Юни 2011

• 39 823
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Здрасти от мен!
Аз съм пред умирачка, не стига, че почнах диета пак, а и на патиланеца му избиват явно зъби и вече 2 нощи е ужасен рев, а през деня е с разстройство.  Crazy Даже съседите отгоре са коментирали днес колко реве.  Embarassed (За сравнение тяхното бебе е 2 месеца по-малко и гласче не се чува!)

Силве, и според мен просто трябва да махнеш решетката, а не да поръчваш ново легло.
Ние сме я махнали от 2 месеца вече, не, че много си спи в леглото, но когато спи, е ок, пред леглото съм сложила един тъничък матрак, който имахме. Така пада на мекичко, ако изобщо падне, случвало се е 1-2 пъти. Като се събуди, слиза и идва в хола, чак някъде по коридорите почва да мрънка. Simple Smile

Чета, че ги водите децата за ръка - как го правите тоя номер??! Изобщо не мога да му хвана ръката, дърпа се или квичи и се тръшка, така че си караме в количката, само в градинката може да си тича, накъдето си иска, той си избира бабуните и се опитва да ги покатери. И на катерушките вдига крак, но е къс още.  Laughing
Започнахме да овладяваме скубането, като вместо това му казвам да погали. Вчера отиде при едно кученце и започна с "ооо, ооо" да го гали, а аз си гризах ноктите в кой момент ще му отскубне опашката.  Laughing
Също много се тръшка, ако му сменя посоката на движение, се мята на земята и се отпуска като черво, да не мога да го вдигна. А като иска нещо за ядене и няма търпение, тропа с краката, а аз се спуквам от смях.
На килца не е свалил,  но е в застой от мнооого време, около 9200-9300 е сега.

Аз стискам палци да нямаме профилактика на топла вода тук, че голямо мърляне пада и на ден не му мърдат по 2 къпания.  Rolling Eyes

# 91
Добро утро!

И за мен нощта беше кошмарна. Почти не съм спала - само от 2.30 до 5. През останалото време Никола през 10-15 мин се буди, плаче, заспива само в ръцете ми и не можеше да суче. Уж захапва, а не успява. Странна работа и кара само на вода.

Шунче и Никола върви хванат за ръка. Много ми е сладък, даже понякога нарочно си го вадя от количката , за да вървим за ръце. Иван изобщо не ми даваше да го хвана и трябваше да вървя 5 метра напред, за да тръгне и той след мен. И сега ми е много хубаво така.

# 92
Здравейте!
Сутринта започва добре за нас.Краси е приет на ясла и септември започва!Не че е много голяма новост нали си имах устно обещание от директорката,но вече е излязло официалното класиране  Mr. Green

Явно доста мъници ги мъчат зъби и краси е неспокоен нощем,проревава,а венците му така са надути направо огромни бабуни.И краси не иска много много за ръка,но не е чак кошмарно като с Андон, който е цяло чудо ако даде ръка да върви.

Ани дано избие зъбче и се успокои Никола,а температурата как е има ли днес?

Ние вчера пак бяхме с приятели на плаж и си изкарахме супер, без децата отново  Embarassed И май това ни беше почивката за тази година,но доста добре ми дойде  Simple Smile

Чин,отивай при мама на спокойствие и дано се поотпуснеш и релаксираш малко  Hug

# 93
Здравейте,
Криси,бравооо и честито за яслата ! Hug
Аз за зъбките си давам всеки ден Дентокинд ,дали помага не знам ,но си давам!
Не мога още от Пампорово багажа да оправя ,но вече стегнах другия за селската ни почивчица при майка! Grinning
Чинче,отивай и ти при мама да релаксираш! Hug
Силве ,прочетох за Матейка,уфффф опасна работа са !Дано вече е добре! Hug
Интересното при нас е ,че наистина в хотелската стая голямо ходене направи Дара ,но тук си пълзи ,чат-пат се отпуска ,но неделя най-вероятно ще съберем бабите ,племенницата ми и ще направим прощъпулник!
Ставам мамчета,искам повечко време ,ама няма!!!

# 94
Здравейте,момичета
Много набързо влизам да попитам тези,които нямаха майчинство миналата седмица дали утре ще имат.Пише ли в сайта но НОИ?

# 95
  • Sofia
На мен ми пише "По случая са започнали изплащания", но това седи от миналата седмица, така че и утре явно няма да има пари.  Rolling Eyes
По-голямото майчинство сякаш по-бързичко го плащаха...

# 96
Aз утре ще имам превод - частта за юни мес. Доста се забавиха.На 13-ти ми е подадена декларацията и мина почти месец докато платят нещо.

# 97
Криси, честит ти двоен прием в яслата. Поне нещата  при теб се нареждат както си ги беше планирала. Сега дано да са здрави и редовно да си я посещават.

При Никола Т се оказа от една пъпка на езика(афта). ЛЛ каза че от такива афти вдигали Т. Сега я мажа с едно мазило, но познайте колко ми дава да я намажа.
Много е крив, почти нищо не яде и само преревава. Никога не съм го виждала в такава светлина. И след малко и до работа трябва да отскоча.

# 98
  • софия
Здравейте и от мен
Изкарах 2 кошмарни дни, Дани вдигна много висока темп 39,7 и не можех с нищо да я сваля вчера, полудях, даже викнах Бърза помощ, е няма такова нещо не дойде 2ч40мин, накрая я отказах #2gunfire #Cussing out Twisted Evil, не знам какво да коментирам, бясна съм уплашена и ужасена , единя доктор казва нищо му няма , другия , ангина и АБ  пие, дадох му защото много се изплаших в това топло време с тази темп. ставаше му лошо и повърна няколко пъти, днес е добре не е вдигал. Два дни нито съм яла нито спала Sad, не знам къде се намирам, за капак много се караме с Тони и така.........наоплаках ви се.Толкова безсилна се чувствам като е болно детето ми, а аи на докторите вяра им нямам, некадърници са и това си е.
 Hug

# 99
Ми като сте тръгнали да се оплаквате и аз да се включа: Надя ПАК е с разтройство,сутринта повърна пак... и такъв рев от време на време,явно я присвива корема,чудя се какво да й давам да яде.Всичко живо по морето е болно.Даже днес говорих с едни д-ри от ХЕИ,казват такова чудо не е било други години,вече си мислили,че морската вода е замърсена...
Цвети,в легенче не го ли цопна?  Praynig Горките... за лекарите няма да коментирам  Close
Ани,и на вас да ви минава тая афта!

За майчинството и на мен не са ми пускали смс,само някакви 60лв,явно изравняват,знам ли... добре че не разчитам на тея пари,че ... егати държавата  ooooh!

# 100
Здравейте..

Цвети, Дидолинка, как са сега децата? Цвети, каква е тая бърза помощ. Уж, за деца идвали бързо. Защо не го закара ти в някой спешен център или не звънна на частния педиатър да дойде до вкъщи.

Ани, сигурно го боли афтата, затова не иска да яде.

За майчинството- чакам чак септември, защото счетоводителя се е замотал.  Rolling Eyes

Ние сряда летим. А днес ми е някак особено мъчно, защото си продадохме фотоапарата. Много исках да го взема при нашите, защото бях замислила няколко фотосесийки с Нико, но уви. За хубаво - да си купим нов, но се оказа, че този, който иска Слав все още го няма в България, та ще си почакаме 2 седмици. Няма да го заменим с такъв, какъвто аз искам, но... за Слав видеото е приоритет пред снимката, така, че ще се съобразя пък дано някой ден сама си купя този, който искам. Wink

ЗАбравих - Шунче, много хубави неща твориш напоследък. Знаех си, че ще се развихриш... Като се мобилизирам ще питам по-подробно как си правила някои неща. Simple Smile

# 101
  • София
Здравейте,

Също много се тръшка, ако му сменя посоката на движение, се мята на земята и се отпуска като черво, да не мога да го вдигна.

Хахаха, все едно Виктор описваш  Laughing Абсолютно същата картинка, поне в повечето случаи, когато моята гледна точка не съвпада с неговата. Иначе ако съвпада дава да го водя за ръка. Сам си подава и ако има препятствие - стъпало или нещо такова.

Криси, честит ви прием в яслата  Simple Smile

Цвети, видях, че сте имали неприятности. Дано вече да е здрав Дани и болестите да ви забравят  Praynig
Ани, Дидолинке, дано и при вас нещата да са се успокоили.

Виктор хич не е нежен с другите деца, нормално ли е? Не очаквам да може да ги гали, ама поне не така мечешката, с намерение за дърпане и скубане... Иначе се усмихва, говори им, ама действията...

Чин, две седмици бързо ще минат.

# 102
Здравейте,момичета!

Цвети,точно си мислех вчера,че забравих да те питам как сте(по точно Мона).Дано бързо се стабилизира Дани!  PraynigПредставям си какво ти е било?  Hug Мона при теб ли е?Не можеш ли да я оставиш на мама,докато се орави Дани?Поне тя да е добре!За МТ-защо така бе?! ConfusedНе че незнам как е...

Дидолинка,ама и при вас няма край... SadСтискам палци да се оправи Надето?Каката как е?

В тази връзка-на зълва ми малката е с този вирус  и личната ни(тя е обща)специално и е казала да ми каже да взема пробиотици и да давам на децата.Аз от нашата лична съм мнооого доволна-мисля,че е много страхотен лекар. Heart Eyes

Чин,дай боже!Пожелавам ти го от сърце!При мама ще си изкараш страхотно-почини си!А и ще се видиш със стари приятели. Hug

Криси,радвам се за вас!Дано им е хубаво да ходят на децата,за да си спокойна и ти!

Ани,прегарни малък Никола и от мен,а ти си почини хубаво днес!  bouquet

# 103
  • София
Какво твори Шунката? Rolling Eyes

Цвети, много гадно е в тази жега с такава Т. За такова нещо изобщо няма да дойде бърза помощ.  PeaceДаваш каквото може да я свалиш, Дани вече е голям, може и хексалгин, може и вана с 1 градус под температурата. Ох, на теб доста ти се насъбра и те разбирам напълно, трудно е с такова темпо да бъдеш спокоен и да реагираш хладнокръвно. Може и да е вирусно, но може и ангина да е. Саша ми е вдигала 40 градусаот ангина, като при това тя не вдига такива стойности обикновено. Confused Дано да се оправи Дани, че хич не ти е леко! Confused

Дидолинке, брееее, чета аз и в другата тема за наборите на Саша. Чудо на чудесата. А уж бургаския плаж е с добър рейтинг дето се вика като чистота. Аз ще чакам да се обадиш като сте добре и да се видим. Моя приятелка даваше на детето след ротавирусна инфекция някаква лечебни каши. Освен всичко давай непременно пробиотици. Да се възстанови флората чревната. Оризова водичка и моркови сварени с ориза давай. С мъничко сол. На мен много ми дойде нещо плажа и смятам да почина малко, а като дойде мъжът ми пак. Не ми се търчи рано за плаж, искам да си пия кафето у дома пред компа  Wink

Шунка като описва Макси... Рали е същата работа. Само че тя дава ръка за малко. После се пуска и хуква като избит електрон. Днес в единия бургаски МОЛ прави голямо шоу. Посети всички магазини, танцува, пляска, крещя, търча... и ако се опиташ да й смениш посоката побеснява. Освен всичко е станала страшен побойник  Shocked Бие всичко живо, вкл. и плюшения си жираф  Mr. Green Нещо й има пак, ама не знам какво.. има сополи, явно от зъби. Аз капя Аркол, минало й беше, сега пак фърка носа. Не може да спи, дразни се, иска да суче, носа фърка и тя се дразни. Аз го почиствам, тя реве.. абе лудница. Иначе си е ОК. Явно кътниците се мъчат да избият. Има 2 горни избили.

Чинче, приятна почивка ти пожелавам. Друго е при мама!  Hug Hug Hug

За майчинството. Аз още нямам. Така се получава, заради това, че децата са родени повечето юни месец и плащанията са две  Wink

# 104
Добро утро,
рано рано станах да си изпия кафенцето на спокойствие !
Цвети,разбирам те мила напълно! Дано Дани е по-добре,не ми се и коментира бързата помощ,защото избеснявам за такива неща! И за скандалите също е нормално ,в това напрежение сама с 2те деца!Дано Мона е добре! Hug
Дидолинка,нали и ние го изкарахме ,направо няма такъв ужас,кошмарен вирус ,най-трудната ми седмица беше ,просто кошмар!Дано Надето и каката са вече добре,но и ти се пази! Hug
И Дара мрази да й сменям посоката,ама тя види ли стълби и бордюри не може да се откъсне от там! Вчера за пръв път се отпусна на асфалта ,но и кофти пада ,та моите ръце са отпред и отзад! Ще има сега поне месец -два да й треперя ,докато се убедя ,че е стабилна !
Ваче,уффф тея зъби и сополи край нямат! Hug
Ставам да се стягам и след час-два дим да ни няма! Laughing
Горещо ще е и днес доста ,стойте си на хладничко мамита! Hug

Общи условия

Активация на акаунт