Аз съм пред умирачка, не стига, че почнах диета пак, а и на патиланеца му избиват явно зъби и вече 2 нощи е ужасен рев, а през деня е с разстройство.
Даже съседите отгоре са коментирали днес колко реве. Силве, и според мен просто трябва да махнеш решетката, а не да поръчваш ново легло.
Ние сме я махнали от 2 месеца вече, не, че много си спи в леглото, но когато спи, е ок, пред леглото съм сложила един тъничък матрак, който имахме. Така пада на мекичко, ако изобщо падне, случвало се е 1-2 пъти. Като се събуди, слиза и идва в хола, чак някъде по коридорите почва да мрънка.

Чета, че ги водите децата за ръка - как го правите тоя номер??! Изобщо не мога да му хвана ръката, дърпа се или квичи и се тръшка, така че си караме в количката, само в градинката може да си тича, накъдето си иска, той си избира бабуните и се опитва да ги покатери. И на катерушките вдига крак, но е къс още.
Започнахме да овладяваме скубането, като вместо това му казвам да погали. Вчера отиде при едно кученце и започна с "ооо, ооо" да го гали, а аз си гризах ноктите в кой момент ще му отскубне опашката.
Също много се тръшка, ако му сменя посоката на движение, се мята на земята и се отпуска като черво, да не мога да го вдигна. А като иска нещо за ядене и няма търпение, тропа с краката, а аз се спуквам от смях.
На килца не е свалил, но е в застой от мнооого време, около 9200-9300 е сега.
Аз стискам палци да нямаме профилактика на топла вода тук, че голямо мърляне пада и на ден не му мърдат по 2 къпания.

, не знам къде се намирам, за капак много се караме с Тони и така.........наоплаках ви се.Толкова безсилна се чувствам като е болно детето ми, а аи на докторите вяра им нямам, некадърници са и това си е.
Горките... за лекарите няма да коментирам 

Даваш каквото може да я свалиш, Дани вече е голям, може и хексалгин, може и вана с 1 градус под температурата. Ох, на теб доста ти се насъбра и те разбирам напълно, трудно е с такова темпо да бъдеш спокоен и да реагираш хладнокръвно. Може и да е вирусно, но може и ангина да е. Саша ми е вдигала 40 градусаот ангина, като при това тя не вдига такива стойности обикновено.