simple Smile
Августа, добра идея за пробиотиците, около нас сега всичко е с ентеро вирус.
Мразя Август месец, супер жега и пълно с вируси, иде ми да отида на вилата и да не се връщам по тия потни гадни площадки.
Днес пак ще е много топло.
 Hug

# 106
  • София
добро утро Hug
днес наистина го дават многоо топло, аз вчера едва издържах, та не знам днес как ще е, та и гости ще имам #Crazy
Мамо звярке, не е само твоето непроходило, на моята приятелка е родено на 16 юни и също още не ходи, ще проходят. Тогава пък ще ги гоните и ще ви е страх да не паднат. Аз хич не го гоня, тука си направихме една допълнителна ограда и сега няма къде да падне, та си седя спокойно, той си обикаля. Той нали ходи от 4 месеца вече, сега се опитва да тича и пада чат пат, ама какво да се прави Mr. Green Катерим се и нагоре в гората, а там как пада спъвайки се в шишарки и корени Mr. Green от разходка се прибира като от война, ама се кефи де, иска да ходи нагоре, и после слиза и надолу Mr. Green
Цвети, дано сте по добре, от ангина наистина е възможно такава Т. Аз също от ангина съм вдигала такава Т и единственото спасение си беше антибиотик.
Всички болнички да се оправят Praynig
Мерси за поздравленията за моята приятелка и малкия Жорко, нещо не могат да се оправят с кърменето и се е сдухала...не иска да суче този малкия...

Отивам да се оправям за гостите, приятен ден и се крийте Hug

# 107
"Блудната" мама се завръща при вас... Айде само се разписвам, че младежа току се събуди с рев

# 108
  • София
Привет Simple Smile
Хебърлеа, добре си се завърнала.

Аз да ви кажа, че от няколко дни имам болки в дясната гърда, отстрани, усещам я като легна по корем. Следобед съм на мамолог в Токуда и ми е много притеснено, дано няма проблеми, стиснете едни палчета...
Отделно от известно време насам имам един странен сърбеж между гърдите и се чудя това пък какво може да е..

Цвети
, разбирам те как се чувстваш, наистина е ужасно да ти е болно детето.
Бързо оздравяване на всички дечица.

# 109
  • софия
Майденли, стиснати палчета и на двете ръце от мен, всичко ще е наред Praynig
Зверче, завидях ти за разходките в гората и ние напоследък ходим често.Да цункаш Крисчо.
Хеберлеа, ти имаш да разказваш доста, какво  ново при вас.
Мона спи още по два пъти не е ли време да и махна едното спане че зимата като ще сме си вкъщи ще ее по трудно, ама тя си спи по час и нещо сутрин и става към 7, няма да издържи до 1-2ч.
За тръшкането, мога да я забаламосвам още и нямаме драми. Ама всичко разбира знае какво си говорим, ме изумява по някога. Heart Eyes

# 110
Здравейте!

Оле, оле, какво станало тук! Всеки с по някаква болежка! На всички болни, ударени, изринати дечица много положителна енергия да им минава час по скоро.

Снощи Никола пак не спа спокойно. И пак си поддържа една лека температура - 37,5. През деня е 38, 5, а през нощта по лека. Дори реших и Панадол да му дам 5мл, не заради Т , а за това неспокойно спане. Не че пак не се въртя цяла нощ де. И сега с обедния сън е така. Още не сме му определили със сигурност неговото си ХЛ и в такива случаи се чудя какво да му давам.

Майденли, стискам палци!  Peace

Цвети, и Никола става 6.30 -7ч, но по някога издържа до 1-2ч. особено ако са и двамата у нас и настава игра. Ако си е сам - както днес, към 11 - 11.30 му се доспива и го слагам да спи.

# 111
Здравейте. Ние се прибрахме. Никола се тръшка, а аз ви пиша. Не го издържам на моменти. Опитвам се да му обясня, че не е хубаво така, че се наранява, отклонявам агресията към нещо друго- като например да тупа едни възглавници, но НЕ! - той категорично е решил да си счупи главата. Ясно е, гений няма да стане.. толкова мозъчни клетки му умряха вече.

И тук да кажа, чакаме отново момче. Дупе да ми е яко.. и нерви да имам. Силно се надявам да греши ама едва ли... Да ми е живо и здраво и послушно, че с такава майка няма да му е лесно.

Бързо оздравяване на болните.

Прегръдки за всички. Ставам преди да е станало фатално.

# 112
Чин, честито и тук!  Simple Smile И аз с Никола до последно се надявах да са се объркали и да излезе момиченце, но сега просто не мога да си представя да е момиче. Толкова ми е хубаво да ги гледам как си играят две братчета; или да им извикам : "Момчетаааа!....."

# 113
  • София
Чин, аз и тук да пиша, че това си е супер новина. Просто и в двата варианта е хубаво.
Иначе да те успокоя, че и Виктор проявява склонност към самонараняване, но аз го възприемам по-скоро като проверка и изучаване на околния свят и тялото му. Значи той най-често си бие главата в леглото  Twisted Evil И като му кажа да спре и защо трябва да спре започва да ми се усмихва мило и още по-силно да си я тряска, премигвайки   Simple Smile
Също съм го забелязала, че някой път нарочно се задавя, бъркайки си в гърлото и си го обяснявам, че така си тренира рефлексите, ако наистина, не дай Боже, се случи. Или поне така ми изнася де..

# 114
Здравейте Simple Smile

Чинче, честито и тук, ще видиш, че за добро ще е  Hug

Цвети, Алекс и той спи още по два пъти на ден, но и той става в 7-7.30 и не може да изкара до 1-2 на обяд. Става много нервен и плаче постоянно, даже не успявам да го нахраня. Та смятам, че засега ще си спи когато иска, а зимата ще го мисля. Те тогава ще са и по-големи. Бързичко оздравяване на Дани желая  Hug

Дидолинка, и на вас скорошно оздравяване, как е  Надя?

Хаберлеа, липсваше  Hug. Как е при вас положението?

Ани, миличкия Никола... Каква му е диагнозата, само 1 афта ли има? При хомеопата водихте ли го?

Охх, аз като чета какви вируси са по морето, какво е чудо  ooooh!. Направо си мисля като идем във Варна да не го водя по плажовете. Навсякъде е плъзнало това с повръщането и разстройството, плажовете били заразени  Thinking
В тая връзка - надявам се да се видим с мамите от Варна - Вова, Криси... Аз ще пиша когато пристигнем, че всичко още е под въпрос.

Августа  Hug, много ще се радвам да се видим в Плевен, дано имаш път скоро насам. Ще чакам да пишеш, а ако искаш телефон да ти дам - пиши ми ЛС  Wink

# 115
Ето ме.Тъкмо я приспах...
При нас положението е средна хубост,от снощи не беше акала,сега я свърши работата,в началото твърдичко,после по-рядко.Лекарката й изписа Суметролим.Отделно пие ентерол,хидрасек и биогайа..
Каката съм я изолирала при майка ми,горката...онзи ден се върна от лагер,видях я за 15мин,вече ми е толкова мъчно за нея,но няма начин,не ми се рискува да се зарази и тя...ВАЧЕ,да сте ти звънна като се пооправим  Hug
Мейдънли,и Надя си бърка в гърлото като иска да привлече внимание.Много са умнички тези малките,ей...!
Чинче,може да ти е кротко второто  Wink Момче,момиче,все тази... има такива бесни момичета,като за 10 момчета,Аничка беше такава  Laughing Да е живо и здраво!

Ани,браво за това,че си упорита и се справяш без лекарства!Аз не бих могла  Peace
Ваче,със сополи ли е Ралка или й е сух носа?Щото Надя периодично си е с бистри течове,даже и сега е така,но вади 4 зъбака едновременно и е страашно...

Дано не пропускам някого ,извинявайте..
Пазете се в жегите и не вадете дечицата на вън,че е ад...Днес видях едно бебе 5-6 м,завито с одеало в количката,а Т на колата показваше 39градуса  Shocked

# 116
  • София
Ееее, Чинче, дупе да ти е яко! Засега няма да имаш късмета на тъщата  Mr. Green Все свекървище ще си  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да ти кажа честно, ще ти отиват две момчета, а имаш време и за мома, така че...спокойно, и панделки ще връзваш.

Хеберлеа, добре дошла!  Hug

Дидолинке, щом е било твърдичко първо значи й е разбълникано стомахчето. Не ми изглежда да е остра форма. Между другото Ралка също от вчера ака няколко пъти по-редичко, но аз вече не обръщам внимание. Ралка е с бистри сополи, ама много слузести. И са назад. Това не ми харесва. Сутринта я натиснах и вадих, вадих.... Не са воднисти, но все още са прозрачни. Капя упорито сребърна вода и почиствам с помпата. Сега не тече носа и не хърка, значи успях да го изчистя. Ще видим.,. може ли да е от зъби? Сега гледах 2 кътника горе пробили, ама те нали са големи и не пробиват бързо като резците. Долните са надути. Това при Рали с акото и то може да е от зъбаците. Ще се чуем, спокойно, аз до края на месеца съм тук  Hug

П.С. Къде е това "там" дето непрекъснато го спрягате? Че за някои дето сме тук се получава като шушу-мушу на тайно място дето всички го знаят, ама не го споменават  Mr. Green

# 117
Мейдънли, а Никола покашля като иска внимание. Четох наскоро, че, когато си блъскат главите от яд, всъщност не знаят, че ще си причинят болка, от там утежняват положението, защото ги заболява.. затова трябвало да им се отклони агресията. Трябвало да показват негативната емоция, но по друг начин. Например да удрят по диван или възглавница. Не било хубаво да им се забранява да изпускат лошата енергия, защото така си трупали. Някои деца биели родителите си, но не, защото ги е яд на тях, а защото не знаят по какъв друг начин да изкарат агресията.

Хелън, просто си върлува вирус. Моя приятелка също го изкара. Ние също можем да отскочим до Варна. Аз няма да имам кола, но мога да взема на баща ми и да дойда.

Никола заспива към 22-23 часа, а сутрин става в 9. Днес го дигнах в 8:30 и сега в 13ч. заспа. Даже 12 и нещо. Ще го видим довечера. Не завиждайте на късното ставане, защото вечер заспивам преди него, а и през нощта ми се буди по 243252 пъти заради тези жеги.

# 118
  • софия
Чинчееее, предчусвах аз че ще си мъжка майка, свекървище дето вика Ваче, ама ти ще си от готините Heart EyesЩе ти доведа Мона да и вържеш опашлета  Heart Eyes
Дидолинка, представям си колко ти е мъчно на каката, то Суметролина е вид АБ тип бисептол, може би е хубаво да се изчисти, че много и се насъбра, от др страна от тия неща пада имунитета. ooooh!
Ваче и аз съм недоразбрала newsm78
Дани ми се е удраял по главата като тръгна на градина, беше под старашен стрес тогава, много е гадно.
На мен така ми се ходи някъде, напоследък нито излизаме, не сме ходили никъде отдавна, Тони все пътува, такава апатия ме е обзела Rolling EyesЖивее ми се, не че не ми е хубаво с децата, ама май имам нужда да разпусна.

# 119
Хеленче, да, само една афта има Никола. Аз му викам пъпка на езика, но ЛЛ казва афта. А бе много ми е странна тая болест на Никола. До обяд беше добре, а сега пак се отпусна и започна да става топъл. Вече 4ти ден с Т и мен започва да ме притеснява. Но нали вчера ЛЛ го прослуша, гледа му гърлото - нищо нямаше. Чудя се пак ли да го водя!? А какъв рев реве като я види само... Не знам защо реагира така.

Дидолинке, така съм аз , не съм фен на лекарствата. Обикновено като не дам лекарство и температурата до ден - два изчезва. С лекарство отиват няколко дни, защото организма се бори да си вдигне максимума, който има да си вдига. А сега не знам защо така се получава.  newsm78 Може ли пък една афта да е толкова упорита!?

Ваче, това "там" е групата във ФБ!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт