БЮТИ, ШУНЧЕ, ВАЧЕ- пия Вит.Ц, лайка, коприва, жълт кантарион...
ШУНЧЕ, безкрайно благодаря за отзивичивостта

ЧИН- да, регулират цикъла и то чудесно, поне при мен...
Ако някой има предложения, насреща съм...
ПЕПЕРУДКЕ, къде си?
Но като ги спрях какво стана
Пълно объркване.
Противозачатъчните съдържат главно прогестерон, но има такива, които съдържат повече от 1 хормон. Аз за сега съм пила такива, възможно е комбинираните да действат по друг начин. Иначе първите ми 6 цикъла след раждането бяха ужасни- много болезнени, много обилни и с голяма продължителност. Тъкмо се нормализира и забременях пак.
Нещо ме стяга корема от време на време, но нищо не пия за сега. Иначе кръвните ми изследвания са ок, с изключение на хемоглобина, който ми е 104. 
. След това ми го взима направо и него 
Много леки и безпроблемни 9 месеца и страхотно бебче на финала

Пази се 
). Аз бях тийн още и тя каза, че били с ниско съдържание на хормони и това предписвала на младите момичета. Много добре ми паснаха, включително че цикълът ми стана от 7-8 дни на 4-5 и безболезнен. Тук в тази статия ги споменават като подходящи при кърмене, аз лично не мога да коментирам това. Последно настоящата ми гинеколожка каза само "гестагени" за регулиране, питах може ли Новинет, тя каза "става" и тЕ това ми беше изписването
.

Добре поне, че ФМ е утре, та да не го мислиш повече, вярвам че ще има само хубави новини
Пък знае ли човек, може и да обърнат прогнозите 
Будна кома звучи страшно, дават ли надежди за възстановяване или така ще я кара човечецът?
.
, тя много се разсърди, каза ми, че вече не иска да ми е майка и тръгна да си ходи. Много се уплаших, помислих си колко я обичам, че не искам друга майка и че съм направила нещо много лошо. Настигнах я плачейки, извинявайки се и не мога да опиша емоцията, когато ме гушна и каза че ми прощава. Сякаш тогава разбрах, че не правиш такива неща на хората, които обичаш...
. Той и телевизора изключва, правя забележка, но това не ме вълнува толкова. Не мога да им смогна на тия двама мъже с прането, а малкия все дебне да ми спира пералнята 

Тя цели даже с твърди предмети. Установих, че като кажа, "Няма да се биеш" това е сигнал да започне веднага ухилена до уши. За нея си е игра. Ще отмине тоя период и без детски психолог, спокойно! 
, но подкрепям Шунка и аз не бих направила забележка и не бих упреквала, най малкото освен повече да я ядосам нищо друго не бих постигнала, по скоро бих се опитала да успокоя жената да и кажа, че всички деца реагират понякога така и такива неща.

Сравнявахме снимки до сега и дори Слав забелязва, че не прилича на Нико, а той по принцип си е Тома неверни...
Говорим за психолог, за дете на година и половина, което удря

Изкарахме бурно лято, сега се надяваме на циганско, та малко да удължим летния режим